Şimdi Ara

**GÜNCELLENDİ**İncehesap Pişmanlıktır Ben Yandım Siz Yanmayın(LÜTFEN DESTEK) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
4
Favori
37.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
674 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zffb

O kadar bileşen değiştireceğine keşke farklı bir ekran kartı takıp deneseydin; o kadar uğraşmamış olurdun :)
    Hocam karta sağlam deyip duruyorlar paranoyak ettiler beni. Halbuki bundan önce rx580 kullanıyordum onda hiç sorun yaşamamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir anakartta denediniz mi?

• Geçmiş olsun keşke direk iade isteyip kabul edilmeyince THH'ne başvursaydın 4 ayda sonuçlanırdı.
  • sinir oluyorum ben böyle durumlara . hele ki siz işin kanıtlarını sunmuşsunuz ? o kadar ayrıntıyı bilmeyen insanlar mevcut . anlamayan insanlara neler neler yapıyorlardır allah bilir. öne çıkarmayı yaptım ben de . umarım sorununuz çözülür
  • İncehesap tan sirket için 6 tane telefon aldık, 4 tanesi geldiği gibi bozuk çıktı.. defalarca mail attik, aradık, LinkedIn üzerinden yöneticilerine kadar, Şikayetvar felan heryere bu rezilliği yazdık, sonuç hukuki süreç başlatınca adalet yerini buldu.

10 senedir bu siteden bedava ürün verseler tenezzül edip yine almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

orasını anladım şu noktayı anlamadım. siz hakem heyetine başvurdunuz hakem heyeti nasıl karar verdi. değişim/iade kararı çıktıysa eğer firma itiraz etti mi bu sürece

Alıntıları Göster
    Hesabına bakayim dedim hemşehri çıktık ya la 😘
    Bende Kırıkkaleliyim, ben güvendiğim bir teknik servisten detaylı bir rapor aldım, karşılaştığım arızaları da dosyaya eklettim, bu sıkıntılar ilk günden itibaren yaşandığı içinde uğraştırmadilar, iade kararı çıktı, firma itiraz etmedi zaten MSI niye itiraz etsin, başta ServisPoint'in iş bilmezliginden kaynaklı sıkıntı yaşadık. Detayları çok bilmiyorum açıkçası sevdiğim bir abim var vekalet verdim o yardımcı oldu sağ olsun. Servis Point beceriksiz bir firma ama eğer bir arıza gorebilirlerse işi yokuşa sürmuyorlar
    Gördüğüm kadarıyla, sadece personellerinin teknik bilgisi zayıf 3-5 test ve oyun oynayarak çözüme ulaşabileceklerini sanıyorlar. Kurumsal bir firma değilde bilgisayarcı modundalar biraz.

• Hacı neden rx 5700 aldın? Neden msi aldın? RDNA zaten sıkıntılı bir seri, bir de en dandik AMD ekran kartlarını üreten markadan almışsın. Umarım sorunun çözülür.

Bir de sisteme Ubuntu kurup steam'den proton ile birkaç oyun dene.

• ajira kullanıcısına yanıt
    MSI (gaming x modelinden bahsediyorum dandik falan bayağı bir saçmalamışsın)
    En soğuk ve en sessiz modeldir RX 5700 tarafında haberiniz olsun.

• sinerji inventus gibi magazalardan alışveriş yapabilirsin bu firmalar hakkında kolay kolay şikayet duymazsın
  • Kusura bakmayın ramazan mübarek gün niyetliyim ama sizin gibi kullanıcılara tilt oluyorum.

1.si seçtiğin ürün zaten sıkıntıları olan msi ' ın bile bunu kabul ettiği bir ürün.
    2.si marka bazlı değil doğrusal mimari açısından baksak bile sürücü tutturma konusunda da sorun yaşayan, açık ve net olarak sürücü kurmayı next next sanan arkadaşların bulaşmaması gereken bir ürün.
    3.sü kartın sorunlu olduğunu anlıyorsun senin incehesapla ne işin var şakamısın göndersene servise , incehesap ne yapsın kartı katacak görüntü alınca kartta sorun diye sana tabi geri gönderecek onlarsan senin kartını ince eleyip sık dokuyup sorun bulmasını mı bekliyorsun ? Yani bunu 1000 den fazla çeşit satan adam nasıl yapsın, buzdolabı da satıyor adam ???
    4. sü son dönemde moda olan , firmalar eğer işine gelmeyecek bir tutumda bulununca buraya gelip hoplamak zıplamak ağlamak yardım dilenmek. Firmanın ne rezilliği kalıyor ne dolandırıcılığı. Kardeşim sizin işinize gelmeyen haklı olun yada haksız olun farketmez istemediğiniz bir tutum görünce şu firmaların içinden geçme isteğinizi dizginleyin. Anlıyorum canınız yanıyor bende daha önce sıkıntı yaşadığım markalar firmalar oldu anlıyorum ama ithamlarınıza dikkat edin ben incehesabın yerinde olsam burada yazılan bazı cümlelerden dolayı veririm mahkemeye sonra uzlaştırmacının önünde ağlatırken video çekerim.
    5. senin yapman gereken haklarını bilmek. ağlayıp zırlamadan thh ye vereceksin sonucuna bakacaksın ne karar verecekler diye bu kadar basit. sen zaten kartta sorun olduğunu kanıtlamışsın ya tamir yüksek ihtimal değişim yapmak zorundalar, ilk gönderdiğini boşuna gönderiyorsun zaten tabi sonuç çıkmaz. ilk gönderirken elin dolu gönderip kutunun içine durumu anlatan yaıznı yazıp oraya da kartın değişimini istiyorum aksi takdirde thh den para iademi alırım diye, bu kadar nefes harcamayacaktın.

Şimdi bu yorumu sırf incehesap için yapmıyorum genel yapıyorum. Gerçekten haksız yere mağdur olan bir çok arkadaş oldu parasını kaptıran oldu 2.el ürün gönderilen hatta ürünü hiç gönderilmeyen iadesi kabul edilmeyen vs vs. bir sürü gerçek mağdur vardır ama çuvaldızı da kendimize de batırmamız lazım , ürün alıp keyfi iade eden markaları ve firmaları gerçekten zor duruma sokan son derece bilinçsiz kullanıcılar hatta bazıları gerçekten bilinçli çıkarcılık menfaatçilik yapan kullanıcılar yok mu aramızda ? Bir ürün fiyatı yanlış girilince sinek gibi üşüşmüyormusunuz ? Bir ürün indirime girince sinek gibi üşüşmüyormusunuz ?

Kimse kusura bakmasın. Bu kadar adama oy attırmışsın ama benim hakkımı yemeyin diyip sen başkalarının hakkını yeme ihtimalini ortadan kaldırmıyorsun. Şimdi incehesap sana daha iyi sıfır bir ekran kartı verse ağlayıp zırladığın için , en iyi firma o olur gözünde. Bizim zihniyet bozuk zihniyet.

Bilgi yok fikir çok = çıkar çok menfaat çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 6 Mayıs 2020; 9:44:27 >

• Başlığı görünce kötü oldum, sistem siparişi verdim şu an montaj aşamasında umarım sıkıntı yaşamam.
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Yaşamazsın. Rahat ol geliyor yavaş yavaş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Ben servise bir adet gtx 1080 ti gönderdim, bana iki adet gtx 1080 ti gönderdiler. Aradım bana fazla ekran kartı geldi dedim, bu durumda bile tam olarak ilgilenmediler. Benim olmayan ekran kartını da üsteleyerek geri gönderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Ya bu markaların kendi servisleri yok mu arkadaş niye muhattap oluyoruz böyle merdiven altı firmalarla ?. Sorunu yüzünden yurt dışına fabrikaya yazıp çözüm bulan adamlar var hayranlık duyuyorum onlara. Bu kartın türkiyede resmi bir servisi vardır orayı bulup onlarla iletişime geçin
    Aynen öyle
    Bozulan Sandisk marka 32 GB otg bellek için bile değişim kararı cikarttılar , mebla ufak (20$) ürün olabilir burda firmanın tutumu önemli

Ne oldu peki ? 250 gb SSD tercihimi Sandisk markasından yana kullandım .

Hiç uğraşmayın direk üretici ile irtibata geçin

Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 6 Mayıs 2020; 10:32:10 >
  • Reaktans kullanıcısına yanıt
    Hocam benim aldığım tarihle arada 70-80₺ oynamış dolar fırladı malum. Kulaklık tercihi sizin ama adam akıllı bi yerden alın sonra siz de aynı duruma düşmeyin aman.

• Muten Baba
    "ürün alıp keyfi iade eden markaları ve firmaları gerçekten zor duruma sokan son derece bilinçsiz kullanıcılar hatta bazıları gerçekten bilinçli çıkarcılık menfaatçilik yapan kullanıcılar yok mu aramızda ? Bir ürün fiyatı yanlış girilince sinek gibi üşüşmüyormusunuz ?"

Burası da bizim vicdanımızla alakalı...15 gun iade hakkı varken "KEYFİ" olarak geri iade edip oburunu almak onu da keyfi iade edip digerini almak cok dogru bir davranıs degil...Hem firmaları sıkıntıya sokan hem de yeni alacak arkadasın kutusu acılmıs diye haklı olarak sikayet etmesine yol acan bir durum...

Fiyatı yanlıs girilince hucum etmenin ise izahı yok.Karsıdaki de bir insan onun o anda yanlıs fiyat girmesini fırsat olarak gorup bilincli olarak onu magdur ediyorsun.Kendine yapılmasını istemedigini baskasına yapıyorsun.Ve gondermek zorundalar diye de diretiyorsun.Firmayı batırablecek bir durum...

İndirim olunca hucum ediyorsunuz kısmına ise katılmıyorum.İndirimi firma kendi yapıyor amac da stok eritmek,nakit girdisi saglamak,yeni urun getirmek vs burada tuketicinin sucu yok.

• Hala iade bekliyorum kaç gün oldu

• İncehesap silinmiştir.

• 3 5 kuruş fazla para verin kafanız ağrımasın

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.