Arkadaşlar Seagate marka haricimi garanti kapsamında gönderdim değişim verdiler ve bana ürünü DHL ile kargoladılar ürün üzerinde 103 dolar yazılı bi fatura ile
İstanbul Atatürk Hava alanında takılı kaldı ve DHL benden yaklaşık 30 Euro bedel istiyor
bu konuda bilgisi olan yada başına gelip bana yardım edebilicek var mı??
30 Euro'yu ödeyip ürünü alacaksın.
DHL, TNT Express, UPS gibi şirketler söz konusuysa bir kez daha düşünün her zaman.
Az istemisler sasirdim.
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
30 Euro'yu ödeyip ürünü alacaksın.
DHL, TNT Express, UPS gibi şirketler söz konusuysa bir kez daha düşünün her zaman.
hocam haksız bir para yalnız bu ürünü yeni almadım ben değişim oldu sefaköy seagete de ulaşamıyorum numarasını bulamadım
Türkiye işte ne bekliyorsun. Halkı yolmak için ürünü bile bile takarlar gümrüğe. Bilhassa özel kargolardan uzak durum. Ve de git bir an önce teslim al mala el koydukları gün sayısı kadar ücret alıyor bu mafya devlet.
Ben de OCZ Vertex 2 için böyle bir şey yaşadım ama uyarılarım sonucunda EMS ile gönderdiler bana ürünü. 120 dolarlık invoice olmasına rağmen sorunsuz elime ulaştı. Gerçi gönderirken de TNT Express ile göndermiştim ama onlar da sorun çıkarmadılar. OCZ ile anlaşması olduğu için olabilir.
geçen yaz köşedeki bilgisayarcı arkadaşımdan 115 liraya 1 tb dahili disc aldım.. oh ne gümrük ne başka kıltüy.. şıkır şıkır da çalışıyor maşalah
bir ey sormak istiyorum ben yazın ingiltereye gideceğim o radan 2 radyatör biri 20x20 diğer 40x20 cm lik bir de rezervuar alacağım 400 mm lik ederi 250 paund bi sıkıntı olurmu aynıısnda 2 tane getiriroyrsun derler mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: boostcolic
bir ey sormak istiyorum ben yazın ingiltereye gideceğim o radan 2 radyatör biri 20x20 diğer 40x20 cm lik bir de rezervuar alacağım 400 mm lik ederi 250 paund bi sıkıntı olurmu aynıısnda 2 tane getiriroyrsun derler mi ?
yanında getirdiğine pek karışmazlar. sanmam
Bende 300-500 lira bir şey istediler sandım. 30 euro öde gitsin.
quote:
Bende 300-500 lira bir şey istediler sandım. 30 euro öde gitsin.
nasıl hocam anlayamadım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme