Şimdi Ara

100TL STEAM CÜZDAN KODU 85TL'YE SATILIR (%15) STOK 2000TL | Minimum 500TL Satış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
6
Favori
9.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Kullanılmış
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 100TL STEAM CÜZDAN KODU 85TL'YE SATILIR (%15) STOK 2000TL | Minimum 500TL Satış

100TL'LİK steam cüzdan kodu = 85TL

Minumum 500TL bakiye almak isteyenlerle alışveriş yapılacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 100 TL Miktar : 20 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşa ikidir Cüzdan kodu almak için mesaj atıyorum fakat mesajları okumasına rağmen yanıt gelmiyor. Daha öncedende benzeri olmuştu dün ulaştım yine aynı davranış. Halbuki ilk ulaştığımda gayet sorunsuz şekilde ödememi yapmış ardındanda kodlarımı almıştım fakat herhangi bir saygısızlık yada yanlış bir davranış yapmadığım halde mesajlara nezaketende olsa bir yanıt yazılmamasını ne anlarım nede doğru bulurum. Kod olmayabilir yada başkasına satılabilir en azından bunu belirtmek çok mu zor. Konuya bakıyorum stok var mesaj atıyorum cevap yok. Kimsenin kazancına karışmam ama bu arkadaşın anlam veremediğim bu tavrı yüzündende kod alacaklar görsün diye yazıyorum. Üç kuruş cebimizde kalacak diye uğraşana kadar gider Steam' den alırım daha iyi zaten öyle yaptım.
  • Kendisinden hızlı bir şekilde 300 tl alişveriş yaptim. Tşk ederim. :) Güvenilir birisidir

• Güvenilir bir arkadaş hızlı şekilde alışverimizi yaptık 👍

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 400tl değerinde sorunsuz ve hızlı bir alışveriş yaptık, teşekkürler. 👍

• Arkadaşımızdan 300 TL lik Steam Cüzdan kodu satın aldım. Hızlı bir şekilde işlemleri tamamladık. Kendisine ilgisi için teşekkür ederim. Güvenle tercih edebilirsiniz. 

• gayet hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu. hatta fazla para göndermişim, uyardı sağ olsun  

• konu günceldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hızlıca alışverişi gerçekleştirdik teşekkür ederim güvenilir bir arkadaş  

• Kendisinden 400₺'lik kod satin aldim. Sagolsun yardimci oldu. Hizli ve guvenilir satici, gonul rahatligiyla satin alim yapabilirsiniz.

• 700TL lik kod aldım güvenilir ilgili satıcı

• 100 t lik kod aldım.hızlı ve sorunsuz alışveriş oldu.teşekkürler

• Arkadaştan 2.000 TL değerinde kod aldım hiç bir sorun yaşamadan alışverişi tamamladık. Teşekkür ediyorum kendisine.

• 200 TL 'lik steam kodu alışverişi yaptım. Güvenilir ve hızlı bir kişi. teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AYLAVYU -- 7 Şubat 2022; 20:25:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu günceldir.

• Arkadaş güvenilir mi acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hızlı ve güvenilir

• 500TL aldım kendisinden sorunsuzdu

• Hızlı ve güvenilir.

• 200 TL'lik alışverişimiz oldu. Hızlı ve güvenilir.

• stok varmı 200tl lazım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.