Şimdi Ara

[Güncellendi] Oyun projesi için 3D Modelleme yapacak kişiler aranıyor. [Statik Modeller]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bir iki şeyden bahsedeyim, çok fazla bu bölümde olmadığım için bilemiyorum bir çok oyun yapmak isteyen arkadaş olmuştur belki, Yaklaşık 6 senedir profesyonel anlamda Yazılım geliştirmekteyim, 4 senedirde C# ve .NET ile uğraşıyorum, Son 1 yıldır XNA ile 2D/3D Ufak çaplı projeler, kütüphaneler, denemeler yapıyorum boş vakit buldukça, okul ve işten dolayı pek fazla boş vakit bulamıyordum. Aralarda bulduğum zamanlarda 2D ufak çaplı bir oyun yazmıştım açık kaynak kodlu olarak paylaştım şuradan ulaşabilirsiniz:http://code.google.com/p/xnaspacegame/

Söylemek istediğim ekrana yazı yazdırmayı öğrenip FPS Creator ile bişiler yapıp oyun yapmaya heveslenmiş değilim, çok zamandır aklımda olan bir projeyi gerçekleştirmek istiyorum. Bu yüzden bazı yardımlara ihtiyacım var.

Yeni yazmaya başlayacağım oyun için statik modeller tasarlayacak modelleyicilere ihtiyacım var. 38-40 Saat önce başladım XNA ile kodlayacağım.

Animasyonlu modellere gerek yok, Sadece statik modeller gerekli (Heykeller, Taşlar, Köprüler, Evler vs)

Oyun bölüm bölüm çıkacak, şu an oynanan ünlü bir oyunun karakterlerini hedef alan storylineda ilerleyecek.

Level editörü olarak 3D World Studio kullanmayı tercih ettim, ve üzerinden ilerliyorum.

Şu ana kadar ki ilerleme ve bazı oyun içi/3D World studio renderlarına şuradan ulaşabilirsiniz.

http://www.orhankalayci.com/01/2011/xna/history-of-legends-wip-1/

Yeni Geliştirmeler Ve Ekran Görüntüleri:
    http://www.orhankalayci.com/01/2011/xna/history-of-legends-wip-2/

Gerekli modeller, hikayenin ilk kahramanı daha belirli değil önümüzdeki günlerde bununlar ilgili bir art repository ve wiki kurmayı düşünüyorum. Buradan duyurulacak tekrardan.

Kazanca gelince, bu projeye hobi amaçlı başladım boş vakti olupda kendini 3D konusunda geliştirmeye çalışan arkadaşlar projeye katılıp verdikleri emeği manevi olarak Hazırlayanlar kısmında isimleri geçerek verilecektir.

Gelişmeleri bu konu altından vehttp://www.orhankalayci.com/feed/rss/ RSS beslemesinden takip edebilirsiniz.

Saygılarımla
    Orhan "Sehlor" KALAYCI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehlor -- 24 Ocak 2011; 14:46:44 >

• modeller hangi programda yapılıcak ona göre bildiğim bir programsa yardımcı olmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

modeller hangi programda yapılıcak ona göre bildiğim bir programsa yardımcı olmak isterim

Aynen hangi program yardımcı olabilirim belki..
  • Modellerin hangi programda çizildiği önemli değil, Max, maya, blender, Up vektör Z olarak çizilen ve komplex olmayan, low poly, DirectX export edebilen herhangi bir yazılım olabilir, hangisinde çalışacağınız size kalmış birşey.
  • Böyle bi projenin içinde olmak isterdim ama visual basic ile oyun namına hiçbirşey olmaz malesef. Daha önce 2 boyutlu ufak oyunlar dışında birşey yapmadım. Visual basic oyun için elverişsiz bir programlama dili. C# da henüz çok başlarındayım, fakat kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Projenizi takibe aldım, başarılar diliyorum
  • Günceldir.

Oyun geliştirmesi devam ediyor arkadaşlar, eğer herhangi bir şekilde yardım etmek isteyen arkadaşlar var ise bu konu altından yada orhan@orhankalayci.com adlı msn adresinden irtibata geçebilirler.

Şu anda oyun motorunu kodlamaya devam ettiğimden modellere ihtiyacım olmuyor fakat 2-3 hafta içinde gerçekten bir çok modele ihtiyacım olacak. Proje için 2 hafta içinde bir web sitesi açılacak sadece gerekli bir yerden onay bekliyorum. Gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.
  • Msn ekliyorum inş yardımcı olabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merakla bekliyorum. Yazın bende denemeler yapıcam. Takipteyim
  • yazın olursa bende hazılarım boş vakit buldukça bi kaç bişey
  • Oyun motorundaki önemli birkaç gelişme haberi ve birkaç ekran görüntüsü daha:
    http://www.orhankalayci.com/01/2011/xna/history-of-legends-wip-2/

Dipnot: League Of Legends oyuncularına yabancı gelmeyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehlor -- 24 Ocak 2011; 14:46:57 >
  • Çok iyi gidiyor.
  • @sehlor
    sehlor hocam python dili ile projeyi yapmayı düşündünüzmü zaten C ve C++ ve türevleri biliyosan python çok kolay ve daha işlevsel gelecektir.Oyunu Blender de yapabilirsin.
    eğer yapabilirsem yardım etmek isterim.(Python konusunda)
  • İyi bir çalışmaya benziyor umarım sorun çekmeden kısa sürede bitirebilirsin projeni,

Bende Flashta 2d oyunlar yapıyorum ama as 3.0 fazla bilgim yok genelde hep aynı kodlar kullanıyorum.
  • up
  • 3D Studio Max ile yardımcı olabilirim.
  • Arkadaşlar son bir güncelleme yayınlayayım, oyunun motorunun kayda değer bir kısmının bitmesine rağmen hikayenin temel aldığı karakterin yaratıcısı olan Riot Games den maillerime bir türlü geri dönüş alamadım malesef, bu yüzden bu oyun için şu an geliştirme durmuş durumda malesef.
  • Projen çok güzel ve istediğiniz modeller çok basit modeller,aslında şu sıralar profesyonel bir çalışmaya dahil olmak istiyordum ama eğer bu yolda ilerleriz profesyonelliğetaşırız diyorsanız ben size istediğiniz tüm modelleri temine ederim güvenebilirsiniz mesajınız bekliyorum.3d modellemeci arayan ve yardım isteye arkadaşlar varsa bana
    emre_4028@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz
  • 3ds max kullancısıyım daha önce 3d game studio ile ilgilen dim ayrıca unity 3d ile de ilgilendim yardımcı olabilirim:)
  • Rhinoceros ile alakalı birşey lazım olursa buralarda olacağım.. Başarılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.