Şimdi Ara

**GÜNCELLENDİ**İncehesap Pişmanlıktır Ben Yandım Siz Yanmayın(LÜTFEN DESTEK) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
424
Cevap
4
Favori
37.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
674 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    incehesap sana ne yaptı.5700 serisi sürücü ve genel hata yüzünden zaten böyle.İncehesap ürünü almadıysa garantiye yollamadıysa suçlu bulurum ama anlattıklarından incehesabın ne suçu var onu çözemedim.PC kasası ve telefon aldım.PSUmda sıkıntı çıktı verin bize gönderelim dedilerki çoğu mağaza bunu yapmaz.Şu zamana kadar sıkıntıları görmedim inşallahta görmem.Sorunsuz alışveriş yapıcak yer çok az çünkü

edit:İncehesap satıcı o ürünü alır servise yollar sonrası servise kalmış.Bozuk çalışmayan mouse 3 kere servisten sağlam diye geri döndü.Anlıcanız tamamen olay serviste...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKO70 -- 6 Mayıs 2020; 13:49:39 >
  • Destek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El capitan aldım ayın 19 unda hala montaj diyor. Gönderin diyorum yok hal tırı vırı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

Bu mesaj silindi.
    sen ciddimisin..

• Teknoloji ürünleri zaten aşırı derecede pahalı, bir de bu illetler var bu ülkede!

• Kim küfür ediyordu hocam
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    öne çıkarmayı çektim.
  • extagon kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey varsa bizde çekeriz desteğimizi kanıt istiyoruz küfür ettiğine dair
  • Burada incehesap değil distribütör şirket kim ise onu suçlamanız lazım .incehesap.com u değil ...Arkadaş hala öğrenemediniz galiba..O kadar donanım ürünü alıyorsunuz. Kimden hesap sıracağınızı bilmiyorsunuz.
  • extagon kullanıcısına yanıt
    Bu kadar yaz, millete hakaret et sonunda da Vatan'ı öner
    Servisin verdiği iade kararına bile uymamak için 40 takla atarlar, göz göre göre yalan söylerler.

• Ya kimse bana maval okumasın. Lütfen destek olacağım diye asıl gerçekleri görmezden gelmeyin. Dolandırılanların çoğu araştırın psikolojik sorunlu. Kiminde saflık kiminde kafasızlık kiminde köylü kurnazlığı, ölücülük ..... vs uzar gider. Hatta yolda gördüğünüz bir çok insan bilgisiz ve bilgisiz olduğunun malesef farkında değil "şehir hayatı, sosyal medya, yeşilden uzak beton yığınının arasında monoton yaşam" insanları bu kerizliklere itiyor. Bir önlem alınacaksa bence buna alınsın. İnsanlar bilinçlendirilsin. Bu ülke tarihi boyunca ilk defa mı dolandırılma görüyor. Nice savaşlardan harplerden çıktık insanların bırak kasasında ekran kartı döndüğünde evinde internetleri yoktu. Eksik bilgisayar parçalarıyla yaşamlarını sürdürmek zorunda kaldılar. Onlar dolandırılmadıysa kimse dolandırılmaz. Elbetteki ekonomik sorunlar insanları kurnazlığa iter ama dolandırılma aniden gelişen birşey olamaz. Eminim bir çok vakanın altında yatan kendini zeki sanma gibi bir etken var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MachinaeSupremacy -- 6 Mayıs 2020; 16:37:46 >

• Konuyla alakasız ama itopya ile ilgili konuya mesaj yazılamıyor kapattılar mı mesaj atmayı o konuda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Böyle varlıkları bu forumda barındıranlardır asıl suçlu. Biz şimdi bu canlıya sövsek ban yeriz.
    Edit: Adam demişim pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazywinner3 -- 6 Mayıs 2020; 18:30:36 >
  • Aynı sorun bendede vardı driverdan kaynaklanıyor olabilir

• Incehesap'ın kurucusu işi bilmiyo, çıksın donanımhaberde konuşsun konuyu kitlesinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveDüşkünü

Hesabına bakayim dedim hemşehri çıktık ya la 😘
    Bende Kırıkkaleliyim, ben güvendiğim bir teknik servisten detaylı bir rapor aldım, karşılaştığım arızaları da dosyaya eklettim, bu sıkıntılar ilk günden itibaren yaşandığı içinde uğraştırmadilar, iade kararı çıktı, firma itiraz etmedi zaten MSI niye itiraz etsin, başta ServisPoint'in iş bilmezliginden kaynaklı sıkıntı yaşadık. Detayları çok bilmiyorum açıkçası sevdiğim bir abim var vekalet verdim o yardımcı oldu sağ olsun. Servis Point beceriksiz bir firma ama eğer bir arıza gorebilirlerse işi yokuşa sürmuyorlar
    Gördüğüm kadarıyla, sadece personellerinin teknik bilgisi zayıf 3-5 test ve oyun oynayarak çözüme ulaşabileceklerini sanıyorlar. Kurumsal bir firma değilde bilgisayarcı modundalar biraz.

Alıntıları Göster
    Hocam, hemşehrim bana özelden yazınız süreçle ilgili sizden bileğim almalıyım biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Hocam MSI Türkiye de Servis Point denilen bir özel servisle çalışıyor. Şikayet vara bakın. Servise Rtx 2060 gönderip farklı bir model kart teslim alanlar var tekrar kargodan. Tek kelimeyle skandal. Koskoca MSI kimlerle çalışıyor

Alıntıları Göster
    İncehesap'tan daha önce alışveriş yapmışlığım var. Kendi Markaları James Donkey kulaklık ve Corsair kasa. Diğer Ekran kartı, Ram, İşlemci gibi parçaları güvendiğim firmalardan alıyorum maalesef.

Servispoint denilen firma benim ekran kartımı kaybetmişti.

MSI Lightling 980 Tİ kaybetmesi işime geldi çünkü 1000 Serisi yeni çıkmıştı :) Uzun süre kullanıp aldığım parayı geri iade almıştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OssiiE -- 6 Mayıs 2020; 19:52:3 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.