1 hafta önce güncel fatura tutarı 6 TL idi. bugün ise 49 TL. benim açımdan 49-50 TL hesabı tutuyor. bu iki fatura bilgisini müşteri hizmetlerinden aldım. bugün aradığımda 49 TL'ye vergiler, sabit ücretler vs. dahil değil dediler. herhalde bu değişiklikten haberleri yoktu. bu arada ben faturalıda yeniyim. müşteri hizmetlerine danışmadan nasıl güncel sorgulaması yapabilirim, sorgulama ücretli mi? help :)
Online işlemlerden bakabilirsiniz. Günde 10 sorgulamayı aşarsanız ücretlendiriliyor.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Online işlemler menüsünde yer alan diğer sorgulama işlemleri için de herhangi bir ücret alınıyor mu, yoksa bütün işlemler ücretsiz midir? Tekrar teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: heathrow
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Online işlemler menüsünde yer alan diğer sorgulama işlemleri için de herhangi bir ücret alınıyor mu, yoksa bütün işlemler ücretsiz midir? Tekrar teşekkürler...
Herhangi bir ücret alınmaz.. Ama bazı menulerde sorgulama yaparken bu işlem için 2 sms ücret alınacaktır diye allta uyarı yapar.. Uyarı yoksa ücretsiz. Dikkatlice okuyup kabul etmeli...
Faturan bugün yarın kesilecek o zaman belli olacak neler olup neler bittiği. Adamlar konuşmadan 40 tl fatura alcak ya. Neymiş iade olur ay ay düşermiş töbe töbe. İyi bidahaki ay 1.000 tl kes aylık faturamdan düş 1.000 lirayı yatırayım içerde dursun garantiye alın böyle saçmalık mı olur
oha 1 haftalık fatura tutarı =( ins bi sorun vardır yoksa kesim tarihine kadar 4 kat artarsa intihar ederim
dosyanın ismide ilginç
vardır bi yanlışlık arkadaşlar , kullanmadıysanız ödemezsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: SyMPaTHyc
oha 1 haftalık fatura tutarı =( ins bi sorun vardır yoksa kesim tarihine kadar 4 kat artarsa intihar ederim
resimde aşağıda "bu tutara kdv öiv dahildir"yazıyor.Ne kadar bu kdv ve öiv arkadaşlar ?
2.62... + 1 tl = 3.63tl
Bu ay ya Turkcell beni ya ben Turkcell'i
quote:
Orijinalden alıntı: Achina
Herhangi bir ücret alınmaz.. Ama bazı menulerde sorgulama yaparken bu işlem için 2 sms ücret alınacaktır diye allta uyarı yapar.. Uyarı yoksa ücretsiz. Dikkatlice okuyup kabul etmeli...
teşekkürler! bir şey daha soracağım ama... KALAN yazıp 5537'ye yollamak ücreti 1 SMS mi, 2 SMS mi, yoksa farklı bir ücreti mi var?
test ettim onayladım,turkcell bu ücretsiz bildiğimiz mesajlardan ücret almaya başladı.yani güncel faturaya göre böyle.ay sonunda fatura kesilince ne olur bilemiyorum..
arkadaşlar ücretli çalışıyorsanız,memursanız , yada ögrenci isenız turkcell faturalarınla baş edemezsınız.ben edemedim.geçen ay avea ya geçtım.kıst dönem 11.00 tl geldi.tam fatura gelecek ay gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: berat23
test ettim onayladım,turkcell bu ücretsiz bildiğimiz mesajlardan ücret almaya başladı.yani güncel faturaya göre böyle.ay sonunda fatura kesilince ne olur bilemiyorum..
Yandım yandım , yandım yandım ah
Arkadaşlar fatura kesim tarihinden ne kadar zaman sonra faturayı ve ilgili detayları görüntüleyebiliyoruz online işlemlerden bilgisi olan var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: berat23
mesela hangi mesajlar ücretsizdi ve şimdi ücret almaya başladı?...
şu kampanyalar için attığımız mesajlar mesela.ben dün akşam 2 gün bedava için 20 kadar mesaj attım,faturaya 3 tl kadar daha eklenmiş.işin bir diğer kötü yanıda konuşmalarım hem faturama tl olarak hemde cayma bedellinin dakikalarından düşüyor..ben şahsen rahatım çünkü turkcell haksız.eğer faturada bu ücretler olursa hakkımı söke söke alırım,dert değil.
ama şu var,bunlar fatura kesildiğinde indirim olarak yansıyabilir.nihayetinde turkcell bindirimi peşin,indirimi ay sonunda yapıyor.sonra bana kızmayın sen dedin diye.
tekrar söylüyorum;faturanın kesilmesini bekleyin..
sizin faturada başka bir şey vardır. bende dün birisi için ugrastım 30'a yakın mesaj yolladım ve faturada herhangı bir artış sözkonusu değil. tabii ki dediginiz gibi rahat olmak gerek , sonucta haksız yere kazanc edemezler
güncel faturanıza tekrar baktınız mı? benim dün 14 küsür lira görünüyordu bugün 5 tl'ye düşmüş. üstelik kdv ve öiv dahildir diyo yine. hayırdır inşallah
arkadaşlar turkcell söylemiş ya ; fatura bölümüyle ilgili bir çalışmamız var , herşey düzelicek diye. yeni bir sistem oturmaya çalışıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: berden
güncel faturanıza tekrar baktınız mı? benim dün 14 küsür lira görünüyordu bugün 5 tl'ye düşmüş. üstelik kdv ve öiv dahildir diyo yine. hayırdır inşallah
Benim aynı 40. Fatura kesim tarihi 10'u olmasına rağmen hala fatura ekrana düşmedi inceleyemiyorum o yüzden neymiş bu 40 tl. Büyük ihtimalle düzeltirler diye düşünüyorum. Pozitif olayım biraz
tabii pozitif ol.güzel düşün güzel olsun yarın bi bakcaksın 40tl turkcell sana borçlu