Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburadadan N11 den Teknosadan fahis fiyatla almayan vatan haini zaten !! Iyi olmus, bence toptan yasaklansin Turk sirketleri de boylece yerli tuketiciyi doya doya sevsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede hergün onlarca şehit var adamlar gösterişi bırakmıyor ama. Özel sektörün yaptığı tüneli kendi yapmış gibi göstermek futbol maçı filan saymakla bitmez. Bugün seçim olsa fark edecek hiçbir şey yok.
    Nasıl bir lanetimiz varki bu zamanda bu topraklarda doğduk yaşıyoruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum da bir şeyleri gündeme getirdikçe elimizdekinden de oluyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

Bu hirsizlara oy verenlerin Allah
    Bin belasini versin

Kardeşim bela lafı yakışmamış lütfen editlermisin? Ben hırsız diye oy vermedim sadece Türkiye için hayırlısı olacağını düşündüğüm için oy verdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 22 Aralık 2016; 21:05:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin iyi günleri bunlar. Daha neler olcak bakalım.
  • Hulogggg
  • Vergi gelse bile hala uygun fiyatlı kalacagini tahmin ediyorum. Tr fiyatlari bazi urunlerde anormal yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

utanmadan birde diyor avrupada 22 biz 30 yaptık

avrupada %200 araba vergisi mi var

avrupada kamu araçları mercedes maybach mı *

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor

Taksiler bile mercedes değil mi almanyada yanlış mı biliyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rant ihaleleri olmasa bi cacık yapmayacak adamlardan bu beklenirdi zaten...
  • Ekonomik boykot gerekiyor. Lüks tüketimlerinizi yani devletin yüksek oranda vergi aldığı ürünleri kısıtlayın. Otomobil, akaryakıt, tekel ürünleri ve ithal teknolojik ürünler başlıcaları. Üniversite mezunlarının büyük kesiminin AKP'ye oy vermediğini düşünürseniz ve bu üniversitelilerin ekonomik bazda yaklaşık ortalama 3 AKP destekçisi boyutunda geliri olduğunu hesaplarsanız ekonomik boykotun ne kadar etkili olabileceğini hesaplayabilirsiniz.
    Bakalım iradenize ne kadar hakim olabileceksiniz. Bu da AKP'ye muhalif olan kesimin en büyük sınavı bence. (Ben de dahil olmak üzere)
  • chance.org da imza kampanyası felan başlatsak sonuç alınır mı ?
  • yav siz neyden bahsediyorsunuz. bu ülkede şehitler için maç yapılacak, geliri ailelere dağıtılacak deniyor. maç değil miting resmen. hadi onu geçtim de bu ne kardeşim.

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 22 Aralık 2016; 21:12:44 >
  • bunun böyle olacağı belliydi.

150 euro'ya çıkartılıyor haberi çıktığında burada konu altında ; bunlar yükseltme haberini yanlış anlamış olmasın kendi insanın iyiliğini düşünmezler diye yorum yapmıştım al işte ne kadar düşünüyolar.

İnsalara tamamen siz kölesiniz, sizin normal insanlar gibi yaşamaya hakkınız yok diye bu dayatmalarla anlatmaya çalışıyolar ama anlamayan o kadar büyük bir kesim var ki.

Dışarı çıkamasın terör var,
    Araba alamazsın. Arabası fahiş fiyat, benzini malum, hepsini sağlasan yollarını ancak dolarla gezebilirsin
    bari evde bir hobin olsun dersin görünen köy işte..
  • Nasıl olsa 3bin telefon alanlar var.

Ne olacak anasını satayım, tüketim çılgınlığı gırla, pervasızca, elin memleketinden daha ucuza alıyoruz çoğu şeyi euro olmasına rağmen.

Düşünün orda yaşayanlar için ne kadar kolay bizim 40 takla attığımız şey.

Allah emeği geçenlerin belasını versin
  • 1771 1 kullanıcısına yanıt
    Cehape zihniyetindeki vatandaşlarımız sigaraya alkole değil %10 %20, %250 zam gelse yine vazgeçemez almaktan...
  • Cinde satilan el feneri 20 tl aymi fener 110 tl simdi nerden alalim tamam burdaki dukkanlarda kazansinlarda 1 urun satip 5 urun parasi cikarcaklarsa yurt disindan almaya devam ederim vergisinide oderim gerekirse en azindan burdaki ac gozlu dukkanlardan ucuz
  • Neyse ki saat kulesi ve yol yaptılar. Buna da şükür
  • Anlatamıyorum..

Ağlasam sesimi duyar mısınız,
    Amazonlarımda;
    Dokunabilir misiniz,
    Siparişlerime, ellerinizle?

Bilmezdim tax free'nin bu kadar güzel,
    Gümrüğün kifayetsiz olduğunu
    Bu derde düşmeden önce

Bir yer var; biliyorum;
    Her siparişi vermek mümkün;
    Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;

Vergisiz sipariş veremiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: antimodo

Cehape zihniyetindeki vatandaşlarımız sigaraya alkole değil %10 %20, %250 zam gelse yine vazgeçemez almaktan...

Burdada siyaset

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.