Şimdi Ara

🔥 Dolar 35,69 - Euro 37,00 - Altın 3.219 | 01 ŞUBAT🔥 (12229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
97 Misafir (4 Mobil) - 93 Masaüstü4 Mobil
5 sn
244.568
Cevap
1.169
Favori
12.269.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1154 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 1222512226122271222812229
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çöpten yemek toplayanları,kirasını ödeyemediği için evden kovulanları iş bulamadığı için intihar edenleride konuşsana biraz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

100 değildir 450 km zaten 1 saat durakta beklese 3 saatte gidiyor en az 150 dir. Ki Polatlı'ya kadar 100 e bile çıkmıyor.

• Yorumsuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu konuya kerimcem damlayınca ülke uçuyormuş hissine kapılıyorum. Hayır işin komiği adamın anlattıklarını ben İstanbul’da elit semt olarak tabir edilen yerlerde görmüyorum. Ne garip ya.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

bayıldığın ülkelerde milyonlarca kişi sokakta yaşıyor homeless,vahşi kapitalizim ,hayatta başarılı olmazsan çalışmazsan sürünürsün hayat başlı başına kanlı acımazsız bir savaş kim kolay dedi sana.?

sen anca allahım bana niye zengin babişko vermedin diye şikayet dilekçesi yaz kabul olur belki kısmet 1945 alamanyasına ışınlar seni paraya doyarsın,savaşıcan o tırnaklarından kan çıkacak kan hayat kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Şubat 2025; 23:8:10 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kimse o ülkelerde hayat güllük gülistanlık demiyor da sen türkiyeye millet zenginlik içinde herkes lüks içinde diyorsun zaten sana göre yemek yemek kafede kahve içmek araba almak zenginlik göstergesi yıl oldu 2025 bunların hepsi temel ihtiyaç  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 8 Şubat 2025; 23:20:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ülke ve Dünya Gündeminden uzaklaştırma aldı. Evde canı sıkılınca bu konudakilere musallat olmuş. Bence boşver bu asosyal işsizi sataşarak evde vakit geçirmeye uğraşıyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 9 Şubat 2025; 0:6:7 >

ben öyle bir şey demedim saptırma lüks yaşamak senin başarı azmine kalmış.

oyle genç yaşında çok küçük istisnalar hariç şak evler,şak lüks arabalar zengin elit hayatlar gelmiyor onlar kendi çabanla olucak şeyler zamanla.

ikide bir baba parası yazıyon seni o adam fakirlikle bu yaşa getirmiş büyütmüş okutmuş o babanın ellerini öp sen. 

murat övüç gibi yada anneni devamlı döven aldatan zengin bir babanda olabilirdi öyle babam olucağına gece konduda yaşamayı yeğlerim  parayı ilk sıraya koymuşsun onu biraz azalt mutlu olamazsın sen.

• 
Sayfa: önceki 1222512226122271222812229
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.