Şimdi Ara

Gümüşten kurtulma yolu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duo bul ben gümüş 5 ten gold 2 ye duom ile cıktım sonra o weste geçti gold3 te kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Çıkamazsın silver cehennem Benim çilingir arkadaşım var, dedim beni çıkarır mısın silverdan, olur tabi ki kardeşim dedi ama 100 tlye patlar, 4 gün zaman ver rahat çıkarırım silver lows dedi. Sonra girdi işte oynadı, tamı tamına 14 gün oynadı, sonra dedi ki bu ne hep afklar feederlar geliyo, vazgeçtim ben paranı geri verip üstüne 20 tl vereyim hiç kimseye bahsetme dedi. Bence sende o arkadaşımın durumunda olabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: !to live is to die!

quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

Kardeş TR'de Plat 5 hesabımı gınağa geldiğim ve Silver'dan hiçbir farkı olmadığı için West'e geri geçirdim. Westteki hesap Gold 4'ten Silver 3'e kadar düşmüş.

Gold'a Jungle ve Top oynaya oynaya çıkmıştım, tavsiyem (yukarıda da bir arkadaşın bahsettiği gibi) Jungle alıp seri gank atmak epey faydalı. Mainim Suptur aslında ama malesef sup oynayarak çıkmak çok zor oluyor.

Benim main jungdir ama istedigimiz kadar kill aldiralim adam yine feed yine feed kacari yok ben supp da oynarim totem yerlestirmeyen supplar ordu kalkanindan bihaber olanlar var mid deseniz ben ss veririm midin olmadigini o ss vermez solomuz pushlamaktan baska bisey yapmaz ben orda beklerim mal gibi pushlamicak sanarim oyle olmaz ben gittigim anda gank yer olur kufur yerim

Malesef MOBA oyunlarının kaderi bu. Takım oynamıyorsa GG.

• Boost yaptığım zaman, 30 oyun atmıştım 28 wonum vardı, o 2 maçıda kızla kavga ettiğim için rage quıt attım zaten. Gayette çıkılır silverdan
  • Kyroath kullanıcısına yanıt
    notlar:

1. her maçı ranked oynama mümkünse günde 1 max. 2 maç oyna yenilirsen kesinlikle devam etme.
    2. 3 lane söyle mid-jung-sup gibi ( ben genelde jung yada sup seçiyorum ikisinide gümüşte gönülsüz oynuyoylar çünkü. bir sup adc ve ap sini hem kastırmalı her korumalı nami ve thresh biçilmiş kaftan. jung olarak amumu-udyr ideal hem tank hem hızlılar zaten amumu maç kazandırır tf de )
    3. flame kesinlikle yapma moral ver hll qnq filan de. ölürsüde ne yaptın amk yerine moral ver.
    4. takımı yönlendir çopu nerde ne yapcağını bilmiyor.
    5. şans
  • Tethark kullanıcısına yanıt
    Benim dia 1 arkadaş silver 5 i gold 2 ye 1 güne yaptı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobain9467

Merhabalar şuanda euw'de oynuyorum ve yaklaşık 1500 ranked oyunum var aslında genelde tercih olarak support severim fakat oyunda takım olarak kötüysen tek başına pekde birşey yapamıyorsun eğer karma annie morgana vs. değilsen o nedenle carry karakterler tercih ediyorum fakat ne yaparsam yapıyım genelde her günüm yerimde saymakla geçiyor 1 win 1 lose diye kendi pre arkadaşım var genelede onlada pek birşeyler başaramıyoruz şu anda silver 5 'im bu sezon bitmeden gold olmam gerek fakat dediğim gibi her gün yerimde sayıyorum yardım lazım help me xd

Öncelikle mmr çöp olmuştur diyenleri takma her hesap kurtarılır

Oynadığın yeri değiştir özellikle 2 kişi jung- mid yada solo jung girerseniz değişik kompozisyonlarla taşıyabilirsiniz

Mid - jung için uygun olanlar
    Seri öldürüp çıkabilen herolar tercih et ,katarina al demiyorum tf yada nidale de gayet uygun

Her heroyu orta seviye oynayabiliyorsan takımına göre seçim yap
    Örneğin herkes anlık hasarı yüksek bir karakter seçtiyse sen rahat pokelayan ziggs gibi bir şampiyonla başla

Bana göre oyunu jungle taşır ,eğer oyun satranc gibiyse jungle oyunu yöneten kişidir , bazen doğru anda doğru yerde bulunması oyun kazandırır işte bunu şansa bırakma en kötü ihtimalle haritanın size yakın bölümü görüş ve timer açısından sizde olsun

Mid sığınma yeri gibidir yani botta yada topta bir adam kule dışında bir yere kaçacaksa mide gelir bu konuda takımını koruyabilmelisin

Tabi ne yazıkki daha mavi golem çıkmadan double kill veren bot laneler mevcut böyle bir durumda sakin kalıp feedlemezlerse 1 kill çok öne geçirmez

Oyun stratejin iyi olsun , her lanede god tier 1-2 şampiyona sahip ol.
    Takımın feedledigi ve benim koridoru ittirerek mac kazandığım zamanlarda oldu , tf ile kazandıklarımızda bunu oyuna göre analiz etmen gerekir ,her oyun ezber oynamak kaybettirir
    Eylülde boş vaktim var skype kullanabilirim dersen deneyebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Çıkamazsın silver cehennem Benim çilingir arkadaşım var, dedim beni çıkarır mısın silverdan, olur tabi ki kardeşim dedi ama 100 tlye patlar, 4 gün zaman ver rahat çıkarırım silver lows dedi. Sonra girdi işte oynadı, tamı tamına 14 gün oynadı, sonra dedi ki bu ne hep afklar feederlar geliyo, vazgeçtim ben paranı geri verip üstüne 20 tl vereyim hiç kimseye bahsetme dedi. Bence sende o arkadaşımın durumunda olabilirsin

güldüm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Westte oynuyordum daha 1 ay kadar önce. Silver 1 çıkıp 3'e düşmüştüm. Sonra Ranked oynamamaya karar verdim. Arkadaşlarım yüzünden de TR'ye geçtim. Bronz 1 attı. Oradan Silver 3'e oradan 2 1 derken Altın 5'e çıktım. Daha sonra yine uzun bir süre girmedim. Son günlerde tekrar girmeye başladım Altın 3'e attı direk kaybetmeden gelince. Sonra Altın 2 derken dün gece Altın 1'e geçtim. Gerçekten buradaki maçlar zevk veriyor.

Demem o ki bu iş belki de oyunculukla alakalıdır. Eğer Silver ise hakettiğin silverdasındır. 1500 ranked maç atıp çıkamamak cidden çok çok çok zor. Belki de biraz hatayı kendinde aramalısın. Weste geçip oyunu daha iyi öğrenmeye çalışabilirsin mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

Kardeş TR'de Plat 5 hesabımı gınağa geldiğim ve Silver'dan hiçbir farkı olmadığı için West'e geri geçirdim. Westteki hesap Gold 4'ten Silver 3'e kadar düşmüş.

Gold'a Jungle ve Top oynaya oynaya çıkmıştım, tavsiyem (yukarıda da bir arkadaşın bahsettiği gibi) Jungle alıp seri gank atmak epey faydalı. Mainim Suptur aslında ama malesef sup oynayarak çıkmak çok zor oluyor.

Aynen benimde mainim support fakat yanımdaki adc birşey yapamıyorsa support pekte işlevsel değildir jungle oynamaya başlıyacağım karakter tavsiyelerin nelerdir ?
  • Bende altin 4 ten gümüş 4 e kadar düştüm mmr rezil olduğu için sonra 13 maç win streak falan yapip gümüş 1 oldum bu aralar oyuna göremiyorum girince yeniden altin olucam tek tavsiyem kimseden 20 kill bile alsa tasimasini bekleme kendi isini kendin gormen lazim ya sup olup pozisyon hazirlican ya da tek tasican onun için fiora master kata alkali gibi herolar al sakin yavaş herolar alma takim noobsa tasima sansini 0larsin

• Cobain9467 C kullanıcısına yanıt
    Hızlı gank için hızlı dönebilen ve/veya mobil bir şampiyon her zaman iyidir. J4-Vi-Rammus (çok hızlı dönmüyor ormanı ama mobilitesi fena değil, zaten oyun sonu ölmüyor kolay kolay )... gibi. Sabah sabah aklıma gelmedi çok gelirse eklerim
  • Hangi ligte oldugunuz %90 sans. Kotu oynayanlar sans olsa da cikamayabilir gerci de...

• 1500 ranked game ? omg

• Solo oynuyuyorsam ya irelia aliyorum yada jax. Karsimda darius varsa safe oynayip gank bekliyorum. Mid lane oyuncusu degilim. Cok denedim ama midde bi zedle iyi oynayabiliyorum. Oda silverde oyun tasimaya yetmiyor. Bi kata akali degil yani. Junglede vi elis jarvan adcde de jinx draven oynuyorum. Su ana dek bi jinx ve vi ile verim alabildim. Cok lanet bi kume ya.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.