Şimdi Ara

Gun Beyi Buraya Davet Ediyorum. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
6.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

Gun nederse o olur.

tamam reyiz sakin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

Gun nederse o olur.

aman reyiz sakin ol sakın sinirlenme aman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_serco

Reklamları koyarken aradaki forum kodları zarar görüyodur

teknoloji tanrısı konuştu

Gece gece iyi oldu bu
  • o değilde gun beyin sistemine baktım adam ddr2 kullanıyor daha nedenini gerçekten merak ettim burdaki çoğu kişi ve adminlerde dahil olmak üzere amd x4 veya intel i5'den aşa kullandığını görmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agresif Pijama

o değilde gun beyin sistemine baktım adam ddr2 kullanıyor daha nedenini gerçekten merak ettim burdaki çoğu kişi ve adminlerde dahil olmak üzere amd x4 veya intel i5'den aşa kullandığını görmedim..

Adam Koskocaman DH nin sahibini kaç kişi çalıştırıyor yeni bilgisayar toplayıp imzaya yazsa nolucak
  • Ergun mu?
  • Bır dıger sorun forum sayfaları cok yavas acılıyor.oNceden boyle degıldı.
  • Bir devlet ne kadar büyürse sorunlar o kadar çok artar.Yönetimin yanındayım.Eskiden böyle değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bach

Haftalardir forumun çöküp durmasindan uyeler olarak rahatsiziz. Şuana kadar forumdaki sorunlar hakkimda bir yetkili gelip boyle boyle oldu forum cöktü demedi. Açıkcasi bu beni rahatsiz ediyor. Bu foruma her uye emek verdi 1 Cumlede olsa yardim etti. Forumdaki reklamlardan rahatsiz olan uyeleri sallamadiniz. Geciktirici reklamlari gunlerce durdu. Forum surekli cöküyor. Kalkip bir aciklama yapmiyorsunuz. Size para kazandiran dh.com degil forumdur. Bu uyeler getirdi zirveye,ayni uyeler indirir.
    Bu konuda daha hassas olmanizi temenni ediyorum. Yonetici arkadaslar silmezse sevinirim.

+2023
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Bir devlet ne kadar büyürse sorunlar o kadar çok artar.Yönetimin yanındayım.Eskiden böyle değildi.

İleride forumda bi yerler düşündüğünü seziyorum
  • gun bey su 8 saniyelik full ekrani kaplayan reklamlari kaldirsaniz en azindan, kimse menmun degil o reklamlardan yonetici arkadasim var oda tum yoneticilerin menmun olmadigini soyledi.

uc dort tiklamada bir full ekrani kapliyor reklam bu cok itici bir sey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 15 Mart 2011; 1:18:21 >
  • Kesinlikle katiliyorum!
  • Geri dönüş için teşekkürler ,çok yüksek bir üye sayısı ve inanılmaz bir kaynak bu forum bu yüzdende 2003 yılından beri ilk uğrak yerimdir her zaman ,ama bu çökme konusunda konuyu açan arkadaşıma katılıyorum .Sizde cevaplar vermişsiniz ama durum daha kötüye gittiğinde umarım bir çıkış noktası olur çünkü sorunun kaynağı bilinmiyor ise bu çok kötü , umarım forum eskisindende iyi olur
  • 2002 üyesi olarak forumdan bu sene soğudum,
    r10.net'e üye oldum orda şu anda burdan çok vakit geçiriyorum,
    r10'un konu dışı bölümünde buranın 2002-2005'de olan seviyesini görüyorum,
    + olarak reklam göremiyorum :)
    Sonucu merakla bekliyorum iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Çöktüğü günden beri nedenini bulup çözmeye çalışıyoruz. O yüzden forumda bu konuyla alakalı bir yazı var mı diye açıkcası bakmadım. İlgili adminler yazmışlardır diye düşünüyordum.

Şu anda büyük ihtimalle çözecek bir şey üzerinde çalışıyoruz ama inşallah buda daha önce de çözdüğümüzü düşündüğümüz gibi olmaz.

aaahhh gun ah bazı yöneticiler bizi adam yerine koyup mesajlarımız niye sildiklerini bile söylemiyorlar, hatta hakaret küfür olmamasına ragmen bizi tehtid ediyorlar. yani bizi burda adam yerine koyan çok az yönetici var.
    açıkcası sizin cevap yazamezsınız dyordum. cünki bu yöneticileri görünce sizinde farklı olmadıgınzıı düşünüyordum . ama burdaki insanları insan yerine koyup cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TornadQ

2002 üyesi olarak forumdan bu sene soğudum,
    r10.net'e üye oldum orda şu anda burdan çok vakit geçiriyorum,
    r10'un konu dışı bölümünde buranın 2002-2005'de olan seviyesini görüyorum,
    + olarak reklam göremiyorum :)
    Sonucu merakla bekliyorum iyi forumlar.

• Üye alımı kapatılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Üye alımı kapatılsın.

• Bu günlerde gelip geçer (umarım).
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.