bilgisayargüncelleme yaptı ondan sonra fareyi sağ tıklayınca bilgisayar donuyor kum saati çıkıyor yani güncellemeden sonra sorun başladı bi ALLAhın kulu bilmiyormu yani arkadaşlar sabahtan beri 2 arkadaş bişi yazdı sadece onlardada aynı sorun var çözüm yok yani
güncelleştirmeyi kaldır o zaman. düzelir. program ekle kaldırdan kaldırabiliyorsun güncellemeyi.
tamamda size de gelmiyormu güncelleme zararlı olsa neden güncelleme yapsınlar ki ana sorun nerde acaba kardeş abiler zaten güvenlik açıklarını kapamak için güncelleme yapıyorlar ne dersin
bazen güncellemeler donanım ayarlarını bozabiliyor. bana da olmuştu zamanında. güncellemeyi kaldırdım düzeldi. eğer orijinal windows kullanıyorsan microsoftun sitesine girip oradan çakışan güncellemeyi yükleme deyip iptal edebilirsin. microsoft böyle bir seçenek koymuş demekki onlar da düşünmüş sorun çıkarabileceğini.
saol kardeş benim orijinal windows dediğini yapim aynı sorun bi arkadaşımda da olmuştu düzelirse iki dua birden sana eyvallah yalnız siteden mi silim yoksa denetim masasından mı sitede çakışan güncelleme bi bakimm
önce denetim masasından sil. sonra siteden çakışan güncelleştirmeyi bir daha yükleme diye bir seçenek var. onu tıkla bir daha yüklenmez o güncelleme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme