Şimdi Ara

Güncel fiyatlara göre helpppp!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu güncel fiyatlara göre 1800-1600 gibi onereceginiz plazma/ LCD tavsiyelerinizi rica ediyorum. Atl 5870 ekran kartına bağlayıp oyun oynamakta var diğer bir amacım. Boyut olrak bu fiyata zaten 40"-42" olur keşke 46" olsa :-/

• Arkadslar forumdaacilan konuları takipte ediyorum ama bu seferde aklım karisiyor. Kimi modellerin zamanı gecmis kimileri alternatifi farklı diye. Şimdilik panasonic 42g20e buldum birde herkesin dediği gibi samsung 40c650. Ne dersiniz 42g için 200tl fazla vermeye gerek varmı. Başka ne önerirsiniz
  • Allah razı olsun bir fikri olam yokmu
  • Valla kardeş bu siteyi bir süredir takip ediyorum, genelde panasonic g20 veya v20 modellerini çok övmüşler.Bunlar plazma tv ler.
  • 40c650 çok satıldı. ben de ondan dolayı almak istiyorum. ürünle ilgili paylaşım çok fazla, problem oldumu yardım alma imkanları falan fazla.
    panasonic tv de görüntü kaydetme var sanırım, öyle olunca 200 tl fiyat farkı değebilir yerine göre. ama benim seçimim c650
  • Kardesim evet c20 ler acayip gidiyor o tarafı iyi. Oyun deneyimini nasıl okuyorum farklı seyler söylüyorlar bu input lag gercekten farkedilebilir sekilde rahatsız ediyor mü !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.