Şimdi Ara

GÜNCELLEME (KANITLI) Günlük Ölüm Sayısı Gerçeği Yansıtmıyor (Tecrübe ve Kanıt içerir) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
23
Favori
259.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1571 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir allahın kulu bana şu ülkede güvenebileceğim tek bir devlet kurumu söyleyebilir mi? Yüzde yüz emin olacak şekil de tek bir kurumu ismi?
    Bir devlet düşünün ki yöneticileri 15 senedir istisnasız her konuda yalan söylüyor ama yine de milletin desteğini alıyor.
    Ağlanacak haline gülüyorsun derler ya hani bizim ki o da değil bambaşka bir seviye.

• quote:

Orijinalden alıntı: whoisitya

Merhaba, benim hastalığımın 26. Günü 9. Günde tedirgin olup test yaptırdım. 10 günde verilen sadece sıtma ilacı ve dinlenme hastalığı yendim sanırım. Şuan gayet dincim. Filyasyon konusunda tamamen yalan söylediğini belirtmek isterim bana ne temaslı olduğum kişiler ne de nerde ne yaptığımı geçin durumumu sormak için bile aranmadım. Aile bireylerime semptom olursa gelin test yapalım denildi. Hastanenin kalabalık olduğunu kapmayan insanın orda kapacağını gördüğüm için mantıksız gelmedi. Temkinli davranıp 7 ağustosta tamamen teması kesmiştim 19 gün oldu evdeki kimsede bir belirti veya bir rahatsızlık yok. Bu dediklerimden yola çıkarak aynı evde bile maske ve önlemleri alıp gerekeni yapabiliyorsunuz. Verilere güvenmeyin mümkünse tamamen izole yaşayın.
    geçmiş olsun, umarım böyle hafif seyrederek atlatırsınız, virüsü nerden kapmış olabileceğinize dair bir fikriniz var mı? maske kullanıyor muydunuz? koruduğuna dair büyük şüphelerim var

• Böyle giderse hepimiz güme gideceğiz. Kimsede elimizden tutmaz bizim gibilerin
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Şehit cenazesinin kürsü olarak kullanıldığını unutmadık daha.

• Başlığın açılması abes olmuş biraz, sokaktaki çocuğa sorsanız o bile inanmıyordur açıklanan rakamlara. Sadece Adana’da günlük 500-600 PCR pozitif vakadan bahsediliyor. Sadece bizim hastanede bazı günler 4-5 pozitif hastanın öldüğü oluyor.

• Yazılanların zerre kadar değeri yok. Neden mi? Hala heryerde hükumet bize yalan söylüyor derken sokaklarda eşekler gibi maskesiz gezen, dip dibe kola kola sürü halinde dolaşan, kendini uyaran polise ahkam kesip sosyal medyada ifşa etmeye çalışan bu sığırlar bakanlık tutsa günde 100 ölü var dese yola mı gelecek?

Madem gerçekleri biliyorsunuz uysaniza o zaman kurallara! Korumasız gezen bir kaç mal is arkadaşım yüzünden ben hastanede eşim evde covid tedavisi goruyoruz. Bu konuları gördükçe ve buna rağmen kurallara uymayan insanları gördükçe bildiğim her dilde sövüyorum hepsine!

• quote:

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Yazılanların zerre kadar değeri yok. Neden mi? Hala heryerde hükumet bize yalan söylüyor derken sokaklarda eşekler gibi maskesiz gezen, dip dibe kola kola sürü halinde dolaşan, kendini uyaran polise ahkam kesip sosyal medyada ifşa etmeye çalışan bu sığırlar bakanlık tutsa günde 100 ölü var dese yola mı gelecek?

Madem gerçekleri biliyorsunuz uysaniza o zaman kurallara! Korumasız gezen bir kaç mal is arkadaşım yüzünden ben hastanede eşim evde covid tedavisi goruyoruz. Bu konuları gördükçe ve buna rağmen kurallara uymayan insanları gördükçe bildiğim her dilde sövüyorum hepsine!
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marinexx -- 26 Ağustos 2020; 19:6:1 >
  • Başınız sağolsun, twitterda paylaştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çevremde 10 kişinin 11’i covid li ama sorsan vaka çok düşük...

• SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 26 Ağustos 2020; 19:3:53 >
  • hastane rahmetlinin covid testini pozitiften negatife çeviriyor ve kişinin aklına ilk ölüm haberinin yakında olabileceği geliyor. normalde adamın iyileşeceğini düşünürsün dimi....

işte ülkenin özeti budur. ülkenin kokuşmuşluk ve güvensizlik seviyesi budur.
  • Marinexx M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler başka birşeyim kalmadı zaten ancak bittikten sonra karantinam test yapılmayacağı direkt çıkabileceğim söylendi çok garip. Ben büyük ihtimalle otobüsten kaptım , doluydu ve ayakta gittim inip hemen marketten su aldım orada elimden ağzima gittiği an olabilir . herhangi birinden almış olsam o kişi pozitif olurdu. Maskenin önemine gelecekse 19 - 20 gündür ailemden ayrı banyo kullanıyorum evde çift maske ile geziyorum , maskenin koruyuculuğu var ancak bir maskeyi bütün gün kullanırsanız yok.
  • Türkiye insanı Avrupa insanı kadar bilinçli değil,doğu insanı kadar asosyal ve otoriter de değil.Haliyle en fazla zarar görecek ülkelerin başına yer alıyor.

• Sağlık bakanı zaten sayıları birbiriyle orantılamaktan başka hiçbir şey yapmıyor.. yok efendim bugünkü vefat sayısı düşündüğümüzün karekökü kadardı.

Yok efendim iyileşen sayısı bir önceki günün 5 eksiğinden 2 fazla..

Bugünkü test sayısı 5 milyar dolar...

Test sayısı falan da hepten sallama zaten..
    koca anca ekran karşısına çıkıp aptal aptal açıklama yapıyor twitterdan etkileşim kasıyor paşamız .

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marinexx -- 28 Ağustos 2020; 13:55:9 >
  • İşte bunlar hep Filyasyon Dış Mihrakları
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.