Şimdi Ara

**GÜNCELLENDİ**İncehesap Pişmanlıktır Ben Yandım Siz Yanmayın(LÜTFEN DESTEK) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
424
Cevap
4
Favori
37.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
674 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir sisteme 5,6 gömen adam bir 300,400 daha fazla koyup müşteri memnuniyeti iyi olan markalardan alış veriş yapmalı, inventus bunun en basit örneklerinden birisi.
  • Kardeşim büyük geçmiş olsun desteğimiz seninle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla pek alakası yok ama bizim aldığımız davlumbazın içindeki ampüller kırık gelmişti. Ürünün ne kutusunda nede üründe hasar yoktu.
    Destek 3 kere resim istedi. 2 kere üşenmeden attım. 3.ye resmi yollamadım. 2 kere resmi yolladığımı belirttim. Tekrar göndermeniz gerekiyor denildi. Gidip dışardan aldım değişitirdim. Bu arada 2 hafta geçti. O günden beri hiçbir şey almam incehesaptan.

Sorununuz kısa sürede çözülür inşallah hocam.
    +UP
  • Ürün garantili , bu bilgiler ile MSI Türkiye'ye iletişme geç , seri numarasından hangi distribütör den alındığı ortaya çıkar ve anında yenisi ile değiştirilir... kısaca üzülmene gerek yok , sadece yaşadığın sıkıntı yanına kar kalır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

Ürün garantili , bu bilgiler ile MSI Türkiye'ye iletişme geç , seri numarasından hangi distribütör den alındığı ortaya çıkar ve anında yenisi ile değiştirilir... kısaca üzülmene gerek yok , sadece yaşadığın sıkıntı yanına kar kalır .
    Hocam msi türkiye ye yazdım instagram üzerinden ama dönüş yapmadılar görmediler bile mesajı. iletişime geçebileceğimiz başka bir kanal var mı ?
  • Bu arada ürün servisten geldiğinden beri bilgisayar başına yeni geçebildim. Ürün servisteyken amd yeni bir sürüm çıkarmış adrenalin. rx5700 serisi kartlarda siyah ekran sorunlarının giderildiği yazıyor hemen deneyeceğim. Ayrıca @asko56 hocamında söylemiş olduğu yönergeleri uyguluyorum şuan dönüş yapacağım tekrar.
  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 6 Mayıs 2020; 1:28:53 >
    İnstagram olmaz hocam . Bu mail veya telefon dan ulaşın . Kesin çözülür. Service point resmi teknik servis bu arada . MSI Türkiye
    Service Tel : +90 212 288 42 30
    Mail : info-tr@msi.com
    Service Mail : bilgi@servispoint.com
    Service :www.servispoint.com

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • James donkey marka kulaklık aldım geçen hafta 2 günde geldi bir sorun çıkmadı. İstisnalar olabiliyormuş demekki (istisna olan benim durum bu arada) bi kaç platformda daha yorumlara baktım kimse önermiyor bu siteyi. Ya arkadaş Türkiye’de çok alternatif yok ki ucuza elektronik satan İtopyadan bi ton şikayet var teknobiyotik de öyle şimdi de incehesap problem çıkarmaya başladı nereden alışveriş yapacağız şaşırdık. En iyisi 3 e 5 e bakmadan Amazon’dan almak galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

İnstagram olmaz hocam . Bu mail veya telefon dan ulaşın . Kesin çözülür. Service point resmi teknik servis bu arada . MSI Türkiye
    Service Tel : +90 212 288 42 30
    Mail : info-tr@msi.com
    Service Mail : bilgi@servispoint.com
    Service :www.servispoint.com
    Hocam bu numara servis pointin numarası zaten karta sağlam diyen serviste inceleyen firma bunlar. Arasam ne sonuç elde edeceğim zaten adamlar özel servis msi ile garanti servisi olmak dışında da bir bağları yokki

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemo94

James donkey marka kulaklık aldım geçen hafta 2 günde geldi bir sorun çıkmadı. İstisnalar olabiliyormuş demekki (istisna olan benim durum bu arada) bi kaç platformda daha yorumlara baktım kimse önermiyor bu siteyi. Ya arkadaş Türkiye’de çok alternatif yok ki ucuza elektronik satan İtopyadan bi ton şikayet var teknobiyotik de öyle şimdi de incehesap problem çıkarmaya başladı nereden alışveriş yapacağız şaşırdık. En iyisi 3 e 5 e bakmadan Amazon’dan almak galiba
    Hocam en güzeli esnaf mantığı en azımdan muhatap var yüz yüze bundan sonra gider 500 fazla veririm vatandan alırım. Daha önce kullanmış olduğum teknolojik ürünü beğenmedim diyerek değiştirmiştim hiç sıkıntı çıkarmadılar zaten ara arada güzel indirimleri oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 6 Mayıs 2020; 2:19:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bacala

Ben bu konuya bir yakınımın yaşadığı olumsuzluğu yazmıştım ancak yorumumu göremiyorum.

Tekrar etmemde fayda var: Arkadaşım buradan pc topladı, 2x8=16 gb olan ram tek 8 gb olarak geldi ve diğer ramin boş kutusu geldi. Resmen ramin üstüne yattılar, yokuşa sürüyorlar. Hakem heyetine başvurdu. Daha sonra nette de buna benzer şikayetlere rastladı. Dikkatli olmakta fayda var.

Alıntıları Göster
    "Ben bu konuya bir yakınımın yaşadığı olumsuzluğu yazmıştım ancak yorumumu göremiyorum."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 6 Mayıs 2020; 2:28:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Hocam MSI Türkiye de Servis Point denilen bir özel servisle çalışıyor. Şikayet vara bakın. Servise Rtx 2060 gönderip farklı bir model kart teslim alanlar var tekrar kargodan. Tek kelimeyle skandal. Koskoca MSI kimlerle çalışıyor

Alıntıları Göster
    ServisPoint konusunda benimde acı tecrübem var, özellikle Mecidiyeköy'deki şubesine gönderirseniz eğer bilgisayara taktiginizda cihaz patlamiyorsa sorun yok deyip gönderiyorlar. Bende çok uğraştım MSI gaming x rx 5700 XT almıştım. Kart ısınmadan kaynaklı görüntü kesiyordu ve arıza olduğu kesin ama bir türlü inandiramadim adamları yaptıkları tek şey oyun oynamak ve teste sokmak biz bilmiyoruz sanki bu kadarını, abi 3 saat oyun açık kaldı sorun çıkmadı kart sağlam diye geri dönüş yapıyorlardı, 2 hafta uğraştım baktım olmuyor olduğu gibi tüketici haklarına verip, yeni kart aldım ve mahkemede arızalı olduğu ortaya çıktı. Videolarla kanıtlama rağmen her önüne gelen bilgisayarcı olduğu için anlattıkların havada kalıyor. Normal yani bu tarz sorunlarla uğraşmak, adamlar kullandıkları teknolojinin ne olduğunu bilmiyor bile..

Edit. Ek olarak kargo konusunda da haklılık payınız var arızalı diye gittim şubeye kartı teslim ettim, konuştuk baktılar ben daha çıkmadım binadan haber bekliyorum, kargoya verildi cihazınız sağlam diye mesaj geldi, bu nedir diye sorduğumda kusura bakmayın yanlışlık olmuş deyip durumu duzelttiler. Daha sonra işte çözüm uretemediler gittim elden teslim aldım, ertesi gün kargoya verilmiştır en kısa sürede teslim edilecektir diye mesaj geldi. Aklınızda bulunsun sakin ha güvenmeyin firmalara en kral firma bile piyasadaki elemanlarla çalışıyor ve kaliteleri ortada, yanlışlıkla birisi alsa uğraş dur az da değil o zaman 3.800' e almıştık vatandan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveDüşkünü -- 6 Mayıs 2020; 2:39:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

ServisPoint konusunda benimde acı tecrübem var, özellikle Mecidiyeköy'deki şubesine gönderirseniz eğer bilgisayara taktiginizda cihaz patlamiyorsa sorun yok deyip gönderiyorlar. Bende çok uğraştım MSI gaming x rx 5700 XT almıştım. Kart ısınmadan kaynaklı görüntü kesiyordu ve arıza olduğu kesin ama bir türlü inandiramadim adamları yaptıkları tek şey oyun oynamak ve teste sokmak biz bilmiyoruz sanki bu kadarını, abi 3 saat oyun açık kaldı sorun çıkmadı kart sağlam diye geri dönüş yapıyorlardı, 2 hafta uğraştım baktım olmuyor olduğu gibi tüketici haklarına verip, yeni kart aldım ve mahkemede arızalı olduğu ortaya çıktı. Videolarla kanıtlama rağmen her önüne gelen bilgisayarcı olduğu için anlattıkların havada kalıyor. Normal yani bu tarz sorunlarla uğraşmak, adamlar kullandıkları teknolojinin ne olduğunu bilmiyor bile..

Edit. Ek olarak kargo konusunda da haklılık payınız var arızalı diye gittim şubeye kartı teslim ettim, konuştuk baktılar ben daha çıkmadım binadan haber bekliyorum, kargoya verildi cihazınız sağlam diye mesaj geldi, bu nedir diye sorduğumda kusura bakmayın yanlışlık olmuş deyip durumu duzelttiler. Daha sonra işte çözüm uretemediler gittim elden teslim aldım, ertesi gün kargoya verilmiştır en kısa sürede teslim edilecektir diye mesaj geldi. Aklınızda bulunsun sakin ha güvenmeyin firmalara en kral firma bile piyasadaki elemanlarla çalışıyor ve kaliteleri ortada, yanlışlıkla birisi alsa uğraş dur az da değil o zaman 3.800' e almıştık vatandan..

Alıntıları Göster
    Aynen öyle hocam bildikleri tek şey üç beş teste sokup yollamak. Bu arada siz bozuk olduğunu nasıl kanıtladınız. Yani iş mahkemeye kadar gitti demişsiniz. Hakem heyeti kararına itiraz mı ettiler acaba da mahkemelik oldunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Aynen öyle hocam bildikleri tek şey üç beş teste sokup yollamak. Bu arada siz bozuk olduğunu nasıl kanıtladınız. Yani iş mahkemeye kadar gitti demişsiniz. Hakem heyeti kararına itiraz mı ettiler acaba da mahkemelik oldunuz

Alıntıları Göster
    Kartta kısa devre vardı, bostayken çalışıyor sorunsuz ama yük altına girdiginde şansına o entegre aşırı isinirsa kart sapıtıyor ve görüntüyü kesiyordu, bilgisayarı ilk kez açıyorsan ya da kart soğuksa sorun çıkmıyordu yine birkaç saat oyun oynayıp test edebiliyordum ama mutlaka görüntüyü kesiyordu.

Mahkeme olayını arkadaş var sağ olsun o ilgilendi, zaten ilk 6 ay herhangi bir sorun çıkarsa yenisini vermek ya da iade yapmak zorunda. O yüzden ugrasmadilar.

• deneme 1 2

itopya konusunu kilitlediler. sıra bu konuya gelecek zannedersem çünkü hala açık. an itibariyle şikayet ediyorum. bakalım ne yapacaklar. tabi konuya kilit vurulması taraftarı olmadığımı söylemeliyim. herkesin söz hakkı var sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 6 Mayıs 2020; 3:0:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Kartta kısa devre vardı, bostayken çalışıyor sorunsuz ama yük altına girdiginde şansına o entegre aşırı isinirsa kart sapıtıyor ve görüntüyü kesiyordu, bilgisayarı ilk kez açıyorsan ya da kart soğuksa sorun çıkmıyordu yine birkaç saat oyun oynayıp test edebiliyordum ama mutlaka görüntüyü kesiyordu.

Mahkeme olayını arkadaş var sağ olsun o ilgilendi, zaten ilk 6 ay herhangi bir sorun çıkarsa yenisini vermek ya da iade yapmak zorunda. O yüzden ugrasmadilar.

Alıntıları Göster
    orasını anladım şu noktayı anlamadım. siz hakem heyetine başvurdunuz hakem heyeti nasıl karar verdi. değişim/iade kararı çıktıysa eğer firma itiraz etti mi bu sürece

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet kontuy

deneme 1 2

itopya konusunu kilitlediler. sıra bu konuya gelecek zannedersem çünkü hala açık. an itibariyle şikayet ediyorum. bakalım ne yapacaklar. tabi konuya kilit vurulması taraftarı olmadığımı söylemeliyim. herkesin söz hakkı var sonuçta.
    şu saatten sonra ne yapacaklarının pek bir önemi yok açıkcası binlerce insan bu firmanın yaşattığı mağduriyeti gördü.

ben aslında öneri yazmak için girmiştim itopya konusuna, yazdım gönderdim baktım ki konuya kilit vurulmuş.

bariburaya yazalım da incehesap faydalansın öneriden. itopya da buradan okusun.

elektronik ürün satıcıları, herhangi bir sebepten dolayı iadeyi koşulsuz alacak şekilde kurallarını yenilemeliler. müşterinin memnuniyetsizliği dahilinde açılmış olan ürünün ambalajının yenilenmesi olayına, üretici dahil olarak ürünü aynı zamanda kontrol ederek garanti süresine yeni garanti vermeli. ürün arızalarında ise ürünün yenisi ile değiştirilmesi veya bir üst model ile fiyat farkı karşılanması suretiyle değiştirilmesi veya para iadesine yönelik uygulamayı çok kısa bir sürede gerçekleştirmeli. buna yönelik girişimi ve satış kurallarını da satıcı firmaların tamamı kendi satış kurallarına eklemeli ve bunu üretici firmaya da kabul ettirmeli. böylelikle tüketici ve satıcı arasındaki hoşnutsuzluk ve ilgilenmeme gibi hususlar yani tüketicinin satıcıdan olan memnuniyetsizliği ortadan kalkar. üretici ve satıcı başbaşa kalır. neden böyle diyorum? üretici tüketiciyi mağdur edemez. satıcı ise bu yükü üzerine alamaz ve almamalı da. ama ürün iadesini kabul edip firmayı bilgilendirmeli, çözüm ve alternatif için alınacak kararı tez uygulamaya almalı. bunu bir satıcı firma yapamıyor ise demek ki ortada garanti olayı yok demektir. garanti yoksa zaten üretici firma da yok demektir. üretici firma yok ise ürün ya fason ya da taklit ya da kullanılmış üründür. ürün iadesi için bir ay bekleniyor iki ay sonunda da para alınıyor ise bu tam bir komedidir.

• O kadar bileşen değiştireceğine keşke farklı bir ekran kartı takıp deneseydin; o kadar uğraşmamış olurdun :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.