Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

[GÜNCEL BİLGİ] LG G2 Kitkat Güncellemesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık bir hafta önce LG Türkiye Destek birimine güncelleme hakkında mail atmıştım ve Nisan ayında KitKat'a kavuşacağımızı bildirmişlerdi. Bunu da Mesut bey'e Twitter'dan bildirmiştim. Tahminimce görmüşsünüzdür.

Biraz önce forumda dolaşırken "Dur ben bu sefer arayıp sorayım kafama takıldı yine" diyip 444 6 543 numaralı çağrı merkezlerini arayıp tekrar sordum ve benim için önemli olduğunu söyleyip güncelleme hakkında tekrar bir bilgi istedim.

Verilen cevapta KitKat güncellemesinin Avrupa ülkelerinde başladığı ve Nisan ayında planlanan güncellemenin erkene çekilip ülkemize 1-2 hafta içinde yani Mart ayı ortasında dağıtılacağı bilgisini aktardılar.

Sonrasında KnockCode, kamera ve ART durumunu sorduğumda ise güncellemedeki ayrıntıların dağıtımdan 1-2 gün önce kesinleşeceği, çalışmaların son kısımlarında olduğunu söylediler.

• Knockcode, kamera geliştirmeleri ve art gibi özellikler (hadi biraz daha ileri gidip ekranı 2'ye bölme ve sanal butonlardaki gizleme özelliği de diyeyim) gelecekse ve stabil olacaksa nisana kadar beklemeye razıyım şahsen. Mart başındayız zaten. Çıkan vodafone rom'larının hali belli. Erken gelip bizi mod peşinde koşturacağına biraz geç gelip tam gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwaux -- 1 Mart 2014; 15:46:12 >
  • Katılıyorum. Zaten ilk sürüm güncellemeleri genelde dör dörtlük olmuyor. Stabilite ve hata çözümleri güncellemelerini de vermeliler. Mesela güncellemeden sonra geri dönüş için bir şey yapılmalı ve güncelleme sonrası eksikleri ve hataları bildirebilmeliyiz bana kalırsa.
  • Geç olsun güç olmasın, knock code özelliği dışında bir beklentim yok benim. Tel zaten hızlı
  • Bu güncellemeye göre G2 alabilirim takipteyiz
  • Bende bu sabah mail attım. Güncelleme geç gelmes ile ilgili bir şikayetti . Öğlenden sonra arandım. Bana nisan ayı ortasında kitkat geleceğini söylediler. Bende bu sürenin çok geç olduğunu müşteri memnuniyeti olumsuz etkilediğinden bahsettim. Bence herkezin ya arayıp, yada mail ile Lg Türkiyeyi sıkıştırması gerekiyor.
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Sıkıştırmanın bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Hazır olmadan sunamazlar. Ha sundular diyelim bu sefer bir çok sorun çıkacağından adım gibi eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şahsen bende şuan sadece knock code'i bekliyorum :) videolarda izledim muhteşem bi özellik :) türkiyeye bu hafta içerisinde gelirse gerçekten çok güzel olur :) Lg umarım ki insanlardaki Lg güncelleme vermiyor ön yargısını kıracak :)
  • gorkem2626 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle güncelleme gelecek :) KnockCode olup olmayacağı meçhul, bence daha sonra sistem güncellemesi falan gelip öylelikle knockcode'a sahip olacağız gibime geliyor.

Ayrıca LG güncelleme vermiyordu şimdi verecek ama önce ocak dendi, şubat dendi sonra nisan derken en son mart denildi :D keşke HTC gibi ilk söz verdiği tarih civarı verse :) ama önceki LG ve şimdiki LG'ye bakarsak buna da şükür :) daha da gelişecektir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.