Şimdi Ara

GÜNCELLEME (KANITLI) Günlük Ölüm Sayısı Gerçeği Yansıtmıyor (Tecrübe ve Kanıt içerir) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
23
Favori
259.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1571 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bütün süreci eline yüzüne bulaştırdı, twitter'da günah çıkartıyor her gün
  • Evet arkadaşlar bu arkadaş ne söylediyse doğrudur aynı olayı nitekim ben de yaşadım;

Babam malesef işyerinde Corona olmuş. Eve geldi 4-5 gün boyunca ateşlendi ateşi hiç düşmüyordu ama boğazında nefes alışında bir sıkıntı yoktu. Zaten hemen atlattı.

Daha sonra aynı semptomları kış boyu bizde kalan dedem ve bananemdem sadece babanem göstermeye başladı. Aynı şekilde ateşlendi ve öksürük başladı. Kuru kuru öksürüyordu. Hastaneye götürdüğümüz zaman test yapmadan yoğun bakıma aldılar ve biz eve döndük. Ertesi gün aradılar ve babanem covid oldugunu, babamın 20 gün boyunca işe gitmemesi gerektiğini söylediler ve babamın çalıştığı yeri bilgilendirdiler.

Aradan 2 gün geçti ve dedem de aynı şekilde ateşlendi ve öksürmeye başladı. Ambulans arayıp covidli bi hasta oldugunu ve hastaneye götürülmesi gerektiğini söyledik. Ambulans geldi ve dedemi götürdü. Ama dedeme test yapmadılar. Sırf hasta sayısı çoğalmasın diye.

Aradan 3 gün sonra dedemin vefat haberini aldık. Ölüm raporunu elimize aldıgımızda şok olduk. Ölüm raporunda Ölüm Nedeni - Normal Ölüm yazıyordu. Doktora neden öyle yazdınız diye sorduğumuzda öyle yazmak zorundayız dediler.

Neyse dedemi gömdük aradan 2 hafta geçti her gün babanem için bizi bilgilendiriyolardı ve babanemin de vefat haberini aldık. Babanemin de cenazesini almaya gittiğimizde ölüm raporunda yine normal ölüm yazıyordu.

Benim anlamadığım testi pozitif çıkan bi insanın nasıl normal şekilde ölüyor. Doktora sorduğumuz zaman yine aynı cevabı aldık ama farklı bi doktordu.

Yani o paylaştıkları covid tablosu var ya ona sakın inanmayın. Onu bi 10-20 ile falan çarpın. Ben kendi gözlerimle şahit oldum. Babanem ve Dedeme Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her hastanede 3-5 ölüm oluyor gibi hergün her ilde 1 hastane olsa 5*80=400 gibi bir ölüm olabilir mi acaba vakada 15-20k arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomi ölümler ve corona herşey bir yana konuşulması istenen sadece doğalgaz işte yeni Türkiyem memleketim.

• İster sağ ol, ister sol

Dürüstlük bu kadar zor mu lan bu ülkede

• haklısınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjudge07 -- 27 Ağustos 2020; 21:38:25 >
  • Herkesi kendiniz gibi sahtekar sanmayın lütfen :)

• burada bile itiraz eden dolu ne bileyim ya. insanlar kanmaya mahkum
  • Şimdiye kadar neyi doğru söylediler ki bunun doğrusunu söylesinler. O yüzden hiç şaşırmadım. Daha aylar öncesinden Yılmaz Özdil delilleri ile yazmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge07

haklısınız mı?
    Tamamen provokatif amaçlı olduğunu bilsem de sana cevap vermeden geçemedim. Gerçek hayatta insanın yüzüne karşı kurmaya cesaret edemeyeceğin hiçbir cümleyi karşısına oturduğun ekran ve klavyenin vermiş olduğu rahatlıktan güç alarak sanalda da kurma.

Ekşisözlükte de birkaç densiz bu ve buna benzer yorumda bulunmuş, çoluk çocuktur dedim çok önemsemedim. Ayrıca bu seviyede küstah da değildiler.

Profiline baktığımda 1987 doğumlu olduğunu görmemden daha üzücü olan tek şey, bu yaşa kadar kimsenin sana insani birtakım değerleri öğretememiş olması. Vah ki ne vah.

Ne acısı olana saygı göstermek gibi insani bir değerden nasibini almışsın, ne konuşmayı biliyorsun. Hadi bunları kimse sana öğretemedi de 33 yıl bilfiil saksıda mı yaşadın, hiç mi insan içine çıkmadın, hiç mi birini sevmedin, hiç mi birini kaybetmedin?

Dh'de ne zamandır böyle üyeler türedi soruna, üyelik tarihimin senden eski olması cevap olur da, dünyada ne zamandır senin gibiler türedi diye sorsam buna doğuş'un çok güzel bir cevabı var zamanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 27 Ağustos 2020; 4:11:10 >

• Bu çin var ya bu çin... Adamlar resmen Amerika ticaret savaşları yüzünden virüsü aldılar, wuhan'dan kargolayıp fatality yaptılar!!

Biliyorlar zaten Amerika cahil cühela dolu, biz özgürüz yeaa diye coşacaklar, resmen ortalık bitti.

Türkiye ayağı ise bizim insanımız en fazla ürünlerin üstünü örtmeyi öğrendi başka bir şey yok.. 100 şeyden anca 1 tane olumlu durum çıkar!

Sıraya girme kültürü olmadığını da gördünüz, hemen soyu taa Osmanlı'ya dayanan şanlı Türk insanı'nın egosu inciniyor, maske tak diyorsun hemen horoz gibi kabarıyor!

Sokaklarda görüyorum millette maske yok, hemen saldılar daha pasta kesilecek kardeşim..
  • 2 test arasında 14 gün var enabızda testin yapıldığı değil sonucu çıktığı gün tarih olarak yazılır test ölmeden 2-3 gün önce yapılmış .hastanızın vucudu 14 gün içersinde antikor üretmiş antikor üretmesi iyileşmesi anlamına gelmiyor virüsün yok olması virüsün sebeb olduğu zatürenin iyileşmesi demek değil.başınız sağolsun.
  • konu yenicag gazetesine cikmis

• yıl 2020 tüm dünya pandemiden kırlıyor adamların virüsler hakkında gram bilgisi yok virüs vucuddan gidince iyleşildiğini sanıyorlar bi google açın bi youtube açın bi tv programı açında şu teknoloji çağında virüsler nasıl hasta ediyor nasıl öldürüyor bi öğrenin birde adamı linçliyorlar şaka gibi ülke.
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt
    iyide bu adamın anlatmak istediğini değiştirmiyor covid yüzünden hastalık gelişmiş vücudun antikor üretip virüsü yok etmesi gelişen hastalığın iyileşmesi demek değil virüs değil hastalık tedavi edilir.bu yüzden test negatif çıksada hasta virüsün sebeb olduğu hastalığı yenemedği için vefat edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruker -- 27 Ağustos 2020; 5:48:14 >
  • Başınız sağolsun hocam. Ölüm tarihi nedir resmi olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Başınız sağolsun hocam. Ölüm tarihi nedir resmi olarak?
    Sağolun. Ölüm tarihi 24 ağustos.

• PearBear kullanıcısına yanıt
    Test sonucu 23'ünde de pozitif miydi, 24'ünde mi negatife döndü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daimon88

Test sonucu 23'ünde de pozitif miydi, 24'ünde mi negatife döndü?
    Enabiz dan takip ettiğimiz kadarıyla her gün test yapılmıyordu. İlk hastaneye gidildiği gün 1 test yapıldı ve sonucu pozitif çıktı, bir de hastamızın vefat ettiği gün test yapılmış görünüyordu ve sonuç negatifdi.

23 ağustos da bizi arayan doktor, hastamızın durumunun hastanedeki en ağır vakalardan olduğunu ve ellerinden geleni yaptıklarını ancak her şeye hazırlıklı olmamız gerektiğini söyledi.

• Benim de çok yakınımın başından geçen olayı anlatıyım. Erkek hasta ateş halsizlik şikayeti vardı biz anladık tabi virüs kaptığını. Apar topar götürdük hastaneye. Doktor film çekti ciğerlerde bir şey gözüküyor dedi %99 korona dedi ama şimdi test falan yaptırırsak hepiniz karantinaya gireceksiniz dedi zaten test yaptırsanızda aynı tedaviyi uygulayacağız dedi. İsmini hatırlamadığım bir ilaç verdi birde parol yazdı gönderdi bizi. İkinci gün tat ve koku alması gitti. Biz kendimizden de şüphelenmeye başladık kesin bulaşmıştır diye ama hiç bir belirti yoktu. Kendimiz test yaptırmak istedik ama hastaneler test yapmadı hiç bir belirti yok diye. En son artık karantinayı göze alarak yalan söyledik düğüne gittik orada vakalar çıktı bizde temaslıyız dedik ona rağmen belirti yok diye test yapılmadı üstüne karantina da yapılmadı. Bir hafta sonra virüsü atlattı bize de bulaşmamış şans eseri. O günden sonra kesinlikle bu sayılara inanmadım. Gerçekten büyük bir düzensizlik hakim. Şu an başka tanıdıklarım var virüslü. Hastaneler dolduğu için yatış yapmıyorlar evde tedavi vermişler. Yapılması gereken iğneler var, eve hemşireler gelmiyormuş artık aile hekimini arayıp söylemişler durumu, aile hekimi yapacak bir şey yok sen kocana vur iğneyi o da sana vursun demiş. Bunlar benim yakın çevremden şahit olduğum olaylar. Kim bilir daha neler neler var. Ciddi bir düzensizlik var kimsenin kimseden haberi yok. Gerçekten süreci iyi yönetemiyorlar. Vaka sayısını göz göre göre arttırdılar. Özellikle kurban bayramına kısıtlama getirmemeleri de tüy dikti. 1 aya kalmaz havalar soğuyunca daha beter felaketler bekliyor bizi, umarım cesetlerimiz yollara serilmez, mezarlıklarda yer bitmez..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.