Şimdi Ara

güncellenecek (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.922
Cevap
225
Favori
237.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yok mu sende note 3 pro 3gb/32 700-800 TL'lik olanlardan
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Şu an için maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Orkun Bey elinizde Redmi Note3 Pro var mı? yoksa yakın bir zamanda tedarik edecek misiniz? ayrıca ücreti konusunda bilgilendirebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AciBadem25 -- 13 Eylül 2016; 21:15:47 >
  • AciBadem25 A kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam

• Archelot- Orkun beyden 128lik seramik versiyon satın aldım bugün, kendisi çok ilgili, çok beyefendi, sorularınıza sabırla cevap veren değerli bir satıcı. Kesinlikle tavsiye ederim, çekinmeden alın.

• Merhaba Orkun bey. Xiaomi redmi note 3 bakıyorum ama elinizde yokmuş. Yakın zamanda tedarik edecek misiniz? Talep çok fazla sanırım. Amaç gelirse almayı düşünüyorum özellikle altın rengi.

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Merhaba Orkun bey. Xiaomi redmi note 3 bakıyorum ama elinizde yokmuş. Yakın zamanda tedarik edecek misiniz? Talep çok fazla sanırım. Amaç gelirse almayı düşünüyorum özellikle altın rengi.

Şu an tedarik sorunu var. Gelince konuya muhakkak yazarım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

Merhaba Orkun bey. Xiaomi redmi note 3 bakıyorum ama elinizde yokmuş. Yakın zamanda tedarik edecek misiniz? Talep çok fazla sanırım. Amaç gelirse almayı düşünüyorum özellikle altın rengi.

Şu an tedarik sorunu var. Gelince konuya muhakkak yazarım hocam

Tamam hocam bekliyorum umarız en kısa zamanda tedarik edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Size nasıl ulaşabiliriz cep telefonu ve Bursa için yerinizi pm olarak atabilir misiniz?
  • mertyakisik M kullanıcısına yanıt
    Pm gönderdim

• Bende arkadaştan mi5 64 gb aldım . Hiçbir sıkıntı yaşamadım . Arkadaş gerçekten güvenilir ve ilgili biri . Ayrıyetten dediğini yapıyor hiçbir eksiği yoktu ürünün dediği gibiydi . Hediyeler gayet güzel , eksiksizdi . İçini kahve koyup yollaması ayrı bir hoş olmuş . Üründe gayet güzel tavsiye ederim . En son keyifle kahve içmeniz kalıyor ürünü aldıktan sonra . Ben kahve sevmiyorum ama siz keyifle içebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addict1ve -- 19 Eylül 2016; 22:57:19 >
  • Merhaba;
    Xiomi Mi5 64gb Siyah modelini almayı düşünüyorum şuan stok varmı? ayrıca kutu içeriği ve ödeme yolları hakkında bir pm atarsanız sevinirim.
    hayırlı satışlar
  • mi5 almayı düşünüyorum bende 64 gb ama vodafone'da 4g çekme sorunu var deniyor. İlk mesajınızı çok inceleyemedim. Bu ayarları yapıp mı veriyorsunuz ?
  • Archelot kullanıcısına yanıt
    Merhaba size ulaşmak için iletişim bilgilerini pm atarmısınız.
  • Mi 5 64 gb için Finansbank nakit ödeme durumunda fiyat ve varsa herhangi bir indirim bilgisi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1cemoo -- 22 Eylül 2016; 10:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1cemoo

Mi 5 64 gb için Finansbank nakit ödeme durumunda fiyat ve varsa herhangi bir indirim bilgisi alabilir miyim?

Merhaba,

Nakit fiyatları ve taksitli fiyatları ilk konudaki gibidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: iptal55

mi5 almayı düşünüyorum bende 64 gb ama vodafone'da 4g çekme sorunu var deniyor. İlk mesajınızı çok inceleyemedim. Bu ayarları yapıp mı veriyorsunuz ?

Merhaba,

Çekmeme sorunu değil. 4g de çekmeme sorunu var Vodafoneda. Bu sorun yazılımla halloluyor diyenler var ama ben deneyip başarılı olan pek görmedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

Gelecek olan cihazların yaklaşık geliş tarihi, renk seçenekleri, fiyat bilgisi dökümü veya listesi var mı toplu şekilde, baktım ama göremedim.

Maliyeti en düşük (yani bir anlamda en az riskle) alabileceğimiz redmi 3/3 pro/3s/3s prime/3 note/ türü cihaz hangisidir sizden?
    Redmi 3s satma durumunuz var mı örneğin?

Merhaba hocam,

Mimax 64gb 1199TL
    Mimax 128gb 1299TL
    Redmi 3 Pro 750TL
    Redmi Pro 1150 TL
    Zuk z2 Pro 1799 TL
    Note3 Pro 899 TL

Yolda olan ürünler bunlar. Note3 Pro bu hafta elimde inşallah. Mimax 64gb da bu hafta ya da haftasonu elimde olur Allahın izniyle. Dİğer cihazlar için ne t bir tarhi veremiyorum ama 10-12 gün içinde inşallah.

Redmi3 serisi içinde ben işlemci ve rafik işlemci performansı olarak Redmi3 proyu daha çok beğendiğim için onu getirtiyorum.

Biraz araştırdım da Redmi 3S Prime, Redmi 3 Pro'dan daha mantıklı görünüyor aslında.

Redmi 3S'deki Adreno 505 Redmi 3'deki A405'den çok daha performanslı. A405'de yüksek ayarlarda takılan GTA gibi oyunlar A505'de takılmadan oynanıyor inceleme videolarında. Üstelik 3S'deki Snapdaragon 430 3'deki SD616'dan aşağı kalmıyor, hatta ülkemiz için gerekli olmasa da LTE Cat5 destekliyor. (LTE Band 20 - 800MHz hala yok ne yazık ki, Vodafone 4G gibi bazı problemler devam edecektir!)

İşin ilginç tarafı Redmi 3S daha yeni ve performanslı olsa da Redmi 3'den 15-20$ daha ucuza satılıyor her yerde. Örneğin DX'de gümüş Redmi 3 Pro 178$ iken Redmi 3S Prime 159$'a satılıyor:

Bazı özellikleri kırptıkları için daha ucuza satıldığını sandım ama hiç bir özellik kısılmamış görünüyor. Hatta dahili hafıza eMMC v5.1 olduğu için daha hızlı olacaktır. Ve pil kapasitesi aynı olsa da sanırım SD430 sebebi ile daha az pil tüketiyor.

Ama şöyle de birşey var, bazı videolarda 3S'in ekranının daha düşük parlaklıkta ve kontrastının daha düşük olduğunu sezdim, ayrıntılar farkedilmiyor gibiydi. Belki LCD kalitesini düşürdükleri için fiyatı da daha uygundur, bilemiyorum, bununla ilgili bir bilgiye ulaşamadım nette.

Neyse, sonuç olarak Redmi 3S Prime bu fiyat aralığı için en mantıklı seçenek gibi duruyor. Redmi 3 Pro ile arasında oluşan fiyat farkıyla kar marjınız da yükselmiş olur ve bunun bir kısmını alıcılara da yansıtabilirsiniz en iyi ihtimalle.

Ne dersiniz, "Redmi 3S Prime" getirmeyi düşünür müsünüz? İlk alıcı ben olurum muhtemelen, hele bir de koyu grisi gelirse değmeyin keyfime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 22 Eylül 2016; 19:19:49 >

• quote:

quote:

quote:

Gelecek olan cihazların yaklaşık geliş tarihi, renk seçenekleri, fiyat bilgisi dökümü veya listesi var mı toplu şekilde, baktım ama göremedim.

Maliyeti en düşük (yani bir anlamda en az riskle) alabileceğimiz redmi 3/3 pro/3s/3s prime/3 note/ türü cihaz hangisidir sizden?
    Redmi 3s satma durumunuz var mı örneğin?

Merhaba hocam,

Mimax 64gb 1199TL
    Mimax 128gb 1299TL
    Redmi 3 Pro 750TL
    Redmi Pro 1150 TL
    Zuk z2 Pro 1799 TL
    Note3 Pro 899 TL

Yolda olan ürünler bunlar. Note3 Pro bu hafta elimde inşallah. Mimax 64gb da bu hafta ya da haftasonu elimde olur Allahın izniyle. Dİğer cihazlar için ne t bir tarhi veremiyorum ama 10-12 gün içinde inşallah.

Redmi3 serisi içinde ben işlemci ve rafik işlemci performansı olarak Redmi3 proyu daha çok beğendiğim için onu getirtiyorum.

Biraz araştırdım da Redmi 3S Prime, Redmi 3 Pro'dan daha mantıklı görünüyor aslında.

Redmi 3S'deki Adreno 505 Redmi 3'deki A405'den çok daha performanslı. A405'de yüksek ayarlarda takılan GTA gibi oyunlar A505'de takılmadan oynanıyor inceleme videolarında. Üstelik 3S'deki Snapdaragon 430 3'deki SD616'dan aşağı kalmıyor, hatta ülkemiz için gerekli olmasa da LTE Cat5 destekliyor. (LTE Band 20 - 800MHz hala yok ne yazık ki, Vodafone 4G gibi bazı problemler devam edecektir!)

İşin ilginç tarafı Redmi 3S daha yeni ve performanslı olsa da Redmi 3'den 15-20$ daha ucuza satılıyor her yerde. Örneğin DX'de gümüş Redmi 3 Pro 178$ iken Redmi 3S Prime 159$'a satılıyor:

http://www.dx.com/p/xiaomi-red-3-high-version-4g-5-0-phone-w-3gb-ram-32gb-rom-silver-433634#.V-Pu4BIgcdW
    http://www.dx.com/p/xiaomi-redmi-3s-android-5-1-4g-phone-w-3gb-ram-32gb-rom-silver-441743#.V-Pu4xIgcdW

Bazı özellikleri kırptıkları için daha ucuza satıldığını sandım ama hiç bir özellik kısılmamış görünüyor. Hatta dahili hafıza eMMC v5.1 olduğu için daha hızlı olacaktır. Ve pil kapasitesi aynı olsa da sanırım SD430 sebebi ile daha az pil tüketiyor.

Ama şöyle de birşey var, bazı videolarda 3S'in ekranının daha düşük parlaklıkta ve kontrastının daha düşük olduğunu sezdim, ayrıntılar farkedilmiyor gibiydi. Belki LCD kalitesini düşürdükleri için fiyatı da daha uygundur, bilemiyorum, bununla ilgili bir bilgiye ulaşamadım nette.

Neyse, sonuç olarak Redmi 3S Prime bu fiyat aralığı için en mantıklı seçenek gibi duruyor. Redmi 3 Pro ile arasında oluşan fiyat farkıyla kar marjınız da yükselmiş olur ve bunun bir kısmını alıcılara da yansıtabilirsiniz en iyi ihtimalle.

Ne dersiniz, "Redmi 3S Prime" getirmeyi düşünür müsünüz? İlk alıcı ben olurum muhtemelen, hele bir de koyu grisi gelirse değmeyin keyfime.

Alıntıları Göster
    Edit:Redmi note 3 pro sandım yanlış yorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deli Hamsi -- 22 Eylül 2016; 19:33:51 >

• Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Hocam Eylül ayı tedarik açısından problemli bir ay oldu benim için. Umarım devam etmez. O yüzden şimdilik gelecek ürünlerle ilgili net bilgi veremiyorum.

Olan ürünler zaten konuda mevcut. Onun dışında Note4 gelecek bir de...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.