Şimdi Ara

100TL STEAM CÜZDAN KODU 85TL'YE SATILIR (%15) STOK 2000TL | Minimum 500TL Satış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
6
Favori
9.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Kullanılmış
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1900 TL Steam bakiyesi aldım hepside anında geldi. Kodları sorunsuz bir şekilde yükledim. Güvenilir arkadaş.

• Kendisinden 500 liralık Steam Cüzdan kodu aldım. Sağolsun yardımcı oldu, 10 dakika içerisinde tüm işlemleri halletik.

• 500 liralık ta ben kod aldım, hızlı sorunsuz alışveriş oldu, tavsiye derim.

• 2 dakika icerisinde 500 TL'lik cuzdan kodu aldim. Tavsiye ederim.

• Kendisinden 200 TL' lik bakiye satın aldım. Sıkıntısız ve hızlı bir şekilde işlem gerçekleşti. Güvenilir bir kişi kendisi. Alışveriş için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elexa -- 18 Mayıs 2022; 19:33:52 >
  • Sürekli bakiye aldığım bir arkadaş hızlı, güvenilir. Sürekli stok olması çok iyi :)

• Stok varsa özelden iletişime geçer misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 TL Steam cüzdan kodu aldım. Parayı gönderdim anında kodları teslim etti. Güvenilir bir arkadaş. Alışveriş için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaştan 100TL cüzdan kodunu 5 dakika içinde satın aldım. Teşekkürler.

• 400 TL' lik ikinci alışverimi gerçekleştirdim. İşlem yine çok hızlı bir şekilde gerçekleşti. Kendisine teşekkürler.

• 100 TL'lik kod aldım 3 dakikada hallettik. Teşekkürler.

• 1000 TL'lik kod aldım hızlı bir şekilde gönderdi. Güvenilir bir arkadaş teşekkür ederim

• 100 TL lik kod aldım, sorunsuz oldu. Teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1000 liralık kod aldım kendisinden, çok hızlı şekilde teslim edildi, teşekkür ediyorum.

• 300 tl lazım 200e bırakırsan alırım acil dönüş bekliyorum

• Merhaba, 200 TL kod aldım arkadaşımızdan. Birkaç dakika içinde alışverişi yaptık. Teşekkür ederim.

• Sorunsuz, hızlı alışveriş oldu. Teşekkürler.

• 300 TL lik kod aldim anında gönderdi ilgisi için teşekkür ederim.

• hızlı.

• Ödeme yaptıktan 5 saniye sonra kodları mesaj kutumda buldum. Sorunsuz alışveriş  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.