Şimdi Ara

🔥 Dolar 36,05 - Euro 37,36- Altın 3.358 | 12 ŞUBAT🔥 (12085. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: adolf1 , tafesan
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
244.638
Cevap
1.169
Favori
12.276.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #13
Giriş

Sarı kız ile 3 bin lira iken vedalaştık... Vadeliye geçtim biraz daha düşerse tekrar alttan girip gram miktarını artırabilirim... Şuan beklemek en güzeli hergun geri çekilme devam ediyor... Stabil olduğunda alışa geçilebilir.. Altını yıl başına kadar bu seviyelerde tutabilirler... Malum bizde dolar sabit ons da sabit giderse yılbaşına kadar çok şey beklememek gerek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt

vakıfbank altın hesabı var.

fakat gümüş hesabı var mı bilmiyorum.

bankaların alış-satış fiyatları burada, bire bir aynı fiyat tecrübeyle sabittir.

Gram Altın'ın fiyatı ve satış fiyatları grafiği (altin.in)

• Piyasa ve tcmb öpüştü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt
    oo cok güzel. Yakında çocuk yaparlar, NAS 2.0 loading

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Berlin93 kullanıcısına yanıt

Tunç şatıroğlu izle hocam

• Chery'nin yeni elektrikli konsepti, katı hal bataryası ile 1500 km menzil sunacak!

Yani Artvin'de bataryayı tam dolduran kişi yol boyunca aracı hiç sarja takmadan Bursa'ya,İstanbul a falan gidebiliyor

https://www.donanimhaber.com/chery-nin-yeni-elektrikli-konsepti-1500-km-menzile-sahip-olacak--184193

• değerlendiren dostlar olduysa afiyet olsun 16:30'da gelen üfe verisiyle güzel bir tepki geldi ufak bear trap de yapmış abiler haftayı 30,500 üstü kapatırsa en azından düşüşten kurtulur

• Testere Milei'nin Arjantin'i Aylık Enflasyonu Türkiye'nin Altına düşürmeyi başarmış.

Alper Üçok (@AlperUcok) on Xtwitter
    Alper Üçok (@AlperUcok) on X
    https://x.com/AlperUcok/status/1856703787676627355

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Kasım 2024; 23:19:55 >

• Periah kullanıcısına yanıt

Arjantin'in başarısı bizim devletçi, belesci ,solcu kimselerin düşüncelerin geçersiz olduğu ilan edileceği için oldukça önemli birşey ..IMF asgari ücreti 19200, s&p 21 bin civarında öngörürken bizim siyasiler kapıyı 30-35 binden açıyor .

Forumda kadrolu aktroll vardı ( üstelik savunma sanayinde memurmus sanırım )Ağustos ayından itibaren asgari ücretin artması için durmadan başlık açardı bu sene hâlâ açmadı ( gerci Tv'de tuzu kuru ersan şen bağırıp duruyor emekli ,asgari ücret diye ) .. ekonomide en önemli olan vergi ve birde bütçe açığıdır. Bunlar kötüyse iyi birşey pek olmaz haberlerde aile içi cinayetlerde bugün 5 haber denk geldi baba oğlun başını tornavida sokmuş 177 üründe tahsis varmış domuz, at eti deniyor ama ben kedi ,köpek ,kuş eti de yakında haberlerde görürsem saşırmam

• Euro 36.1 TL ve düşüyor.

Şu başlığı düzeltsin biri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hava soğudukça gece pumpları artıyor

Bende ona bakiyorum. Arttıkça artıyor. Sanırım dövize gecme zamani geldi artık.

• TH3ROCK kullanıcısına yanıt

bakalım kalıcı olacak mı

34,70 gördü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 15 Kasım 2024; 2:50:37 >

Bir noktada arttıracaklar ama benim anlamadigim bu kadar kısa sure içerisinde 30-40 kurus artmasi nasil olabiliyor piyasa kapalıyken?

Dustu bu seferde

Gece operasyonu çekiyor olabilir belki birileri?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

İste nasıl oluyor teknik olarak onu sordum. Sen ben banka uzerinden alamıyoruz degil mi dolar bu saatte? Eger öyleyse nasıl artıyor veya düşüyor

Banka her saat dolar satıyor ama fahiş makas aralığına katlanman suretiyle. Piyasalar açılınca normal haline dönüyor. Gece vakti kimlerin alım satım yaptığına dair fikrim yok ama böyle 30-40 kuruş birden oynuyorsa büyük kurumlar veya Carry Trade'çi yabancılar yüklü işlem yapmış olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar'da gece operasyonları...
    😏

• Adamlar 1 yıldır dövize geçme zamanı geldi herhalde diyor,ama ne hikmetse yine de TL'de kalıyor..

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.