< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 Dolar 35,69 - Euro 37,00 - Altın 3.219 | 01 ŞUBAT🔥 (12165. sayfa)
-
-
Akilliymis burda kalırsa batar gider.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zu kuşağı bilmez 2003 te 100 kontür 20milyon tl idi. şimdiki parayla 20tl. o dönemin kuru ile 15 usd ediyor.
şuan 15 usd kaç para 530tl.
yani telefon fatulararı aslında dolar bazlı fazla değişmemiş.
-
-
şimdiki gençler bilmez biz eskiden 36 lık kodak filmine 30tl veriyorduk ve o filmleri fotoğrafçıda çıkartmasına da 30tl para veriyorduk.
yani 21 dolar poza,21 dolarda çıkartmasına toplam maliyeti bize 42 dolar oluyordu ve fotoğrafı nasıl çektiğimizi de aylar sonra öğrenebiliyorduk.
ulan 36 fotoğrafa günümüzün parasıyla 1484tl para veriyormuşuz ya.
oh şimdi cep telefonları ile çek babam çek beleş.
-
Zeki adamın hali başka oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son cumleyi okuyunca Şimşek çaktı..
Şimşek deyince memet abim geldi aklıma..
Buradan bir vergi çıkar mı
Puhahahah
Ben az vergiyle yırttım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 1 Ocak 2025; 22:41:11 >
-
türkiye'de en son "konut balonu" lafı kullanıldığında krediye girip ayda 200 liraya ev alınıyordu sanıyorum ki yine evi olmayan insanlar için alım zamanı gelmiş
-
Parası veya kredi taksitlerini ödeme gücü olup, ev ihtiyacı olan herkes için iyidir. Hatta en iyisi toki projeleriydi, ama onlarda bile artık taksitler memur maaşı zam oranında güncellenmeye başlamıştı. TL ye kendileri bile güvenmediği için normaldir. İhtiyacı olan herkes almalı.quote:
Orijinalden alıntı: ry4ntürkiye'de en son "konut balonu" lafı kullanıldığında krediye girip ayda 200 liraya ev alınıyordu sanıyorum ki yine evi olmayan insanlar için alım zamanı gelmiş
Ama yatırım amaçlı ev alıp kiracıya vermek, emek ve paraya günah. Bela.
EDIT;
Ev sahipleri 1
Ev sahipleri 2
Ev sahipleri 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Football Always -- 1 Ocak 2025; 23:13:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Akademi LaçineryoutubeBir zamanlar dünyanın en büyük 2. ekonomisi olan Japonya bu yıl 5. sıraya düşecek, Hindistan onu geçecek. Japonya'nın yaşadığı durgunluk ve nispi düşüşün temel nedeni ise hızlı yaşlanma ve işgücündeki düşüş. Japonya, geleceği için endişeleniyor. Japonya'yı gören Çin ders çıkarıyor. Prof. Dr. Sedat Laçiner, diğer ülkeleri de bekleyen süreci analiz ediyor. Patreon hesabı için: https://www.patreon.com/SedatLaciner (Kanalın gelişmesi için gösterdiğiniz ilgi ve nazik katkılarınız için şimdiden teşekkürler. slaciner2@gmail.com Trump'ın Türkiye Şifreleri: Türkiye ve ABD Barıştı mı? ABD, PYD'yi Terk mi Ediyor? #suriye #israil #kürt #trump #abd #amerika #rusya #rusiya #rusyaukraynakrizi #ukrayna #rusyaukrayna #ukraynarusyasavaşı #abd #ukraynarusiyamüharibəsi #sedatlaçiner #akademilaçiner #akademilacinerhttps://www.youtube.com/watch?si=gMjC_havQ9jX8DnZ&v=FSLWlIXdcuM&feature=youtu.be
-
-
1 senedir aynı söylemler. Mehmet Şimşek görevini yaptı rezerv topladı, seçime kadar o cephaneyi korumakla mükellef şu an. Dolar patlayacak, Mehmet Şimşek görevden alınacak vs diye diye 1 senedir millet faizde paraları götürürken yerinde saydı bazıları. Mehmet Şimşek görevden alınsın Türkiye hiperenflasyona gider savunduğum için söylemiyorum, reis herkesten iyi biliyor bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Döviz yükümlülüğü olan firmalara verilen kur koruma desteği kaldırıldı. [KKM'nin de tamamen kaldırılması yakındır]
-
borsaya bist100 penceresinden bakanlar borsa 10 yılda dolar azlı %-12 zarar ettirmiş derler.
ama borsaya iyi yönetilen fonların penceresinden bakınca 10 yılda dolar bazlı %313 getiri sağlamış.
Dolar bazlı %313'lük bir getiri, 10 yıllık süre için yıllık bileşik getiri olarak yaklaşık %15.24'e denk gelir.
-
darısı Türkiyenin başına emek sömürüsü son bulmalı umut ediyorum asgari ücrete çalıştıracak adam bulamazlar.
-
6 aydır ekside fonlar :) bakalim %50 faiz ortamında artıya ne zaman geçecek.
Bist 100 kısa vadede tokatlar affetmez :)
Malum Kahve zinciri yarın itibariyle asgari ücret zammı oranında fiyatlarına güncelleme yapıyor :)
Hergun artan dolar yapmış adamlar 🙂 Dolar son 1.5 aydır hergun artmış neredeyse o değil de %50 Mevduat faizinden fazla getirisi oldu... Sözde %50 vadeli faiz deyiz ama getirisi hergun düşüyor... Neyse ki bu ay son bir daha mevduata asla girmem...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X