Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zamandan itibaren geçerli bu? Yolda ki siparişlerimiz için geçerli mi mesela? Yoksa bugünden itibaren vereceğimiz siparişler için mi geçerli?
  • Lütfen UP yapın arkadaşlar!

Türkiye'den bir daha hiç bir şey almayacağıma yemin ederim.

ALMAYIN ALDIRMAYIN !!!
    https://eksisozluk.com/31-ekim-2016-ekonomik-boykot-direnisi--5218420
    https://eksisozluk.com/5-kasim-2016-ekonomik-boykot-direnisi-ilk-ayagi--5221724

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eass -- 22 Aralık 2016; 20:46:59 >

• Tam da seviniyorduk amazon.de'nin ücretsiz kargosuna,Türkiye'ye tanıdığı özel ayrıcalıklara.

Bir kere de halkı düşünün,bir kere de insanları düşünün diyeceğim ama niye düşünsün ki? Ne yapsan oy veriyor,ne yapsan alkış tutuyor...

Kul olmayı çoktan kendilerine yedirmiş insanlar,bunların hesabını soracak kadar cesareti bile yok...

Bu yerli markalar safsatası da artık baydı.Yerli markaların vatandaşa kitlemenin derdinde olduğu için insanlar taa yurtdışından mal alıyor daha ucuza.Bunu düşünmeden "ama yerli markalar" diye ağlamaları insanın kanına dokunuyor.Kendinizi aptalsınız bari insanları aptal yerine koymayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 22 Aralık 2016; 20:48:26 >
  • yılbaşından sonra olması lazım diye biliyorum
  • iyi oldu vatan millet sakarya diyenler var...

bu zevzeklere, bu oranın yurt dışında 22 euro olduğunu söyleyenlere oradaki vergilendirme hesaplamalarını okumalarını öneriyorum. cehalet...

maaştan kesinti yapılıyor, en pahalı benzini alıyoruz, en uygun %50-%60 ötv verdiğimiz araçları almak isterken tekrar "keriziz ya" sonrasında tekrar kdvsini verdiğimiz araçlarımıza biniyoruz. süperiz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Avrupanın gelir düzeyi ile bizimki birmi sayın bakanım? Avrupadaki fiyatlar ile bizimki birmi sayın bakanım? Hadi onlarıda avrupaya göre ayarlayalım. Hadi çalışma saatmizi norveçe ayarlayalım günde 5 saat çalışalım. Hadi maaşımızı almanyaya ayarlayalım asgari ücreti 2000 euro yapalım. Hadi ötv yi kaldıralım. KDV yi yüzde 12 ye düşürelim? Bunlarda avrupada var bakanım. Siz neden sadece kötü şeyleri örnek alıyorsunuz? Çünkü işinize gelmiyor
    1

Yahu arkadaşlar siz nasıl bir kafadasiniz?
    O kadar asgari ücreti 2000 euro yapalım diyorsunuz ama haydar baş 5000 TL asgari ücret vereceğim diyince yav he he oluyo.Oturup düşünün yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dhdeki ölücü aklar sessiz.
  • Yurtiçindeki yüksek fiyatlara mahkum bırakılmak onur kırıcı. Resmen haksız kazanç elde ediliyor.
  • Gecen ay ilk AliExpress alışverisimi yapmıştım bundan sonra da alacagim teknolojik ürünlere amazondan bakmayı düşünüyordum ki bu da nereden çıktı? Orta seviye kulaklik mouse gibi ürünler bile vergiye girecek neredeyse.
  • Hepsiburada,vatanbilgisayar gibi bir ürüne 5 katıp satmaya çalışan firmaların işi bu. İşin kötü yanı bu gelişmeyi ne güzel işte ülkede kalacak para diye değerlendirenler var. Parayı ülkede tutmak için üretime teşvik verilse daha mantıklı değil mi? Tamam Kosgeb diye bir olay var ama destek alacaksınız diye sizi maymuna çeviriyorlar ve paranız yoksa o da bir işinize yaramıyor. Ayrıca fiyatlar arasında böyle uçurum olmasa kim ister ülkesinde üretilen garantili bir ürünü almak yerine Çin'den,Amerika'dan satın almak? Hadi üretileni geçtim alacağım ürün Türkiye'de 1500 TL Amazon.de'de 700 TL. Haksız rekabet onların ucuza satması mı yoksa bizdekilerin bindirmesi mi sayın bakanım?
  • Fiyat: amazon daha iyi
    Garanti: amazon daha iyi
    Müşteri Hizmetleri: amazon daha iyi

peki biz neden hepsiburadanın n11in teknosanın vatanın kötü hizmetinini kullanmak zorundayız?

zehir zıkkım olsun bu verginin düşürülmesine sebep olan kişilere
  • haftaya cuma gibi amazondan 65 euroluk siparisim gelicek simdi vergi oder miyim odemez miyim haftaya kesin gelir.

yardim lutfen
  • Bir hükümet neden vatandaşlarına çalışmak varken belli başlı şirketlere çalışır.
    Resmen adamlar bizi soysun diye yol yapıyorlar.
  • Haramzadeler iktidarda kaldığı sürece her alanda daha beter günler bizi bekliyor arkadaşlar
  • Rahat olun yakın zamanda 60€ çıkar ve gümrük vergi sınırı iki katına çıkardık diye övünürler
  • Gümrük bakanlığındaki adam denen müsveddeler resmen tüketici ile dassak geçmiş, tamda Amazon. De den alışveriş hayalleri kurup mutlu olurken bu haber hayallerime limon sıktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 26 Aralık 2016; 12:3:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Gecen ay ilk AliExpress alışverisimi yapmıştım bundan sonra da alacagim teknolojik ürünlere amazondan bakmayı düşünüyordum ki bu da nereden çıktı? Orta seviye kulaklik mouse gibi ürünler bile vergiye girecek neredeyse.

Aynı durumdayız, mi band 2 ve kulaklık almıştım, artık alışveriş yaparım diyordum duvarı çektiler.
  • Bunuda savunan çikarsa anasının kafasına teflon tava ile vururm.
  • Bütün ülkelerde satılınca haksız rekabet olmuyor leş yiyici türk firmalarından almayınca haksız rekabet oluyor. Türkiye kore misaline dönecek yakında.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.