Şimdi Ara

Gun Beyi Buraya Davet Ediyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
6.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gun var dediler geldik.
  • Protesto amaçlı test adlı başlıklar mı açsak ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bl@ckbox

Acilen forum çökmesine çözüm bekliyoruz aylardır zaman, zaman oluyordu şimdi devamlı olmaya başladı

Kesinlikle çözüm üretilmeli.Durum gayet ciddi.
  • bu alana reklam verebilirsiniz
  • Çöktüğü günden beri nedenini bulup çözmeye çalışıyoruz. O yüzden forumda bu konuyla alakalı bir yazı var mı diye açıkcası bakmadım. İlgili adminler yazmışlardır diye düşünüyordum.

Şu anda büyük ihtimalle çözecek bir şey üzerinde çalışıyoruz ama inşallah buda daha önce de çözdüğümüzü düşündüğümüz gibi olmaz.
  • ahanda geldi sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Çöktüğü günden beri nedenini bulup çözmeye çalışıyoruz. O yüzden forumda bu konuyla alakalı bir yazı var mı diye açıkcası bakmadım. İlgili adminler yazmışlardır diye düşünüyordum.

Şu anda büyük ihtimalle çözecek bir şey üzerinde çalışıyoruz ama inşallah buda daha önce de çözdüğümüzü düşündüğümüz gibi olmaz.

Gun geldi beyler
  • quote:

Çöktüğü günden beri nedenini bulup çözmeye çalışıyoruz. O yüzden forumda bu konuyla alakalı bir yazı var mı diye açıkcası bakmadım. İlgili adminler yazmışlardır diye düşünüyordum.

80'lerden beri, ilk defa general görüyorum, bu forumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yerbay. -- 14 Mart 2011; 20:53:12 >
  • quote:

Bende alıntı yapıyım nolur nolmaz.
  • quote:

Gun bey umarım her şey dilediğniz gbi olur ve forumumuz eski günlere dóner
  • quote:

cevap icin tesekkurler. diger konumda belirttigim gibi yeni bir forum yazilimi yazip yada vbulletin gibi sisteme gecmek bu forumun gelecegi icin daha iyi olur. vb kalabalik forumlarin vazgecilmez yazilimi. dh nin sistem eski bir cuval gibi surekli yirtiliyor. gecme gibi bir dusunceniz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bach -- 14 Mart 2011; 20:59:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYJ Ağır Fan

pm yağmuruna tutalım

Başlık: Bak güzel kardeşim

Yazı:

ben kuzey korede yaşayan bir çiftçiyim. adım ming huo. belki biliyorsundur komünist
    rejim burda halkın dış dünyayla bağlantı kurmasını, interneti, yabancı televizyonları
    yasaklamış durumda. inanır mısın dünya kupasında yenildiğimiz maçları bile 2 gün sonra
    izledik milletçe. ancak ülkemin güney kore'ye yaptığı son nükleer füze saldırısı sonrasında
    garip bir şeyler oldu ve oğluma yılbaşında amerikadan kaçak getirttiğim iphone ile şu an
    internete bağlanabiliyoruz. ama her internete girdiğimizde acaba gizli polis peşimizde midir,
    farkedip bizi içeri atarlar mı diye büyük korku yaşıyoruz. ama inanır mısınız bu siteyi buldum
    ve artık gizli polis falan umrumda olmamaya başladı. muson yağmurları yüzünden telef olan pamuk
    tarlamı bile unutuyorum bu siteye girince, inanılmaz deşarj oluyorum. ama kardeşim bir haftadır
    bu huzurum da kalmadı, kardeşim diyorum çünkü kuzey kore'de biz herkese kardeşim diye hitap ederiz.
    kardeşim uzun süredir forumu takip ediyorum, forumun bozulması,sql hataları beni delirtiyor, geceleri
    uyuyamıyorum, kendime şiddet uyguluyorum forum yüzünden. şimdi kardeşim bu başlığını, kore'den türkiye'ye giden bir yük gemisinin gizli bölmesinden yazıyorum. evimi barkımı sattım 50.000 kuzey kore won'unu birleştirdim ve bu foruma adam gibi server almanın yolunu buldum. kuzey kore polis teşkilatında internet biriminde çalışan amca oğlum sayesinde forumun sql yapısını ve serverlerini buldum.ilk işim bu soruna çare bulmak olacak bu gemi türk kara sularına girdikten sonra. Bu olanların hepsini düzelteceğim. şeref
    yemini içtim.g-e-l-i-y-o-r-u-m.

Nedense hepsini okudum

• quote:

heh hazır görmüşken seni burdan yaziyim

forumdestek@donanimhaber.com hiç bi mail e cevap vermiyor 1 aydır 2 günde bir mail atıyorum hiç birine cevap yok sanırım beni engellediler neden bilmiyorum sanırım bazı yöneticileri protesto ettiğim için ve şu anda o yöneticileri imzamda protesto ettiğim için imza yasağım var imzamın neresinin yasak olduğunu bile bilmiyorum ve bana bu cezayı veren yönetici cevap vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: YDG

quote:

80'lerden beri, ilk defa general görüyorum, bu forumda..

Gun Beyi Buraya Davet Ediyorum.

• ipb şart(Invision Power Board )
  • Edit: Açıklama yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 14 Mart 2011; 21:09:34 >
  • hala burda beyler sakin olun

he bu arada bi ara sizi ziyarete gelcem birini daha bulmam lazım tek gitmek olmaz
  • Yeni bir Forum alt yapisina birakin gecmeyi satin aldigimiz Forumun yeni surumune yaptigimiz ozellestirmelerden dolayi gecmek cok zorlasti keza kapali yazilimlara mudahale edemedigimiz icin kendi sistemimizi calistirmak en iyisi.
  • bizde diyozki neden bu kadar çok geliştirme niyetindesiniz?eskiden bu sorunların hiç biri olmuyordu.yani o yabancı forumlarda filan öyle özellikler var diye bizde olması gerekmez.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.