Şimdi Ara

GÜNCELLEME (KANITLI) Günlük Ölüm Sayısı Gerçeği Yansıtmıyor (Tecrübe ve Kanıt içerir) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
23
Favori
259.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1571 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GÜNCELLEME (KANITLI) Günlük Ölüm Sayısı Gerçeği Yansıtmıyor (Tecrübe ve Kanıt içerir)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu herkes sosyal medyada paylaşmalı resmen hainlik vatana ihanet gibi birsey bunlar.

Yoğun bakımda olan adama tekrar tekrar test yapmak ne innesi zaten negatif verir ciğerlere indiği için ama amaç belli verileri en düşük şekle almak.

Burda doktorlar da işin içinde o zaman çıkıp konuşacaklar, adam covid yatırdık öldü ama sisteme negatif girdik bu doğru değil diye.

Sağlıkta bile türlü türlü çakallık yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raporla ilgili, annem 2015 de beyin tümörü yüzünden ameliyat edildi 1 hafta kadar hastane de kaldı ama bir hafta sonunda vefat etti, ölüm raporunda "kalp krizi" yazıyordu, ciğerleri ile ilgili sorunu olan bir kişi covid'e yakalandığında çoğunlukla zatürre olup ölmekte o hastayı öldüren covidin tetiklediği zatürre oluyor adamlarda rapora onu yazmakta, raporları incelediğiniz de zaten covid oluyor ama gerçek ölüm sebebi ise zatürre oluyor, kimse covidden direk olarak ölmüyor zaten, illa tetiklediği kronik bir hastalığı vardır veya bağışıklık sistemi çok kötüdür, bir istatistikçi olarak verilere inanıyor muyum elbette hayır, sayılarla çok güzel gerçek yalanlar söylenebiliyor ispatı mümkün yalanlar bunlar.
  • başıma bir şey gelmeyecekse, olaya farklı bir yönden bakmak istiyorum.

Şimdi bu başımızdakilerin en iyi yaptığı iş , sayılarla oynamak değil mi? Bunu makul zekada olan aklı ortalama düzeyde çalışan herkes farkediyordur sanırım. Enflasyon rakamı ile oynanıyor, şehit sayısıyla oynanıyor, işssizlik verisiyle oynanıyor bu gibi bir çok örneği bulmak çok kolayken hastalık verilerinin temiz olduğunu düşünmek bence en basit tabirle acizlik ve saflıktır.

Gelelim, olayın aslında. Şimdi sayılar gerçeği yansıtmıyor bunda hem fikiriz en azından inanmıyoruz. Bunu da anlamak çok zor olmasa gerek. Tüm dünya sınırlarını kapatırken, bizim ulke zorunlu karantina olayına girmek gibi hiç bir şey yapmadığı gibi şehirler arası yasak kaldırıldı,turizm canlansın ülkeye döviz girsin diye çeşitli promosyonlar saglandı vs vs.

Başımızdaki büyüklerimiziz bu sureçte, hiç bir kısıtlama tedbir almadığı gibi alel acele inşa edilen hastaneler , bu günlerin habercisiyidi zaten.Zira yaptıkları açıkca olmasa bile, kendizini kendiniz koruyun , biz uyarıyoruz maskenizi takın mesafenizi koruyun korumazsanız hasta olursunuz. biz sizi uyarıyoruz bakın tadındaydı.

Bütün bunların ustune malesef, bizim halkımızın tedbirsizliği , cahilliği umursamazlığı veya vurdumduymazlığı adına ne derseniz diyin sayıların artmasına sebep oldu.

Şimdi olayı bağlıyorum, sağlık bakanı 10k olan sayıyı 1500 açıklasa ne olur, 100 olan vefat sayısını 10 açıklasa ne olur. Zira covid hastaların herhangi bir ödeme şehitlik tazminatı vs bir durum yok bildiğim kadarıyla. Bu nedenle bunlara çok takılmadan, herkes bilinçle ve sadece ve sadece makul orta zekalı bir şekilde hareket etse zaten gerisinin hiç bir önemi kalmayacak.

• Kardeşşşşşş covid yokkkkk
    Astımdan ölen bile
    Covidden öldü diyorlar
    İnsanları korkutuyorlar
    Oyun bu
    İnanamayın diyenler vardı halada var

• haberi yapılmış.

haber
  • Türkeiüberalles T kullanıcısına yanıt
    Bu daha birinci dalga

• Bunlarin allah bir dedigine inanacaksin gerisi alayi yalan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senpaituyun

Kardeşşşşşş covid yokkkkk
    Astımdan ölen bile
    Covidden öldü diyorlar
    İnsanları korkutuyorlar
    Oyun bu
    İnanamayın diyenler vardı halada var
    o kafada olan bir şahıs, bayramda köye gidip kendini 14 gün karantinaya almamış camiye falan gitmiş, karısı da bayramda milleti öpmüş. bizim köyde en az 15 kişiyi hastanelik edip defolup istanbula kaçmış. Bizim köyde de en fazla 40 kişi falan vardır. dedem,babannem de yakalandı tabii. Babannem köyde millet hasta saklıyor diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 26 Ağustos 2020; 16:23:17 >
  • Aynı olay bizim mahalleden birisininde başına gelmişti. Öldüğü zaman sonuç negatif demişlerdi. Elimde kanıt vs olmadığı için ve başıma iş gelir diye korktuğum için sosyal medyada dillendirmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

Hocam, hastamız 3.basamak yoğun bakımda entübe durumdaydı. Durumu her gün daha da kötüleşen ve entübe durumda olan bir hastaya, arayıp haber veren doktorların "hastanın durumu kritik, her an her şeye hazırlıklı olun" dedikleri ve ölümlerini bekledikleri bir hastaya neden apar topar tekrar covid testi yapılır? Ya da gerçekten yapıldı mı? Yoksa ölümü covid den sayılmaması için ölümün beklendiği bir günde hemen pozitiften negatife mi çevrildi?

Alıntıları Göster
    Aynen hocam, ölüme götürecek kadar durumu ağırlaşan bir hastaya neden yeniden test yapılıyor ki? Ve yapılan test nasıl olurda negatif olabilir? Peki ölüm belgesinde bulaşıcı hastalık vs. gibi ayrıntı yok muydu? Bir şeyler dönüyor ama çözemiyorum, çözmeyi bırak anlam dahi veremiyorum.

• Arkadaşlar, cenaze evinden yeni döndüğüm için konuya henüz uğrayabiliyorum. Çok büyük ilgi gösterilmiş, dh başta olmak üzere, ekşisözlük ve çeşitli haber sitelerinde konu gündeme taşınmış. Hatta Fox Tv iletişime geçti benimle ve bu olayı haberleştirmek istediklerini ilettiler, hatta ve hatta kimliği belirsiz foruma bugün üye olmuş şüpheli şahıslar da bu konudan bağımsız abuk subuk bahanelerle ve ısrarla telefon numaramı istediler.

Kız arkadaşımın acısı henüz çok taze olduğu için şu an röportaj verebilecek psikolojide değil, bu sebeple fox tv ye net bir yanıt veremedim.

Herkese tek tek yanıt verebilmem mümkün olmadığı için kusura bakmayın. Konuya ilgi ve saygı gösteren herkese teşekkür ederim.

• realgs kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim cevap için

• Sayılan yalan olduğu ilk günden beri biliyordum ama kanıtlayamam.

• Merhaba, benim hastalığımın 26. Günü 9. Günde tedirgin olup test yaptırdım. 10 günde verilen sadece sıtma ilacı ve dinlenme hastalığı yendim sanırım. Şuan gayet dincim. Filyasyon konusunda tamamen yalan söylediğini belirtmek isterim bana ne temaslı olduğum kişiler ne de nerde ne yaptığımı geçin durumumu sormak için bile aranmadım. Aile bireylerime semptom olursa gelin test yapalım denildi. Hastanenin kalabalık olduğunu kapmayan insanın orda kapacağını gördüğüm için mantıksız gelmedi. Temkinli davranıp 7 ağustosta tamamen teması kesmiştim 19 gün oldu evdeki kimsede bir belirti veya bir rahatsızlık yok. Bu dediklerimden yola çıkarak aynı evde bile maske ve önlemleri alıp gerekeni yapabiliyorsunuz. Verilere güvenmeyin mümkünse tamamen izole yaşayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoisitya -- 26 Ağustos 2020; 17:29:7 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.