Şimdi Ara

Güncel, Sıfır BPN PLUS Eco Whey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Güncel, Sıfır BPN PLUS Eco Whey

Merhaba, ürün çikolata aromalk 2 kilogramdir. B6 creatin ve ekstra bcaa eklenmesiyle çok iyi bi ürün aslinda. Tek sıkıntısı içinde laktoz fazla. Benim laktoza hassasiyetim var. Kocaeli Darıca gebze tuzla civarı elden teslim edebilirim. Shakerınız yoksa onu da verebilirim. Ben 125 liraya aldım, şimdi fiyatı artmış. Fiyat konusunda anlaşırız sorun olmaz.

Sevgiler...

Güncel, Sıfır BPN PLUS Eco Whey

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 115 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam ürünü kötülemek istemiyorum ama bende almıştım, içeriğe bakıp paketi açmadan spora yeni başlayan birine motivasyon olsun diye hediye ettim. İçeriğindeki şeker çok çok fazla, sanki whey değil nutella.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben Nutellayı çok seviyorum ama çikolata içmekten cok sıkıldım. Yakınlardan biri çıkarsa ben de uygun fiyata vereceğim. Yoksa gerçekten artik çikolata içecek dermanım kalmadı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    Hocam Nutella benzetmesini lezzet olarak değil şeker oranından dolayı yaptım, dediğim gibi ben zaten içeriğe bakınca paketi hiç açmadan birine verdim. Çok kötü içilmez demiyorum tabi de ben hiç şeker kullanmadığım için bana çok kötü geldi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.