Şimdi Ara

GÜNCELLEME (KANITLI) Günlük Ölüm Sayısı Gerçeği Yansıtmıyor (Tecrübe ve Kanıt içerir) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
23
Favori
259.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1571 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi hastanede bu sayılardan bahsediyorlar. Büyük ihtimalle şehir hastanesidir. Bende de Adana'da oturuyorum da o yüzden sordum.
  • Ohaaaaa konu dh tarihinin beğeni rekorunu kırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüik verileri ile covid verileri ölümüne kapışır, sonuçta covid vatandaşı öldürdüğü için kazanır.

• BARKU B kullanıcısına yanıt
    o kadar emin olmamak lazım en az %100 enflasyonu %8 göstermek de zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun. Bende bugün Acıbadem ve bazı hastanelerin kasıtlı olarak vakalara Zatürre olarak teşhis koyup Covid teşhisi koymaktan kaçındıklarını (negatif) sağlam kaynaktan ve yakın tanıdığımın somut istihbaratı ile öğrendim. Aynı gün farklı ve daha özgür bir özel hastane ise pozitif teşhis koymuş. Devlet ve şehir hastanelerinde dönen dümenlere girmiyorum bile. Vaka sayılarına yönelik de ağır dümen dönmekte. Durum böyle ise yazıklar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Ağustos 2020; 21:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Öncelikle başınız sağolsun. Allah sevdiklerine sabır versin, umarım yakınlarında virüs bulaşı yoktur.

Merhumun e-nabiz hesabına hala giriş yapabiliyor musunuz acaba? Yoksa hesap kapanmış durumda mı?
    Sağ olun, merhumun enabiz hesabına hala giriş yapabiliyorum. Henüz kapanmamış. Ne zaman kapanır bilmiyorum. Ne için sordunuz?

Edit: Siz bu mesajı gündüz yazmışsınız ama bana şu an bildirim geldi veya geç gördüm bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 26 Ağustos 2020; 21:56:29 >
  • Düğün sezonu bitti düğünlere kısıtlama geldi. Havalar az daha soğusun tatil sezonu bitsin onu da kısıtlama getirirler. Maksat laf olsun. Yapmamış olmayalım diye. Corona değil ama bu hükümet bu tedbirsizlikle öldürecek hepimizi!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam 1113 kişi öne çıkarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

Düğün sezonu bitti düğünlere kısıtlama geldi. Havalar az daha soğusun tatil sezonu bitsin onu da kısıtlama getirirler. Maksat laf olsun. Yapmamış olmayalım diye. Corona değil ama bu hükümet bu tedbirsizlikle öldürecek hepimizi!
    İş işten geçtikten sonra neye yarar. Sırf bu gerizekalı düğün takıntısı yüzünden başı yanmış yakın tanıdığım insanlar var. Sadece kendisine değil, akılsızlık edip o düğüne katılım sağlayan herkese zarar veren bir durum.

• alicaptain88 A kullanıcısına yanıt
    Hmmmmmmmmm

Bilmiyorum

• Durun durun deli geldi deli. Et beyinli makarnacı taklidi yapcam

Ya kardeşim siz nankörsünüz. Süreç çok iyi yönetiliyor dünya kırılıyor bizde ölen yok kadar az hepsi ağır hasta zati

Süreci de ekonomiyi de iyi yönetiliyorlar
    İyi herşey bakın Kütahya da 15 milyon yolcu garantili havalimanı var büyüdük çünkü en güçlü olcaz kırmızı elma yiycez. Hedef kırmızı elma

Aynn dombra nın domdrası geri zekalıyım ben

Beeen tam bir malım maş

• Akgezenler konu açıyor yükseldi ekonomi atağa geçtik Gaz bulduk 33 öne çıkar almıyor şuan sinirden ağlıyorlar

• alicaptain88 A kullanıcısına yanıt
    Ülkenin yarısından fazlası cahil hal böyleyken baştakilere de şaşırmamak lazım

• Fahrettin sabitini boşuna bilim lügatına almadılar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkeiüberalles

Bu mesaj silindi.
    Verilen rakamların doğru olduğunu söylemiyorum, ama söylediğiniz gibi bir genelleme yapamayız ne yazık ki.
  • Akp=mevcut durumumuz

• vaka sayılarında,10 nisandaki sokağa çıkma yasağı ilk ilan edildiğinde yaşanan izdiham sonrası,24-25 nisan açıklamalarında çok bariz yükselme olması gerekirken sayılar daha düşük açıklanmaya başlamıştı,o tarihten bu yana açıklanan sayılara inanmıyorum
  • Enflasyon Temmuz ayı itibariyle 11,76 (TÜİK), faiz 8,25 (TCMB politika), 26 ağustos covid vaka sayısı 1.313...

Kurumların rakamlarına güvenim kalmadı.
  • ulan gerçeği yansıtmıyor ise hani ölenleri nerde gömüyorlar yakıyorlar mı

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.