Şimdi Ara

Gümüşten kurtulma yolu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar şuanda euw'de oynuyorum ve yaklaşık 1500 ranked oyunum var aslında genelde tercih olarak support severim fakat oyunda takım olarak kötüysen tek başına pekde birşey yapamıyorsun eğer karma annie morgana vs. değilsen o nedenle carry karakterler tercih ediyorum fakat ne yaparsam yapıyım genelde her günüm yerimde saymakla geçiyor 1 win 1 lose diye kendi pre arkadaşım var genelede onlada pek birşeyler başaramıyoruz şu anda silver 5 'im bu sezon bitmeden gold olmam gerek fakat dediğim gibi her gün yerimde sayıyorum yardım lazım help me xd

• O hesabın mmr çöp olmuştur
    Çok para harcamadıysan yeni kas

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte maalesef harcadım hatta online oyunlardaki kendi emeğimle kastığım tek hesap yani resmen tırnağımla kazıdım 90 skin 20 rune page full champ felan baya dolu yani içi
  • Aynı durumdayım 982 oyunda 486 win var ancak oyuna başladığım günden beri oynadığım hesabım. Silver 3-4-5 arası dolaşıyorum çok afk geliyor ancak inanıyorum ki bu hesabı bu bataklıktan çıkaracağım .
  • İlk olarak kendin yüzünden gümüşte olduğunu kabul etmen lazım kimseyi suçlamamalısın şu kafa olmayın "Ben platlık oyuncuyum ama bronzda sürünüyom yhaaaaaaaaaaaaaaaaaa" yok öyle bir dünya yani.Sonrasında oyunu eğlenmek ve kendinizi geliştirmek için oynarsanız rahat çıkarsınız.Son olarakta takımına troll geldi diyelim o maç bittikten sonra hala onun etkisinde kalıp "sürekli troll geliyo yhaaa" dememen lazım.O maçta olan şey o maçta kalsın diğer maça morali bozuk girmeyin.Günde 3-4 lose aldıysanız arka arkaya bir süre ara verin bu arada.
  • Çıkamazsın silver cehennem Benim çilingir arkadaşım var, dedim beni çıkarır mısın silverdan, olur tabi ki kardeşim dedi ama 100 tlye patlar, 4 gün zaman ver rahat çıkarırım silver lows dedi. Sonra girdi işte oynadı, tamı tamına 14 gün oynadı, sonra dedi ki bu ne hep afklar feederlar geliyo, vazgeçtim ben paranı geri verip üstüne 20 tl vereyim hiç kimseye bahsetme dedi. Bence sende o arkadaşımın durumunda olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 18 Ağustos 2014; 0:43:25 >

• Ben TR'deyim mesela, ben de çok para harcadım. Silver 5 4 3 2 çıktık sırayla. Silver 1 için 5 kere seriye yükseldim inanır mısın seri maçlarımın hepsinde her zaman 1 afk oluyordu. O günden itibaren afklar olunca sürekli oynamaya devam ettim. Silver 5 oldum. Biraz çabalayarak silver 3 oldum tekrar. Artık ranked girmiyorum. Oynarsam yine düşeceğimi biliyorum. Sürekli yerinde saymak insanın canını harbiden çok sıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten insan sinir oluyor mesela geçen 2 oyun çok güzel nidalee oynadım oyunu taşıdık kimse kavga etmedi vs. 2. oyunum lee sin ileydi soloda nekadar gank atmaya çalışsamda sürekli lane pushluyordu 4 levelde kule altı adamı alamayızki yahu sonra flame başladı derken botlane iyi gidiyordu sonra baktım sürekli draven double kill yazmaya başladı oraya gidiyim campliyim derken buseferde dravene baktım ebedi çıkmış zaten ne olduğunu anlamadan 2 yedim midde oyun iyi gidiyordu swaine karşı eşitlerdi sonra işi bot lane mide gelerek tf'ye döktü derken yine öyle oyun verdik yani ne yapacağım bilmiyorum tamam ben çok iyi bir oyuncu olmayabilirim fakat böyle bişeyide haketmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobain9467

Gerçekten insan sinir oluyor mesela geçen 2 oyun çok güzel nidalee oynadım oyunu taşıdık kimse kavga etmedi vs. 2. oyunum lee sin ileydi soloda nekadar gank atmaya çalışsamda sürekli lane pushluyordu 4 levelde kule altı adamı alamayızki yahu sonra flame başladı derken botlane iyi gidiyordu sonra baktım sürekli draven double kill yazmaya başladı oraya gidiyim campliyim derken buseferde dravene baktım ebedi çıkmış zaten ne olduğunu anlamadan 2 yedim midde oyun iyi gidiyordu swaine karşı eşitlerdi sonra işi bot lane mide gelerek tf'ye döktü derken yine öyle oyun verdik yani ne yapacağım bilmiyorum tamam ben çok iyi bir oyuncu olmayabilirim fakat böyle bişeyide haketmiyorum

32 rank maçım var s1 im s2 başlamıştım silverda çok mal var eziliyor herif lanede gidiyor hala adma kafa atmya çalışıyor daha bir başkası kasan adam kendini peygaber sanıp 4 v 1 atmaya çalışıyor silverda

• O liglerin ilacı jungle bence ve seri gank atmakda gold-silver-bronz arasında.Atıyorum bota gank ordan golem wraith wolf üstteki şey ordan solo ya gank taktiği takımın orta dereceyse tutuyor anca.Ama oyun gitmeye müsaitse üstten alta doğru temizle jungle'ı bota ninja gank git golem cadı bu defa ortam varsa kule altındalarsa arkalarından gel yoksa gözüküp korkut.Amacın biraz da ben sürekli burdayım izlenimi vermek olsun.Ayrıca ziyneti totem olarak kullanma,arayıcımıydı neydi onu kullan sürekli bot top ward varsa temizle ki gelip gelmediğin hakkında korku olsun.

Örnek vermek gerekirse bir maçımdan bahsedeyim karşıda lee jungle vardı.Adam oyunun 5-10.dakikalarında arkamızdan gank gelip beni karşı takıma fırlattı sonra hemen totemledik her yeri adam geldi totemleri kırdı gitti 2 dakika sonra ninja gank geldi ben gelmez derken.Sonra 4-5 dakika sonra totem varken gene gelip gözüküp totemi kırdı gitti ama ben adam gelicek korkusuyla kendimi kule altına hapsettim anca adamı midde görünce açıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sypex -- 18 Ağustos 2014; 9:58:46 >

• Sezon başlayınca 50 60 maç atım weste geçmiştim.5 ay 400 500 arası oyun atmışımdır.En fazla silver 3 ten gold 4 e çıkabildim.Daha sonra Trye tekrar geri dönüş yaptım silver 2 attı ve 1.5 hafta plat 5 oldum.Çok mu iyi oynadım? Hayır herzamanki oynadığım oyunu oynamaya çalıştım.Şans faktörü kesinlikle çok önemli soloq da
  • Bronzedan cikma sansin % 50 iken silver noob cehennemidir. 10 oyun atip silver olup bronze a suzulen adamlarin yaninda sende surunuyosun. Selale gibi yer yani silver. Sende tersi yone yüzmeye calisiyosun.

Ama yinede cikarsin. Trde isen rahat gold bile olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş TR'de Plat 5 hesabımı gınağa geldiğim ve Silver'dan hiçbir farkı olmadığı için West'e geri geçirdim. Westteki hesap Gold 4'ten Silver 3'e kadar düşmüş.

Gold'a Jungle ve Top oynaya oynaya çıkmıştım, tavsiyem (yukarıda da bir arkadaşın bahsettiği gibi) Jungle alıp seri gank atmak epey faydalı. Mainim Suptur aslında ama malesef sup oynayarak çıkmak çok zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 18 Ağustos 2014; 10:14:17 >
  • quote:

İşte maalesef harcadım hatta online oyunlardaki kendi emeğimle kastığım tek hesap yani resmen tırnağımla kazıdım 90 skin 20 rune page full champ felan baya dolu yani içi

yeni sezona kadar maç atma normal game atıp eğlenmene bak. yeni sezonda daha düzgün bi başlangıç yaparsın .
  • quote:

Merhabalar şuanda euw'de oynuyorum ve yaklaşık 1500 ranked oyunum var aslında genelde tercih olarak support severim fakat oyunda takım olarak kötüysen tek başına pekde birşey yapamıyorsun eğer karma annie morgana vs. değilsen o nedenle carry karakterler tercih ediyorum fakat ne yaparsam yapıyım genelde her günüm yerimde saymakla geçiyor 1 win 1 lose diye kendi pre arkadaşım var genelede onlada pek birşeyler başaramıyoruz şu anda silver 5 'im bu sezon bitmeden gold olmam gerek fakat dediğim gibi her gün yerimde sayıyorum yardım lazım help me xd

kendini golda boostla o kadar para yatırdıysan daha da para yatırıp çıkarcan başka çare yok
  • quote:

İşte maalesef harcadım hatta online oyunlardaki kendi emeğimle kastığım tek hesap yani resmen tırnağımla kazıdım 90 skin 20 rune page full champ felan baya dolu yani içi

Arkadaşın dediği gibi mmr çöp olmuştur biraz zor çıkarsın o yüzden yeni sezonu bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: mcevatsener

Ben TR'deyim mesela, ben de çok para harcadım. Silver 5 4 3 2 çıktık sırayla. Silver 1 için 5 kere seriye yükseldim inanır mısın seri maçlarımın hepsinde her zaman 1 afk oluyordu. O günden itibaren afklar olunca sürekli oynamaya devam ettim. Silver 5 oldum. Biraz çabalayarak silver 3 oldum tekrar. Artık ranked girmiyorum. Oynarsam yine düşeceğimi biliyorum. Sürekli yerinde saymak insanın canını harbiden çok sıkıyor.

Yazdiginin aynisini ben de yasadim su an trde gumus5teyim hani insan der 1 lane ezilsin ama tum laneler niye ezilir her mac

• kullanıcı adını at profile bakayım. olmadı birlikte gireriz bende gümüş'ün her b.kunu öğrendim maçlar rahat geçiyor artık... sen iyi oynarsın ama elo düşükse takıma çok gerizekalı geliyor. inş win-lost birbirine yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artemissaaa -- 18 Ağustos 2014; 10:39:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemissaaa

kullanıcı adını at profile bakayım. olmadı birlikte gireriz bende gümüş'ün her b.kunu öğrendim maçlar rahat geçiyor artık...

Yap bi rehber biz de faydalanalım Silver 1'de tıkandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TheGamE.

Kardeş TR'de Plat 5 hesabımı gınağa geldiğim ve Silver'dan hiçbir farkı olmadığı için West'e geri geçirdim. Westteki hesap Gold 4'ten Silver 3'e kadar düşmüş.

Gold'a Jungle ve Top oynaya oynaya çıkmıştım, tavsiyem (yukarıda da bir arkadaşın bahsettiği gibi) Jungle alıp seri gank atmak epey faydalı. Mainim Suptur aslında ama malesef sup oynayarak çıkmak çok zor oluyor.

Benim main jungdir ama istedigimiz kadar kill aldiralim adam yine feed yine feed kacari yok ben supp da oynarim totem yerlestirmeyen supplar ordu kalkanindan bihaber olanlar var mid deseniz ben ss veririm midin olmadigini o ss vermez solomuz pushlamaktan baska bisey yapmaz ben orda beklerim mal gibi pushlamicak sanarim oyle olmaz ben gittigim anda gank yer olur kufur yerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.