Şimdi Ara

Gun Beyi Buraya Davet Ediyorum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
6.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Walking Dead

quote:

Orijinalden alıntı: gun
    Çöktüğü günden beri nedenini bulup çözmeye çalışıyoruz. O yüzden forumda bu konuyla alakalı bir yazı var mı diye açıkcası bakmadım. İlgili adminler yazmışlardır diye düşünüyordum.

Şu anda büyük ihtimalle çözecek bir şey üzerinde çalışıyoruz ama inşallah buda daha önce de çözdüğümüzü düşündüğümüz gibi olmaz.

Gun bey umarım her şey dilediğniz gbi olur ve forumumuz eski günlere dóner
  • quote:

Yeni bir Forum alt yapisina birakin gecmeyi satin aldigimiz Forumun yeni surumune yaptigimiz ozellestirmelerden dolayi gecmek cok zorlasti keza kapali yazilimlara mudahale edemedigimiz icin kendi sistemimizi calistirmak en iyisi.

ilginiz için teşekkürler.
    1-DH
    2-Mamunda
    bunlardan birine birşey olursa laptobu kaldırıp atarım. bir anlamı yok çünkü.
    allah sen koru yarabbi

edit:imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurats -- 14 Mart 2011; 21:17:30 >

• ozellestirmeleri bir sureligine feda edip forumun hizli ve sorunsuz calismasi saglanmali bence. yani en azindan guncellestirme yapilmali. dh uyeleri ozellikler olmasa da burda ama cökmeler cidden canimizi cok sıktı.

Ayrica forumun bu haliyle uzun yol gidecegini sanmiyorum dh daha saglam bir plartforma gecmeli. yada sıkı bi duzenlemeden gecmeli.
  • Gün Bey;

Ben Kuzey Koreli bir çiftçi falan değilim.

Bu gereksiz açıklamadan sonra netbook bölümünde yönetici olmak istediğimi belirtiyorum. Paylaşımlarım, paylaşacaklarımın teminatıdır.

İyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bach

ozellestirmeleri bir sureligine feda edip forumun hizli ve sorunsuz calismasi saglanmali bence. yani en azindan guncellestirme yapilmali. dh uyeleri ozellikler olmasa da burda ama cökmeler cidden canimizi cok sıktı.

Ayrica forumun bu haliyle uzun yol gidecegini sanmiyorum dh daha saglam bir plartforma gecmeli. yada sıkı bi duzenlemeden gecmeli.

+1500

paranız yoksa açın bi banka hesabı 3-5 lira destek çıksa,forum düzelir kalan parayla da microsofttan hisse alırız.
  • quote:

ozellestirmeleri bir sureligine feda edip forumun hizli ve sorunsuz calismasi saglanmali bence. yani en azindan guncellestirme yapilmali. dh uyeleri ozellikler olmasa da burda ama cökmeler cidden canimizi cok sıktı.

en azından bir kedisavar alın bknz:
     Gun Beyi Buraya Davet Ediyorum.

• quote:

Yeni bir Forum alt yapisina birakin gecmeyi satin aldigimiz Forumun yeni surumune yaptigimiz ozellestirmelerden dolayi gecmek cok zorlasti keza kapali yazilimlara mudahale edemedigimiz icin kendi sistemimizi calistirmak en iyisi.

O değilde reklamlar cidden rahatsız edici şekilde fazla. Eski sade Dh yi istiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurats

libyaya dönüyo burası da yönetici ona göre
  • O Gun Bu Gundur Göremiyoduk Seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyti17 -- 14 Mart 2011; 21:44:42 >
  • quote:

Çöktüğü günden beri nedenini bulup çözmeye çalışıyoruz. O yüzden forumda bu konuyla alakalı bir yazı var mı diye açıkcası bakmadım. İlgili adminler yazmışlardır diye düşünüyordum.

Şu anda büyük ihtimalle çözecek bir şey üzerinde çalışıyoruz ama inşallah buda daha önce de çözdüğümüzü düşündüğümüz gibi olmaz.

gün dede kendine general yazmışın bize er erbaş filan nedir bu despotluk. Bir teknoloji forumunda itibar sıralamasının askeri sıralama olması garip geliyor lütfen değiştirelim
  • quote:

Forumda birakin ozellestirmeyi cogu arka plan olaylarini geri aldik. Ancak sorub daha ziyade arka planda bir zayif noktanin kullanici sayisi arttikca ortaya cikan sorunlardan birisi olmasi muhtamel.

Aklimiza gelen tum optimizasyonlari yapmaya calisiyoruz. Bazilari cok kompleks o yuzden vakit alabiliyor. Daha da kotusu ise yaramis gibi gozukebiliyorlar. Ayrintilari gelisme oldukca bildirecegim.
  • Reklamlar ve çökmeleri artık umursamıyorum.Sayfadaki konu sayısı ve konudaki mesaj sayılarına dokunmayın bana yeter..
  • quote:

Ya yeter hemşerim yeter ya bırakın gidin şu işi artık...

Millet bıktı bezdi artık böyle forum mu olur yahu...

Sıktınız artık kardeşim bizi yapamıyorsanız dürüstçe istifa edin olsun bitsin yani...

Görevini yapamayan bıraksın yeniler gelsin artık.

Böyle bir şey ilk defa görüyorum.

8 Saniye reklam almayı biliyorsunuz orada hiç takılmıyor ama.

• gun kardeş mesela 2009 yada 2010 forumun yazılımsal yedeği bulunmuyormu onu basın gitsin yaw
  • Bence şu 8 saniyelik reklamlar falan gitse ne güzel olacak ne zamandır görüyorum o reklamları bir kere bile tıklamışlığım yok.
  • Vay arkadaş. Çökmelerden hiç haberim yoktu
  • Ya hocam ne basıyorlarsa bassınlar artık yetti yahuuu.

Bıktırdılar milleti.
  • quote:

quote:

Forumda birakin ozellestirmeyi cogu arka plan olaylarini geri aldik. Ancak sorub daha ziyade arka planda bir zayif noktanin kullanici sayisi arttikca ortaya cikan sorunlardan birisi olmasi muhtamel.

Aklimiza gelen tum optimizasyonlari yapmaya calisiyoruz. Bazilari cok kompleks o yuzden vakit alabiliyor. Daha da kotusu ise yaramis gibi gozukebiliyorlar. Ayrintilari gelisme oldukca bildirecegim.

tesekkurler umariz biran önce sorun hallolur

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_serco

Reklamları koyarken aradaki forum kodları zarar görüyodur

teknoloji tanrısı konuştu
  • quote:

quote:

Denemiş olduğunuz sürümler,çözümler işe yaramazsa ne olacak?Biz hala,bu çökmelere katlanacak mıyız? A planınızın tutmaması durumunda,bir B planınız vardır umarım.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.