Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi çıldıracak düzeye geldim halk bu kadar enayi yerine konamaz yahu

sırf bu ülkeden kurtulmak için güzel bir meslek kazanıp yurt dışında insan gibi yaşıyacağım
  • Bülent Tüfenkci,
    Twitter adresi var. Aktif olarak kullandığını umup twit atın. Ben attım. Saatlerdir içimden sayıp sövmek de geliyor ama kısaca dalga geçtiğiniz için teşekkürler demekle yetindim. Belli olmaz bundan dolayı bile mahkemeye çıkarır bu adamlar.

• Ulan 5 dolar da yapsanız almayacağım yurt içinden bu kadar vatandaş düşmanı ülke düşmanı devlet olmaz. Herhangi bir avrupa ülkesine gitmek için elimden geleni yapacağım kuzenlerimin yanına Almanya'ya giderim en kötü ihtimal orada çöpçü olarak çalış burada memur seviyesinden daha yüksek seviyede yaşarsın adama işçiye saygı var hakkını aramak var buradaki gibi kaypaklık torpil yok. Ulan çok şey mi istedik be rahat yaşamak istedik.Yaşamımızı elimizden aldınız tüm zevklerimizi elimizden aldınız devletin her kurumunu sattınız vatandaştan dünyanın en yüksek vergilerini aldınız güvenliğimizi sağlayamadınız ülkeyi bataklığa soktunuz iki üç parça ucuza bir şey alıyorduk ona da göz diktiniz amazondan hatalı ürün geldiği zaman 1 mesajım yeterken burada tüketici haklarına mahkemelere gitmeme rağmen sonuç alamıyorum sattığı malın arkasında durmayan rezil firmaları mı destekleyeceğim. Her şeyi çok gördünüz şerefsizler güzelim ülkeyi dünyanın en güzel coğrafyasının içine ettiniz. Siz makarna yiyin akp sevicileri yakında cebinize vurunca görelim sizin savunmanızı... Vatan haini köpekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ascdm -- 22 Aralık 2016; 20:32:0 >

• Ha ha ha çok komik rahatsız olanlardan biride sizin damat olabilir artık penis yüzüğü alamayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkenin isminide değiştirin Türkiye yerine VERGİYE yapın olsun bitsin şerefsizler.
  • Bir an için vatandaşın yararına olan vergi istisnasının yükseleceği rüyasından uyandırıldık.
  • haddi be yükselecek diye sevinirken şimdi de düşecek mi. hiç iyi olmadı.
  • hadi amazon neyse de peşin alıyor vergiyi gelince süpriz olmuyor . asıl sıkıntı aliexpres vs vergisiz satıs yapan sitelerde olacak gümrük memurlarının insafına kaldık . kafalarına göre vergilendirirler fiyata güvenmeyip.
  • Ülke savaş ekonomisine geçti, neden şaşıyorsunuz ki. Bunlar daha iyi günler.
  • Allah belanızı versin, HAİN ŞEREFSİZLER.

Ülkenin A... Koydunuz yetmedimi lan?

Koyun çok koyun, hala twitter hesabında tapan koyunlar var, karısını kızını kucağına koyacak beyinsizler var.

Vatan haini kim biliyor musunuz? Vatanın seçtiği ve başa getirdiği ama yaptığı tek şey ise onu başa getirenleri ÖPMEK olan kişiler işte vatan haini!!!
  • İliğimizi kemiğimizi sömürdünüz :(

• elonardo kullanıcısına yanıt
  • "haksız rekabet" demişler ya utanmadan.

ulan şuna sizi bu şekilde iyi soyamıyoruz bazılarınız nasıl yırtacağını çözmüş, onu da elinizden alalım da iyice geçirelim... dememişler de lafı dolandırıp haksız rekabete yol açıyor demişler.
  • Hükümete bağlı vakıflara dikkat edin bu vakıflara yüklü bir para girişi olmuşsa bilin ki rüşvet aldılar. ..
  • Senin ben tipini biyigini ........
    Iktidardaki kisiler gorunum ve tip olarak hepsi birbirine benziyor hic dikkat ettiniz mi?

Asil tepkiyi bu partiyi iktidara getirenlere yapmalisiniz.

Arka arkaya yaziyorum ki bazi gecici gorme engelliler gorsun diye.

TURKIYE BETERIN BETERINI HAK EDIYOR.

BU LANETLENMIS TOPRAKLARDA ARTIK NE HUZUR VAR NE DE OZGURLUK

Kisacasi ulkenin sonunu kendi toplumu getirmis olacak biz buna "IC SAVAS" diyoruz.
    Sistem yavaaaas yavas kurulmus bir saat gibi isliyor.

NE MUTLU TURKIYE'YI BU HALE GETIREN TOPLUMUMUZA
  • Avrupanın para birimi TL mi sen aynı oranı kullanıyorsun. 1dolar/euro olmuş 3.5 TL... Limiti arttirmak yerine dusurduler... 10 sene önce bindiler milletin üstüne , kırbacı vura vura tatmin olamadılar...

• 30 fazla değil mi ya? 3 falan yapın. Hatta, biz bir şey satın almak istemiyoruz al direk cüzdanı al.
  • Lanet olsun yasadıgımız ulkeye.Savas cıksın oturup cekırdek cıtlemessem adam degılım.Bır ulke bu kadar kotu hale nasıl sokulabılır ya ıstesen yapamazsın ama onlar zor olanı basardı.Tebrık edıyoruz tum soz sahıplerını.
  • Sözün bittiği yer. Yemin ediyorum bittiği yer. Artık sinirlenemiyorum bile. İçime atıyorum, bir gün kanser olarak çıkacak.

Sen devlet olarak, A dan Z ye her şey den, vatandaştan, şirketlerden hayvan gibi vergi alırken haksız rekabet olmuyor, biz yurt dışından kendi çapımızda bir şey aldımı haksız rekabet oluyor ha. Hadi ordan

Vergilerle hem şirketlerin, hem esnafın, hem de vatandaşın belini büktünüz. Sırf vergilerden dolayı mutsuzluk had safhaya geldi. Türkiye de insanlar şu kısacık ömürlerinde, mutsuz doğup, mutsuz ölüyorlar. Sırf bu vergi saçmalığından dolayı.

Devlet dediğin halkın refahı için vardır. Türkiye de ise halk devlet için var. Yeter ki devlet büyüklerinin yaşam kalitesi düşmesin, gerisi önemli değil. Ya devlet başa ya kuzgun leşe.

Yurt dışı online alışveriş defteride bu şekilde kapanmıştır. İyice kapanalım olur mu, dünya ile irtibatımız hepten kopsun. Bekle bizi K.Kore geliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 22 Aralık 2016; 21:36:00 >

• mesajım silinmiş, ilginç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.