Şimdi Ara

🔥 Dolar 35,69 - Euro 37,00 - Altın 3.219 | 01 ŞUBAT🔥 (12106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: svs , yibo90 , kerimcem Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil
5 sn
244.417
Cevap
1.166
Favori
12.262.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

Merkezi atama ile belediyelerin daha iyi yönetilebileceğini düşünmek bile fıtrata ters iken bunu savunmak dolaylı partizanlık demektir .

Valilik demek ; derebeylik demek , bilmediğin coğrafyayı ve içindeki insanları yönetmek demektir.

• tempelreis T kullanıcısına yanıt
    ülkeyi yönetemeyenler, bir de belediyelere el atmaya kalkıyor. halkın oyları ile seçilenlerin yerine, tek iradenin atadıklarını koyuyorlar. sonra da demokrasi varmış gibi yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • leftercan1907 L kullanıcısına yanıt
    İşin ilginci adı geçen tutar cilgin, ama Maliye bakanlığından ve popcu nun giydiği don rengine bile yazılı açıklama ile yorum yapan cb dezenformasyon işlerine bakan arkadaşlardan bir açıklama yok :)
    Demek ki böyle bir durum da yok.. Bir deli bir kuyuya taş attı (attirildi (!)) uğraşıyor millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 29 Kasım 2024; 12:49:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles A kullanıcısına yanıt

• Kürt kökenlisin anladık amacın belli boş yapma.

• İnsanları AKP'li olmakla suçlayamazsın böyle bir şeye hakkın yok insanların görüşlerini çarpıtma ben filozof-kral sistemini savunuyorum devlet mekezi şekilde yönetilmeli.

Belediyenin bana bir tane hayrı yok içine giriyorum memurlar hazır su içiyor ellerin çay, kahve düşmüyor çoğusu boş geziyor özel sektörde çalışamayacak ne kadar kapasitesiz insan varsa oralara doldurmuşlar.

Muhtar, Kaymakam, Vali, Belediye Başkanı 4 tane gereksiz başkan var 4 başkana gerek yok yapılacak işler belli harcanan paraya yazıktır.

• DHTech D kullanıcısına yanıt

katılıyorum. partiden bagımsız yerel yönetimler her türlü verimsiz ve ranta dayalı işler ama az ama çok yapıyor.. eleman konusunda ise ultra verimsizler ama bu noktada kamunun diger dairelerinden çok da farklı değiller. devlet memuru olup iş garantisi olanlarda durum daha verimsiz hale gelebiliyor malesef..zira performans diye dir derdiniz yok, işsiz kalma riskiniz yok, maaşınızın düşük kalması vs gibi bir derdiniz yok.

• acquiles A kullanıcısına yanıt

Aslında iş garantisinin olduğu yerde maaşın düşük olması lazım memurluğun cazip meslek olmaktan çıkarılması gerekiyor gençlere disiplinli iyi eğitim verilip üretime dayalı ekonomi modeli benimsenmeli köyden şehire okumaya gelmenin önü kesilmeli özel üniversiteler ve hastaneler kapatılmalı eğitim, sağlık ve güvenlik özelleştirilmemeli Türkiye fabrika ayarlarına döndürülmeli.

O zaman ne kadar oy kaybolur hiç hesap ettiniz mi :)
    Yapılan bu sistemin tek gayesi garanti görülen oy.. Onun dışında ülkeye faydalı bir model olması imkansız dünyanın neresinde olursa olsun..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu dolar işine herkes mehmet şimşeğin kolpası diyor ama sözcü tv canlı yayında kapalıçarşının önüne gidiyor vatandaşlar elinde fiş ve sahte dolarlarla bana sahte dolar sattınız paramı geri verin diyor. Şu dövizciler derneği başkanı sadece iki banknot sahte çıktı başka bulamadık diyor sadece dövizcinin önündeki iki mağdurda 20 tane banknot var. Bu mağdurlar cast ajansından mı geldi? Ahaberde olsa anlarım. Rakamlar sallamasyon olabilir ama bir sahte dolar durumu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçer bu kez haklı.

bana mı dedin? karadeniz kökenliyim . kürt derken neyi kastettin? sadece kürtler mi akp siyasetine karşı? çok garip bir yapın var. daha doğrusu net belli ama saklamaya çalıştıkça batırdığın bir yapı. bir de bilip bilmediğin her konunun uzmanı sanıyorsun kendini. blok tuşunu epeydir kullanmıyordum. fraz oldu sayende. sen her demokrasi diyene kürt demeye devam et.

• bu arada, konuda tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, sözünü ispatlarcasına, yazışanlar var. güzel örnek.

• kara cuma indiriminde bile yolsuzluk yapılmış....hile hurda olmayan hiç bir şey kalmadı ülkede.

Zara indiriminde skandal.

• Piyasada dolaşan sahte USD banknotlar acaba kimin tarafından piyasaya sürüldü çok merak etmekteyim, yanlış hatırlamıyorsam bunu yapan kim olduysa yok edildi...

• 1234Rambo @ Karadenizli diye bir millet yok Türk müsün? değil misin? daha yazdığımı anlayamıyorsun beni AKP'li yapmaya çalışma demokrasi bizim için felakettir cahil insanların oy kullanmasına karşıyım sosyal yardım alanların oy kullanmasına karşıyım ekrem, mansur aylık kaç para alıyorlar haberin var mı? hayatlarında hiç asgari ücrete çalışmışlar mı? bana bu adamları savunma bunların goy goyculuğunu yapma hiç bir siyasetçiden ümidim yok onlar seçilecek zengin olacak ben yine sürünmeye devam edeceğim.

• Merhaba. Internette denk geldim. Takasbank transferi varmış.

Para transferinin masrafını ödememek için Takasbank'ı kullanabilir miyiz? Ben dolar göndermek istiyorum swift masrafı olmada.

Aşağıdaki resimde:

• Türkiye bu sistemle hiç bir zaman atılım yapamaz ülke gelişmez geri kalmaya devam ederiz sonra ülke neden böyle demesinler.

• ABD ve AB ülkeleri ÇİN i baskılamaya çalışıyorlar ama bir defa dev uyandı artık yeni süper güç ÇİN

https://www.donanimhaber.com/cin-den-nukleer-enerji-yarisinda-fark-yaratacak-basari--184752

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.