Şimdi Ara

güncellenecek (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.922
Cevap
225
Favori
237.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konuya bakmayı ihmal edebiliyorum. O yüzden pm atmaktan çekinmeyin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Orkun Bey den bir adet redmi 4x 2/16 aldım. Alışveriş süreci çok hızlıydı ve cihaz oldukça hoşuma gitti. Göndermiş olduğu hediyeler için ayrıca teşekkür ederim kendisine.

Eğer Note 4x 3/16 modeli tekrar temin edebilirse bir adet de ondan almayı düşünüyorum önümüzdeki ay.
  • Takip etmeye değer
  • pm attım Xiomi redmi note 4x global 32 gb snapdragon işlemcili band 20 desteği olan cihaz var mı acaba?
  • hocam konuya bakamıyorsunuz, pmleri cevaplamıyorsunuz, o anlattığınız teknik destekte böyleyse iş biraz sıkıntılı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamilee

hocam konuya bakamıyorsunuz, pmleri cevaplamıyorsunuz, o anlattığınız teknik destekte böyleyse iş biraz sıkıntılı gibi.

Hocam DH ile ilgili sıkıntı yaşıyorum

Normalde tüm bildirimler mailime gelmesi gerekiyor. Ona güvenip bakmıyorum sonra bir açıyorum 4-5 tane pm gelmiş.

Artık 20dkda bir kontrol ediyorum. Tüm pmler cevaplandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

hocam konuya bakamıyorsunuz, pmleri cevaplamıyorsunuz, o anlattığınız teknik destekte böyleyse iş biraz sıkıntılı gibi.

Normalde tüm bildirimler mailime gelmesi gerekiyor. Ona güvenip bakmıyorum sonra bir açıyorum 4-5 tane pm gelmiş.

keşke ilk sayfaya adınızı ve telefon numaranızı yazsaydınız. en azından ulaşmak daha kolay ve hızlı olurdu. aynı sizin gibi forumda oneplus satışı yapan başka bir arkadaş öyle yapmış. whatsapp üzerinden kendisiyle yazıştım, telefon elinde olmadığı için alamadım ama sorularıma kısa sürede cevap aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

quote:

keşke ilk sayfaya adınızı ve telefon numaranızı yazsaydınız. en azından ulaşmak daha kolay ve hızlı olurdu. aynı sizin gibi forumda oneplus satışı yapan başka bir arkadaş öyle yapmış. whatsapp üzerinden kendisiyle yazıştım, telefon elinde olmadığı için alamadım ama sorularıma kısa sürede cevap aldım.

Haklısınız öyle yapmak daha doğru galiba

Bu arada

Orkun

530 349 79 09

• Redmi 4x 2/16'lık versiyonu aldım. Gayet hızlı ve sorunsuz bir alışveriş oldu. Telefon da beklediğimden iyi çıktı açıkçası. Neyse işte, almayı düşünenler varsa tereddüt etmesin derim.
  • dün redmi4x 64 gb aldım, orkun kardesime buradanda cok tesekkur ederim. beklediğimdende iyi çıktı. bu fiyatlarla tam f/p ürün.
  • orkun bey den redmi note 4x 3/16 yı 750tl ye aldım güzel bir alışveriş oldu. bugüne kadar gördüğüm en iyi şekilde paketleme yapılmış ayrıca hediyeler için teşekkürler. herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orkun hocamdan 2 adet redmi note 4x aldım, hızlı kargo, özenli paketlemesi ve ikramlarıyla her şey dört dörtlük, çok memnun olduğum bir alışveriş oldu, hayırlı işler diliyorum.
  • Orkun hocam kısa zaman içerisinde 5x gelecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mocuisblee87

Orkun hocam kısa zaman içerisinde 5x gelecek mi?

Elimde mevcut yalnız İngilizce

64gb siyah

Nakit 1199

Taksitli 1330

• Orkun arkadaşımızdan bundan tam 1 yıl önce Mi5 64 gb modelini aldım. Bu zamana kadar telefon ile ilgili çok şükür bi sorunum olmamıştı. Son 1 aydır batarya ile ilgili sıkıntılar baş gösterdi şarz %20 altına indiğinde telefon kapanmaya başladı son zamanlarda da %40 civarındayken bile kapandığı oldu.
    Bugün kendisi ile görüştüm fakat 1 yıl geçtiğini 1 yıl geçmese bile batarya problemi için çine telefonun göndermenin mantıklı olmadığını söyledi.
    Burada amacım satıcıyı hiçbir şekilde bir zan altına sokmak değil yanlış anlaşımasın. Ama tecrübe edindiğim siz siz olun biraz fazla ödeyin gerçekten garantisi olan bir cihaz alın.

Saygılar.
  • kenanclk kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba,

Benim buradaki tek suçum iyi niyetli olarak olaya yaklaşmak oldu sanırım. Ama genel bir bilgilendirme yapayım :

Ben cihazlara 1 sene boyunca garanti veriyorum. Yazılım olarak ömür boyu garanti veriyorum.

Normal garantiye giren herşey 1 sene boyunca garantili. Buna pil de dahil.

Siz bu cihazı alalı bir seneyi geçti garantisi doldu. Şu an garantisi bitmiş cihazınız için beni kötüleyen bir yazı yazdınız ki ben size garantisi bitmiş bunun birşey yapamam demedim. Ancak ücret karşılığında değiştirilebilir dedim. Fiyatı da 85tl dedim.

Size ekstra olarak yapmış olduğum bilgilendirmeyi de kötüleme amaçlı yazmışsınız. Bu tip büyük meblağ tutmayan servis işlemlerinde müşteri zaten servise gönderip beklemeyi tercih etmiyor dedim. Çünkü bu şekilde 1 gün içerisinde teslim alıyor cihazını ve bunu daha karlı olduğunu düşünüyor. Ama tamamen müşterinin seçimidir ister garanti kapsamında yaptırır ister beklemez ve ücretini verip yaptırır. iyi neyetle söylemiş olduğum birşeyin bana karşı kullanılması olayın tamamı kadar acı maalesef. AMA TEKRAR YAZIYORUM ZATEN SİZİN CİHAZINIZIN GARANTİSİ BİTMİŞ. Bu söylediklerim zaten sizin için geçerli değil. Siz her halukarda cihazınızı yaptırmak için para ödeyeceksiniz.

Sizi de anlıyorum aldığınız cihazın garantisi biter bitmez arıza vermesi büyük şanssızlık. Ama lütfen bu konuda suçu satıcıya yüklemeyin. Zaten ben telefonu ömür boyu garantili biçimde satabilseydim bu gücüm olsaydı ilanlarıma da o şekilde yazardım. Ona göre de fiyat biçerdim.

• Note 4x 3/32 siyah olan cihazdan iki adet sipariş verildi hızlı kargo için ve ayrıca kılıf ekran koruyucu ve kahveler için çok teşekkürler hocam.

• Listenizde 3 çeşit Note 4x var. Bunların hepsi SD 625 işlemcili mi acaba ? İki adet sipariş vereceğim tam bilgi aldığımda .
  • Bir adet mi5x siyah 64 GB siparişi verilmiştir.

• arkadaştan birkaç gün önce oneplus 5 aldım. sağolsun akşam 16 gibi verdiğim siparişi aynı gün kargoya vererek telefonun ertesi gün elimde olmasını sağladı. paketleme falan çok iyiydi fakat bir şeye sinir oldum kılıfı falan geçtim, 3-5 liralık çevirici bile hediye edilmemiş. 3'ü 1 arada koymaktansa çevirici koymak müşteriyi daha çok memnun eder diye düşünüyorum. umarım dostumuz bir sonraki satışlarında bunu dikkate alır.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.