Şimdi Ara

Güncelleme Konusunda iyi olan markalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda başlangıç düzeyinden en ileri düzeye sahip kullanıcılar mevcut. Bunun yanı sıra simdiye değin sadece tek markada sabit kalan kalan kullanıcılar mevcut iken deyim yerindeyse tüm marka telefonları elinden geçiren kullanıcılar da var. Pek çok kullanici için satın alma esnasında donanım öncelik taşıyor ancak vakit geçip diğer telefonlar yazilim güncellemeleri ile yeni özellikler kazanınca sahip olduğumuz telefonun üretici firmasi hakkında olumsuz düşüncelere sahip oluyoruz. Bu konuda deneyim ve önerilerinizi burada paylaşarak telefon satin almadan önce araştırma yapan kullancilara yönelik yardımda bulunabilirsiniz.

Not : Konuda sadece olumsuz değil olumlu yorumları da bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirTurk -- 1 Ağustos 2014; 19:22:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• İlk deneyimi paylaşan kişi de ben olayim. Yaklaşık 1 yıl önce Huawei Vision U8850 aldım. Telefon 2011 yılının 3. Çeyreğinde piyasaya sunulmuş yani benim satın alma tarihinden 2 yıl önce. Üretici firma bu 2 yıl içerisinde hiç bir güncelleme sunmamış. Benim kullandığım süre içerisinde de herhangi bir güncelleme yayınlanmadı.

Bu ilgisizligin modele özgü bir sorun olduğu düşünülebilir ancak yaptığım araştırmalarda üretici firmanin diğer modellerini kullanan kullanıcılarında aynı konudan muzdarip olduğu nu takip ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayında olması lazım yalan olmasın. Galaxy S4 GT-I9505 telefona sahip oldum. Ben aldıktan sonra 2 güncelleme almış olması lazım 4.3 ve 4.4.2 güncellemesi. Samsung güncelleme konusunda kötü değil fakat çok geç veriyor güncellemeleri benim fikrim ve güncellemeler de hatalarda olabiliyor. Örneğin S4'ün GT-I9505 Avrupa sürümünün 4.4.2 güncellemesinde Wifi çalışmıyor fakat Kernel değiştirerek bu sorunu ortadan kaldırdım. Benim kadar bilgili olmayanlar için gerçekten büyük bir sıkıntı. Bütün markalar için aslında bu garantiyi vermek mümkün değil. Nexus'larda birtek 18 Ay günü gününe güncelleme sözü var, yanlış biliyorsam düzeltirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlamutHaremeyn -- 1 Ağustos 2014; 19:31:44 >
  • Samsung yanlis bilmiyorsam ulkemiz akilli telefon pazarinin lideri. Sokaga ciktigimizda zaten pek cok kisinin elinde goruyoruz. Cevremde kullananlarin fikirlerine gore sanirim performans olarak iyi oldugu fakat kullanilan malzemenin pek de iyi olmadigi yonunde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirTurk M kullanıcısına yanıt
    Güncellemede sony,htc,apple çok iyiler gerçi iphone tek olduğu için apple en hızlı veriyor.
  • HTC güncelleme konusunda on numara

• General Mobile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 1 Ağustos 2014; 21:55:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sony xperia z serisi nasil?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirTurk M kullanıcısına yanıt
    kısa bir süre önce asus memopad 7 kullanmıştım sürekli güncelleniyordu. Her güncellemede hatalar gideriliyordu. Şimdi Asus Zenfone serisi altında üç modeli Türkiye'de satışa sunacak. Intel işlemciler pazarda ilk olacağı için Asus'un cihazlarının arkasında duracağına inanıyorum.
  • motorola ve htc hiç kullanmadım ama android cehpesinde google güncelleme vereceği zaman peşi sıra bu güncellemeleri 3 ay içerisinde vereceğini 2 firma açıkladı biri motorola diğeri htc. kaynak kodları ulaştıktan itibaren 90 gün dediler. 2 firma da geçen yılki modellerini de kapsayarak veriyor bu sözü

motorola moto x, moto g ve kısa zaman sonra çıkacak moto g2
    htc de m7 ve m8 modeli garanti android L alacak. iki firma da sony ve samsunga göre daha güvenilir duruyor bu konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.