Şimdi Ara

güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar navitech pxb 210f ıcın 2010 10 Q4 DIYE BIR GUNCELLEME CIKMIS.Naviextras Toolbox programı ıle guncellemeyı yapabıldıgımı sanıyorum. fakat cıhaz ıcınden bakınca mar 24 2010 ısımlı gorunuyo. 2010 10 q4 ekım ayında yapılan bır guncelleme gorundugune gore benımkı hala mar 24 2010 gorunuyo.bu yenı son guncellememıdır. yoksa ben basaramadımmı. bu Naviextras Toolbox programı dırek guncellemeyı cıhaza kurmuyomu. extra bırseymı yapmak lazım.. dedıgım gıbı suanda makınamda gorunen mar 24 20101

tam olarak
    "navıtech navıgatıon system v.9,6yf
    8,3,2,136311
    mar 24 2010

sımdıden tesekkur ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: hkner

arkadaşlar navitech pxb 210f ıcın 2010 10 Q4 DIYE BIR GUNCELLEME CIKMIS.Naviextras Toolbox programı ıle guncellemeyı yapabıldıgımı sanıyorum. fakat cıhaz ıcınden bakınca mar 24 2010 ısımlı gorunuyo. 2010 10 q4 ekım ayında yapılan bır guncelleme gorundugune gore benımkı hala mar 24 2010 gorunuyo.bu yenı son guncellememıdır. yoksa ben basaramadımmı. bu Naviextras Toolbox programı dırek guncellemeyı cıhaza kurmuyomu. extra bırseymı yapmak lazım.. dedıgım gıbı suanda makınamda gorunen mar 24 20101

tam olarak
    "navıtech navıgatıon system v.9,6yf
    8,3,2,136311
    mar 24 2010

sımdıden tesekkur ederım

navigasyonda iken Ayarlar/Hakkında/Haritalar kısmında Türkiye 2010.10 görülüyormu ona bakın
  • navigasyonda iken Ayarlar/Hakkında burada ıkenmar mar 24 2010 gorunuyo
    ama sızın dedıgınız gıbı
    navigasyonda iken Ayarlar/Hakkında/Haritalar kısmında Türkiye 2010.10 görünuyor. bu son guncellemenın yuklendıgınımı gosterıyor.. ben sadece ayarlar/hakkında kısmına bakarak yanlıslıkmı yapıyormusum..
    tesekkur ederım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkner -- 22 Şubat 2011; 11:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkner

navigasyonda iken Ayarlar/Hakkında burada ıkenmar mar 24 2010 gorunuyo
    ama sızın dedıgınız gıbı
    navigasyonda iken Ayarlar/Hakkında/Haritalar kısmında Türkiye 2010.10 görünuyor. bu son guncellemenın yuklendıgınımı gosterıyor.. ben sadece ayarlar/hakkında kısmına bakarak yanlıslıkmı yapıyormusum..
    tesekkur ederım..

Evet cihazınızda güncel harita yüklü.Ayarlar/hakkında kısmına bakarak sadece yazılım sürümünü görebilirsiniz
  • cok teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.