Şimdi Ara

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.076
Cevap
12
Favori
55.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulkemizde vergileri azaltalim da rakabet edelim diyeceklerine yurt disi vergi sinirini dusurelim de biraz daha cebimiz dolsun diyorlar. Ama hala benim dovizle isim yok, nasilsa TL kazaniyorum diyen bir kesim vardir.
  • adamlar dizayn ediyor, projesini çiziyor, mühendisini istihdam ediyor. masraflarını yapıyor sonunda 500 dolara bir telefon çıkarıyorlar.

bizim ülkemize o telefon girerken fiyatı 3.500 tl oluyor. saçmalığa bak. bütün külfetine katlanan elin gavuru hiç bir şey yapmadan bu paradan daha fazlasını cukka eden bizim devlet.

haksız rekabetmiş. neyin rekabeti lan. bu ülkede adam gibi birşey mi üretiliyorda rekabet olucak. sony ile samsung ile bmw ile nike ile rekabet edecek türk malı mı var bu ülkede?
    yani diyorlar ki bu malı 3 e alıyorsan 5 lira da devlete vereceksin. yada gidip kıytırık çakma türk malı ürünleri alacaksın. Allah bin belanızı versin. millet sizin 15 temmuzda g*tünüzü kurtardı. utanmadan bu milletle dalga geçiyorsunuz.
  • underlater U kullanıcısına yanıt
    artık yurt dışına çıkmak da işkence. ensesi kalın olmayan sıradan türk'e öyle kolay kolay vize vermiyorlar. avrupanın gözünde türkiyenin ortadoğu ülkelerinden pek farkı kalmadı. haklılarda
  • Ben üstüme düşeni yaptım arkadaşlar,
    Sizler de bu şekilde şikayetlerinizi belirtirseniz belki geri adım atarlar.

Gümrük Bakanlığından kötü haber: 75 Euro sınırı düşürülüyor
  • AK koyunların savunmasını merak ediyorum şimdi...

Ulan bi zevkimiz vardı aliex - amazon. Kendimize göre birşeyler alıyorduk şimdi onu da elimizden alıyorlar..

1. Hdp liler

2. Ak koyunlardan nefret ediyorum. Ülkeyi bataklığa götürdünüz ulan
  • paypalı kapattınız, interneti yavaşlattınız, yasakladınız, zam üstüne zam şimdide bu yetti artık haa!
  • Yeter artık ya adamlar her istediğini dayatıyor bize paypal işi de çok sıkıntı yaratmıştı şimdi de bu çıktı
  • nike35 kullanıcısına yanıt
    Kimi kime şikayet ediyorsunuz anlamadım ki 2011 de 150 den 75 e düşürdüler o kadar şikayet vs. değişmedi.Şimdi de 75 den 30 a düşürdüler.Enerji tasarrufu yapalım diye az saatine geçtiler yüzde 7 daha fazla elektrik harcandı geri adım atmıyorlar bunlar böyle.
  • Malum partinin Şişli ilçe başkanlığının adresini verin, gidip domalalım da rahatlasınlar.
  • Arkadaşlar bu kararın ne zaman yönetmeliğe girecek olduğunu bilen birisi var mı acaba? Bazıları 2 yıl diyor bazıları ise pazartesi günü diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngryGamer -- 23 Aralık 2016; 16:3:45 >
  • Ayda yılda amazon.de'den 50 euroya kitap alacaktım. Türkiyede satılmayan kitaplar. Hevesim kursağımda kaldı. Ulan bi kere de şirketlerin değil halkın yararına olan bi iş yapın yazıklar olsun!!! Düzenleme yapıyorsunuz bari belli mallar için yapın. Küfür ve beddua etmek istiyorum ama banlarlar şimdi..
  • Az olmuş hatta 1 Euro yapın takipsiz postalardan da vergi alıp sonra onları da cebe atın...
  • Çılgın hükümet vatandaşlarıyla billur geçip çoşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Ben üstüme düşeni yaptım arkadaşlar,

Bu çaban işe yarayacak mı sanıyorsun? Yarasaydı 1000'lerce kişinin şikayet ve öneride bulunduğu AKK mücadelesinde işe yaradı. 3 Mbit den 4,5 Mbit'e çıkardılar. €30'yu da €45'ya çıkarılar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Ben üstüme düşeni yaptım arkadaşlar,

iyi güzel yapmışsın ama umurlarında bile değiliz arkadaşım emin ol.

bugüne kadar 6-7 tane şikayetim var BİMER e ama hepsine baştan savma cevaplar verdiler, daha da sinirlendim

boşu boşuna kendi kendimi sinirlendirmiş oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: evereve

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Avrupada 22.5€ işi doğru mu?

Mesele vergi vermek değil. Amazon gibi yerlerde veririz %18i geçeriz de aliexpress gibi yerlerden alınanlar ne olacak? Her seferinde gümrüğe mi gideceğim.

yalan. akp propagandası.
    ab gümrük birliği içinde vergi sıfır, zaten gümrük birliği'nin mantığı bu.
    üstte konulan link ab dışıdan gelen ürünler için.
    mesela çin'den ab'ye gelen ürünler için 22,5 euro evet. bu adamlara gram koymuyor elbette zira hem paraları değerli hem de yıllık gelirleri oldukça yüksek.

buna ek olarak türkiye'de dışarıdan ürün almanın tek nedeni ucuzluğu değil. ürün çeşitliği, satış sonrası hizmet, içeriye ithal edilmeyen ürünlerin satışı vs. bir sürü kriter var.

O zaman gümrük birliği anlaşmasını ihlal etmiş olmuyor muyuz?

Bir de mesela aliexpress te çok sayıda Avrupalıların yorumu oluyor. Bunlar 30€ civarı bir şeyi nasıl sipariş ediyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 23 Aralık 2016; 16:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadas tam da 150 uero oldu diye mutlu olmustum ardından asıldarbeyi vurdular bukadar olur 15 temmuzdan sonra hersey guzel olur halk dusunulur diyordum ardına tedes muhabbeti cıktı durdurduk dedi bakan hemen ardına durdurulmadıgı ortaya cıktı.Yav doğru konusan cıkmıyormu bu partide hep yalan hep yalan millet arabamı kullanıyor kagnımı anlamadım.korku ile yola cıkıyoruz ceza gelecekmi eve diye maliye de yuzde 25 az odedik diye mutlu olur olduk cezaları.dünya ülkesi olacakmısız neyle nasıl.Halkı s..s.. tabiki batmaz bu ülke milletde ne ulkeyiz ya bukadar musibete ragmen halen ayaktayız diye mutlu.
  • 10 seneden fazla dükkan işlettim. vergimi adam gibi vermeye çalıştım. Emsallerimden her zaman 200-250 tl fazla ödedim. Keşke hiç vermeseymişim. Samimiyetimle belirtiyorum ki çok pişmanım. Şimdi 1750 TL'ye çalışıyorum ve 1300 üzerinden sigortam yatıyor. Elimden gelse vallahi 1 kuruş vergi vermem. Hatta çocuklarım olsaydı askere de göndermezdim.

Allah bunların sadece çaldıklarını değil harcadıklarının da tamamının hesabını soracak şüphem yok ama keşke bu dünyada bu adamların çektiklerini de görsem. Mercedes'lerle; 300-500 kişi korumalarınızla gezesiniz diye verdik o kadar vergiyi değil mi? Yetmedi buraya da göz diktiniz.
  • Haksız rekabet oluyormuş!

Amazonda ebayde 0.5dolar olan ürün sahibindende hepsiburadada 20tl 25tl

Benzer oran yüksek maliyetli ürünlerde de oluyor.

İlla cebimizden fazla para çıksın istiyorlar.

Ayıp ayıp ayıp ayıp ayıp ayıp
  • Bu ülkede komediye talk showa filan gerek yok arkadaş ya haberlere bakıp bakıp ağlanacak halimize gülsek yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.