Şimdi Ara

🔥 Dolar 35,69 - Euro 37,00 - Altın 3.219 | 01 ŞUBAT🔥 (12105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: paradise37 , bugra_091 , paradise37 , U&S Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü3 Mobil
5 sn
244.417
Cevap
1.166
Favori
12.262.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
  • Yerel döviz bürosunu aradım. Yetkili kişi "Abi TV'de her palavrayı söylerler onlara bakma sen, gel bozarız doları, 50-100 farketmez" dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Kasım 2024; 18:58:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözle iş yaptığımda şahsen ben hep boşta kaldım. Abi hallederiz bakarız yanına bir gidiyon işi çıkıyor ani kaçıp gidiyor:D

• Arondir kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam ama dediğim yer 3 kişinin çalıştığı ve şehir merkezinde konumlu eski/kıdemli bir büro. Aslında neyin ne olduğunu herkes biliyor ama neyse. Benim merak ettiğim bu haberi ortaya servis edenleri 600 milyon dolarda durduran neydi? Neden 1 milyar dolar demediler? Veya neden 550 milyon dolarda kalmadılar? Nasıl olsa sallaması bedava. Miktarın ispatı/sağlaması mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Kasım 2024; 19:39:33 >
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt
    Bir önceki (üstteki) mesajımda miktarla ilgili aynı şeyi sizin mesajı okumadan önce öngörmüşüm zaten hocam. Birkaç güne sahte meblağ 3-4 milyar dolara çıkarsa şaşırmayalım. Olay budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Kasım 2024; 19:51:38 >
  • Devlette inanılmaz bir eleman fazlalığı var.

Geçenlerde köpeğin pasaportu için tarim ilçe müdürlüğüne gittim.

3 katlı koskocaman bina.

içeri girdim.

bir sürü oda.

neredeyse hepsi boş odaların.nereye gitti bu personel? muhtemelen saat 3 ten sonra eve kaçtılar.

hepsinde klimalar açık.

personel bulamıyorum ortalıkta.

neyse sonra kahve bardağını yıkamaya giden bir bayan personel buldum.

sağa dön 3. oda dedi.

gittim.

oda da 5 memur sohbet ediyor.

biri ayaklarını masaya dayamış.oralı olmadı.

biri tetris oynuyor.

biri bir şeyler yiyor.

biri whatsapta yazışıyor.

ilk masadaki adam bana bakıp 3. masadaki bayana sen bakıver dedi.

2 dakikalık işi.yarım saat sürdü.

ya inanılmazdı.Bu adamlar yer altında çalışan madencilerden bile fazla maaş alıyorlar....

devletteki israf korkunç boyutta.korkunç....

• Kamu kurumları 5 sene alım yapmasa bile işler aksamaz.

• Bütün kurumlar aynı şekilde hatta hastanelerde bile doktorların 5-6 katı fuzuli eleman kaynıyor
    Ne iş yaptıkları belli değil, o oraya aktarıyor, sonra o diğerine o da başkasına böyle uğraşıp duruyorsun saçma şekilde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TakTAkk kullanıcısına yanıt

Geçen nüfus dairesine gittim. Orda şef odası var içerde beşiktaş forması beşiktaş bayrağı vardı. Devlet kurumunu sanki kendi dükkanı gibi donatmış eleman. Serbest oldduğunu düşünmüyorum böyle spor klubü bayrakları formaları.

• Arondir kullanıcısına yanıt
    İltimas, adam kayırma o kadar işlemiş ki ülkenin benliğine, doğal olarak o rahatlığı bulup öyle şeyler yapıyorlar
    Bu düzenin değişmesi imkansız, büyük bir bilinç ve eğitim sistemi şart yoksa bu ülkede hicbisey yoluna girmez
    Hep israf olur, hep ekonomi kötü olur

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    %50 fazla memur /işçi var ülkemizde her türlü iddiaya girerim... Verimsizlik max, üstüne kadrolasma ile film koptu. Şimdi bu kamu personelini çıkardım desen ne yapacak bu insanlar o da olmaz.. Sarpa sardı..

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    Üstüne bir o kadar da atanamayan kişiler var, baraj bile yok herkes üniversite giriyor 2-4 yıl sonra boş
    Tamamen çökmüş bir durumdayız

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    dolar işi şaibeli. döviz büroları genel bilmem neyi açıklama yapmış: neredeymiş sahte çıkan dolarlar? öyle bir şey yok. iki tane çıkmış, makinelerimiz tespit etmiş zaten, diyor.
    euro işi ise:

www.sozcu.com.tr
    Sahte doların ardından bu kez de 3,6 milyon sahte Euro ele geçirildi - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/sahte-dolarin-ardindan-sahte-euro-ele-gecirildi-p108502

• Devlet kurumları arpalık olarak kullanılır.

Geçen bir video izlemiştim. Oradaki şahsın dediğine göre Türkiye'nin İsrail aleyhine davaya müdahale olmak için uluslarası mahkemeye gönderdiği yazı adeta üniversite 1. Sınıf bebelerinin elinden çıkma gibiymiş. Adam görünce utandım, Türkiye gibi kendini eski bir imparatorluğun devamı sayan, en azından bununla böbürlenme bir ülke nasıl bu kadar niteliksiz bir yazı gönderebilir demişti.

Daha da acı olan ise şu.

Daha sonra aynı mahkemeye gönderilen ikinci yazıda ise bu sefer ilindeki aşırı anatörlüğü ve niteliksizliği farkedio koskoca devlette bu tarz yazılara yazabilecek bakkal üniversitelerinden doldurulmuş amatörler dışında birilerini bulamafıklarından Yurtdışında ki başka bir firmadan hizmet alıp yazdırmışlar. Yazı dilinden anlaşılıyormuş.

En kötüsü ise şu. Türkiyedeki bütün ana akım basın artık Erdoğan'ın kuklası oldugu için devletin içine doluşan bu niteliksiz ler yeterince ifşa edilmediğinden yeteneksizlik daha da kökleşiyor.

Aynı ışık tutunca böceklerin kaçış ası gibi arada basının bir yerlere ışık tutması gerekiyor ki yozlaşma çok fazla kökleşmesin ancak bugün Türkiye inanılmaz derecede şeffaflıktan uzak, kapalı kutu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Kasım 2024; 22:0:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha da kötü birsey söyleyeyim. Bugün mecliste AKP grup başkan vekililiği yapan kadın basına Doktor ( üniversite ünvanı) ünvanı almış bir kadın daha en basit Enflasyon Hesabını Bile yapamayan bunu algılayamayan seviyede biri. Görenin utanacağı cahillikten bir tweet atmıştı devletim adına utandım.

Daha da kötüsü bu kadın bırakın doktor ünvanını almayı o üniversite n kapısından nasıl girebildi, hadi girdi nasıl mezun oldu, hadi oldu nasıl akademide yükseldi bu cehaletle anlamak mümkün değil derdim ama mümkün. Bugün Türkiyedeki her ile bir üniversite mottosu ile ulan okulların hepsi sözde eğitümcilik oynayan ve ayaktakımına havadan diploma dagıtıp torpille devlete yerleşmeleri için gereken formaliteyi sağlayan kurumlar haline geldi.

En buyuk korkum bu yozlaşmaya bugün barış döneminde değilde yarın Türkiye çok güç durumdayken zor yoldan anlayacak olmamız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 28 Kasım 2024; 21:58:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Periah kullanıcısına yanıt

Hocam Türkiye'de bulunan üniversitelerde değil adamlar Harvard Üniversitesine adam yerleştiriyorlar artık. Akp'li bir kadın yeni mezun oldu. Şimdi kendi hakkıyla mı girdi? Valla hiç sanmıyorum. Yine birileri yardımcı olmuştur. Bugün Cumhurbaşkanının çocuklarıda aynı okuldan mezun olması lazım. Bunların nasıl girdikleri belli ellerinde ne diploması olursa olsun. Benim gözümde ilk okul mezunu bile değiller.

• Look At Me kullanıcısına yanıt

İlk okul kapasitesindeki insanlar hep en iyi yerlerde neden? aile den torpilliler siyaseti zenginleşme aracı olarak kullanıyorlar kayırmacılık almış başını gitmiş..

İmamoğlu da bunlardan biri bakın kıbrıstan nasıl yatay geçiş yapmış araştırın hayatı boyunca hep en iyi yerlerde torpilli olarak çalıştıklarını göreceksiniz.

• Belediye sarayları kapatılmalı harcanan elektriğe, suya yazık gençler ev de işsizken bilgisayar kullanmasını bilmeyenler memur olmuşlar bu ülkenin kaynaklarını sömüren sümürene..

Belediye demek modern derebey demektir kesinlikle hepsi kapatılmalı merkezi sistem olmalı valinin olduğu yerde bir de belediye başkanı seçiyoruz tamamen saçmalıktır verilen maaşa yazık..

• usdt icat edilmeden önce türkiye:

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

benin dediğim döviz bürosu komşum yalnız  doğruyu söyler zaten yenileri bozuyorlar adamlarda tedirgin olmuş.yeni dolarlardan bozdu zaten eskilerde problem varmış.herhalde yenisini yapamamış kalpazanlar. 

tabi ülkede okadar çok milyon tane yalan var ki.doğru yu söyleyeni bulmak zor. yeni oyun da olabilir bilemiyorum ama gecici sürer bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 29 Kasım 2024; 9:27:15 >
  • ampul partisi ne zaman ki belediye seçimlerini kaybetti, millette belediye düşmanlığı pompalanması ile , bir kin oluşturulmaya çalışıldı. muhalif görünümlü, aslen içinde bir ampul yanan bazıları da, birden bu ülkedeki tüm sorunların belediyeler olduğunu yazmaya başladı. gizli ampullere dikkat.
    ülkedeki tek sorun , aslen bu siyasettir. ikttidardan düştükleri anda, her şey yavaşça düzelmeye başlayacak.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.