Şimdi Ara

GÜMRÜK OLAYI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , uzun araştırmalar sonucundahttp://www.amazon.com/gp/product/B00EPAVKP0/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER bu kulaklığı almaya karar verdim ve haliyle amazondan getirteceğim ürünü , malum TR deki fiyatı 440 TL. herşeyiyle kargosuyla bilmemnesiyle total 243 liraya geliyor amazondan. ürünün fiyatı $80. Peki bir sorum olacak , TR ye getirilirken gümrükten geçme sıkıntısı oluyor mu , amazon bunu hallediyor mu ?

• sıkıntı olmuyor. alabilirsin.
  • Ben razer tiamat 7.1 aldım sıkıntı olmadı faturası 89 dolar görünüyordu ama:D bana 200 dolara geldi(425 lira) burdaki fiyatı 650-800 lira arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boogiee90

sıkıntı olmuyor. alabilirsin.

üst limit ne kadar biliyo musunuz acaba 2014'te değişmiş diye duymuştum. Biliyosanız söylerseniz çok makbule geçer.
  • 75 euro ve üstünü geçerse vergi giriyor. Onu biliyorum. Bir de tam hatırlamıyorum fakat 750 euro üstü müydü belki daha fazladır o sınırı geçmemek gerekiyormuş sanırım. Gümrük bakanlığının sitesine bakmanı hatta gerekli bilgiyi bulamıyorsan aramanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınır 75 euro ama 2-3 euronun lafını yapmazlar sanırım.
  • Cevap için teşekkürler. Çok düşükmüş ama sınır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gümrük vergisi nasıl ödenir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sınır düşük ama 800 dolarlık kulaklık dahi elinize ulaşır sıkıntısız. Biliyorum, geçen gün bunu yaşadım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • kısaca ben bu gümrük işlerinden soğudum.Bu yaz kulaklıkla geçti ilk defa yurtdışından ürün sipariş ettim ebaydan adamın birinden 20 dolara adamın biri diyorumda 500 bin küsür satış yapmış bakıyorum yorumlara herkes thanks thanks demiş %98 puan almış dedim bu kulaklık Türkiye 100-150 lira aldım 13 temmuzda aldım 15 inde kargoya vermiş bugün ayın kaçı ha evet 27 eylül Şaka gibi değilmi hala gelmedi geleceğinide sanmam 2-3 ay oldu öyle 10-20 dolar çöpe gitti hadi dedim hadi neyse belki talihsizlikdir sonra gittim amazondan aldım 30 dolara ulan oda gelmedi bakıyorum bakıyorum adamlar güvenilir herşey tamam gönderi yerlerinde Türkiye de var ama gelmiyor yok arkadaş gelmiyor bende bundan sonra yurtdışından alışveriş yapmam pttkargo daki arkadaşla konuştum baktı alışveriş işlerimlerin sıkıntısız dedi o halde gelmedi bundan sonra yurtdışından hiçbir şey alacağımı sanmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.