1900 TL Steam bakiyesi aldım hepside anında geldi. Kodları sorunsuz bir şekilde yükledim. Güvenilir arkadaş. |
100TL STEAM CÜZDAN KODU 85TL'YE SATILIR (%15) STOK 2000TL | Minimum 500TL Satış (4. sayfa)
-
-
Kendisinden 500 liralık Steam Cüzdan kodu aldım. Sağolsun yardımcı oldu, 10 dakika içerisinde tüm işlemleri halletik.
-
500 liralık ta ben kod aldım, hızlı sorunsuz alışveriş oldu, tavsiye derim.
-
2 dakika icerisinde 500 TL'lik cuzdan kodu aldim. Tavsiye ederim.
-
Kendisinden 200 TL' lik bakiye satın aldım. Sıkıntısız ve hızlı bir şekilde işlem gerçekleşti. Güvenilir bir kişi kendisi. Alışveriş için teşekkürler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elexa -- 18 Mayıs 2022; 19:33:52 > -
Sürekli bakiye aldığım bir arkadaş hızlı, güvenilir. Sürekli stok olması çok iyi :)
-
Stok varsa özelden iletişime geçer misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200 TL Steam cüzdan kodu aldım. Parayı gönderdim anında kodları teslim etti. Güvenilir bir arkadaş. Alışveriş için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaştan 100TL cüzdan kodunu 5 dakika içinde satın aldım. Teşekkürler.
-
400 TL' lik ikinci alışverimi gerçekleştirdim. İşlem yine çok hızlı bir şekilde gerçekleşti. Kendisine teşekkürler.
-
100 TL'lik kod aldım 3 dakikada hallettik. Teşekkürler.
-
1000 TL'lik kod aldım hızlı bir şekilde gönderdi. Güvenilir bir arkadaş teşekkür ederim
-
100 TL lik kod aldım, sorunsuz oldu. Teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000 liralık kod aldım kendisinden, çok hızlı şekilde teslim edildi, teşekkür ediyorum.
-
300 tl lazım 200e bırakırsan alırım acil dönüş bekliyorum
-
Merhaba, 200 TL kod aldım arkadaşımızdan. Birkaç dakika içinde alışverişi yaptık. Teşekkür ederim.
-
Sorunsuz, hızlı alışveriş oldu. Teşekkürler.
-
300 TL lik kod aldim anında gönderdi ilgisi için teşekkür ederim.
-
hızlı.
-
Ödeme yaptıktan 5 saniye sonra kodları mesaj kutumda buldum. Sorunsuz alışveriş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X