Şimdi Ara

GÜNCEL FATURA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
0
Favori
5.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa993

Simdi de 1,91 tl oldu, offf offff !!!

Bizde artış sizde düşüş var. Bu arada şu haftada 2 gün paketi aboneliğime bakıyorum 1 haftadır hiç düşmedi konuşup mesaj atmama rağmen. Acaba onları ücretliden saydığı için mi yükseldi faturam
  • fatura 126 mıs tım dekı arkadastan baktım . cus bu ne ya hadı 60 kamu 19 ınternet e gerı kalanı ne. bırde su an guncel 80 gozukuyor . yerler boyle ısı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

ya ben ne yapacagim iphone kucuk paket kullaniyorum 4gb internet 150 sms ve gorusme var her yone guncelde 648 tl yaziyo mh nin siyledigine gore neyse o benim paket ucreti 105 tl guncekde 105 yazmasi gerekiyor 543 luralik internet kullanmisiniz diyor lar

benimde guncel 241tl gozukuyor. bende iphone aldim. 105 tl odemem gerekiyor. bir de paket satin almistim, 750dk kamucell diye. o da 45 tl. totalde 150tl hadi gecti 170tl gelmesi gereken sey 241 tl diyor. kafayi yiyecegim.
  • Arkadaşlar...Benimde başımda aynı dert var. Daha iki gün 6 TL civarındaki faturam ; birden 15,6 TL oldu. Üstelik; Cayma Bedelli+ İki gün bedava dan faydalanıyorum. Başka operatör aramam, bu nedir Allah Aşkına! Turkcell yine mi yoksa!!!
  • yaw anlamadım fatura kesim tarihi 10 şubat ama hala çıkmadı fatura mt de hala göremiyorum diyor.Bir cevap veremiyor.Yaw bu turkcell gene giydirmesin çok pis tırsıyom valla
  • tırsma arkadaşım giydirmez
    önce yükler faturayı , sonra düzeltir.
  • arkadaşlar güncel tutarıma baktım az önce ve şöyle bir yazı vardı aşağıda;
    "Güncel kullanım tutarınıza vergiler, aylık sabit ücretler, kullanım ücretleri ve diğer ücretler dahil edilmiştir. Tutara fatura kesim tarihindeki indirimler dahil edilmemiştir."

Yani artık herşeyi güncel tutarda gösteriyolar.Ben hesapladım ve doğru çıktı hemen hemen
  • evet dogrudur arkadaşım.bir haftadır bu uygulama var , şuan bazı yanlışlıklar olabilir (yüksek fatura gibi) ancak faturalar basılınca gercegini görücez.
  • İndirim derken ne indirimi anlamadım.Benim fatura bizbize kamu 1200 35 TL güncel fatura ayın 7sinde 0 tlydi. 9unda 72 tl yazdılar. şimdi bu 37 Tl ne indirimi oluyo.Ayrıca benim Turkcelldende bu ay 28 tl alacağım var.BTK kararı sonucu 28 Tl ilk faturarnızdan inecek diye mesaj attılardı ocak ayında.Saklıyorum o mesajı.Bu ay ödemem gereken tutar 7 Tl olacaktı.1 kuruş fazla ödemem.Hem BTKya şikayet ederim hem de Tüketici hakemine ederim.
  • Normal şartlarda faturanın şimdiye kadar görüntülenebiliyor olması gerekmiyormuydu arkadaşlar 10 unda kesilen fatura meydanda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cikoht

İndirim derken ne indirimi anlamadım.Benim fatura bizbize kamu 1200 35 TL güncel fatura ayın 7sinde 0 tlydi. 9unda 72 tl yazdılar. şimdi bu 37 Tl ne indirimi oluyo.Ayrıca benim Turkcelldende bu ay 28 tl alacağım var.BTK kararı sonucu 28 Tl ilk faturarnızdan inecek diye mesaj attılardı ocak ayında.Saklıyorum o mesajı.Bu ay ödemem gereken tutar 7 Tl olacaktı.1 kuruş fazla ödemem.Hem BTKya şikayet ederim hem de Tüketici hakemine ederim.

indirimden kasıt mesela arankazan kampanyası ile 180dk aranıp 9tl indirim almış olmak gibi veya sizdeki durum gibi.
    *
    GedKalessin ; dedigin gibi normalde görüntülenmesi gerekirdi ama bu ay idare edicez artık:)
  • fatura kesilmiş fakat detayını göremiyorum sizde de böyle mi acaba??
  • bende de bazı hatlar için fatura kesilmiş detayı yok , bazıları içinse fatura bile yok ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GedKalessin

Normal şartlarda faturanın şimdiye kadar görüntülenebiliyor olması gerekmiyormuydu arkadaşlar 10 unda kesilen fatura meydanda yok.

Yok hocam fatura 10'un da kesilse bile senin o faturayı görmen 2 ile 7 günü bulabilir.Ben anca 5-6 gün sonra faturama ulaşabilmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

bende de bazı hatlar için fatura kesilmiş detayı yok , bazıları içinse fatura bile yok ortada.

Aynen hypnoss um sistemleri genelde böyle cavlıyor.Bende baktım 15dk önce fatura kesik detay incelemek istiyorum faturan yok diyorBeklemek lazım
  • Var bişiler var
  • arkadaşlar ill önce herkese merhabalar benimde 2 tane kamu 1200 attım var biri 36 lira kesildi digeri 78lira güncel ve fatura kesilmedi dün mh ile yapmış oldugum görüşmede fatura kesilmemiş olan hattıma 124 liralık kredi girişi yapılmış kredi girişi dedigi olay ben 4 ay önce 169 lira ödemiştim 500 trkcll 500 diger ht 500 sabit döneminde btk kararınca fazla faturalanmış tutar hattıma iade edilmiş 124liralık kredi girişimi aşana kadar faturam kesilmeyecek ve şuanki güncel olan tutarım ocak ve şubat faturam pakatler zaten 70 telsiz kullanım aylık taksit iki dönem için 2.04 fatura deteyı basım iki dönem için 1.02 bir kaçtanede mesaj var yani bi yanlışlık yok herşey dogru inşallah sizlerinkide öyledir biraz uzun oldu kusura bakmayın
  • Evet arkadaşlar mesaj geldi ve 40 TL olarak görünen faturaya gelen mesaj kullanımınız 12.5 TL yi aşmadığından dolayı faturalandırılmamıştır. 12.5 TL yi geçmeyen faturalar 3 ayda bir faturalandırılır. Oimde güncel kullanım hala 40 TL. Şimdi arkadaşlar bu ay fatura kesilmeyecek peki bu ayki tutarımı nasıl öğrenicem ben ?
  • benim de faturam kesildi ama aran kazandan kazanmam gereken indirimler hiçbirşekilde işlenmemiş. hesaplarıma göre diğer hatlardan iki saate yakın aranmış olmam gerekiyor. bu nasıl iş anlayamadım valla, bir yerlerden kitliyor bize bu turkcell.
  • 12,5'u aşmadıysan salla gitsin be hocamNe fark eder zaten düşük bi tutar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.