Şimdi Ara

Güncel oyunları Max Düzeye yakın kaldıracak 1500 TL kadar LAPTOP arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendim masaüstü makinamı evlendiğim için satıyorum.malum yer kaplıyor baya bi Şimdi benim oynadığım sabit bir kaç RPG tarzı oyun var.Genelde bütün makinalar standart oyunlarla FSB alınıyor ancak oynamış olduğum oyunun Grafikleri normal bi GTA4 vb oyunlara göre yüksek grefiklere sahip ve RPG tarzı olduğundan biraz daha seri işlem yapan, 7-8 saat çalışmada sorun çıkarmayan 1500 TL kadar yada max 1600 a kadar bi laptop almak istiyorum.Normal OEm serilerini toplamayı gayet iyi yapan biri olarak laptop olunca işin içinde ne adam gibi model buldum ;bulduğumda Alienware idi ki bu kadar bütcemde yok :( Sizden ricam eski makinam özellileri kısa yazacam aynı olmasını beklemek mümkün değil laptop oldğundan ama eşdeğer vardır diyerek yardım rica edecem.
    Satmış olduğum masaüstü makinanın özellikleri :
    E7500 - 4GB ddr2 1066 mhz - gtx 460 - 500 gb hdd - 700w power mevcuttu ve max ayarda normal oyunlar dahil RPG tarzı oynadığım ( AİON online ) oynuyorum..
    Şimdi sizden max 1500-1600 kadar Güzel bir makina tavsiyesi rica ediyorum
    Teşekkür ediyorum simdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aromel -- 13 Aralık 2010; 16:10:01 >

• 1,600'ü çok az geçiyor Bende bunu düşünüyorum almak için Ama içinde işletim sistemi yok.Xp dvd yada cd niz varsa tercih ederseniz iyi olur.Yoksa çakma bi tane alırsınız.Gönlüm orijinalden yana ama çok para be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

1,600'ü çok az geçiyor Bende bunu düşünüyorum almak için Ama içinde işletim sistemi yok.Xp dvd yada cd niz varsa tercih ederseniz iyi olur.Yoksa çakma bi tane alırsınız.Gönlüm orijinalden yana ama çok para be kardeşim

i7 ler fazla ısınıyor diyorlar doğrumudur bnde bu cihazı düşünüyorum ama cok performans düşüşü yaşarmıyım acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: garandiru

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

1,600'ü çok az geçiyor Bende bunu düşünüyorum almak için Ama içinde işletim sistemi yok.Xp dvd yada cd niz varsa tercih ederseniz iyi olur.Yoksa çakma bi tane alırsınız.Gönlüm orijinalden yana ama çok para be kardeşim

i7 ler fazla ısınıyor diyorlar doğrumudur bnde bu cihazı düşünüyorum ama cok performans düşüşü yaşarmıyım acaba ??

2.5 saat kullanıcan zaten ayrıca oyun oynamazsın evin dışında. evin içinede soğutucu alırsın

• http://www.casperstore.net/?urun-2442-Casper-Nirvana-CNI-I640-8M45P.html

http://www.casperstore.net/?urun-2239-Casper-Nirvana-CPQ-I740-8M35P.html ( Sanki bu gibi )

http://www.casperstore.net/?urun-2435-Casper-Nirvana-CNL-I640-8M35P.html

Evet arkadaşlar 1 haftadır araştıyorum Markayı görmezden gelip özelliklerine bakıldığında 2. sıraki gibi farklı firmalara ait laptoplar
    Mİn.2500-3000 +++ olarak gitmektedir.
    Şimdi bazı arkadaşlar Casper kötüleyecek mümkünse bunu yapmadan sadece sadece özelliklere bakarak tavsiyede bulunurlarsa sevinirim.
    teşekkürler.

• kimse cvp yazmayacak mı acaba.
  • Dell'den farki nedir o linkini verdiginiz casper'in?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Dell'den farki nedir o linkini verdiginiz casper'in?

işlemcisi hariç özellik olarak mükemmel
    8gb ram
    Hybrid disk
    Ekran kartı aynı fakat 2 tane ekran kartı var biri kuvvetli biri pil tasarrufu amaçlı
    İşlemci Casperda 2 çekirdek dell'de 4 çekirdek
  • bnde casper almayı düşünüyodum fiyat olarak diğer markalara göre çok ucuz ve özellikleri gerçekten çok çok iyi ama okuduğum yorumlar yüzünden vazgeçme aşamasına geldim kullananların yorumlar iyi yönde ama kullanmayanlarda çok kötülüyo ne yapacağımı şaşırdım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.