Şimdi Ara

Günde 10 kilometre ile 1 ayda kaç kilo verilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
157.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Orijinalden alıntı: Smartyy

quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Orijinalden alıntı: Deadmau5inKedisi

up

Konu hort ben 2 haftadır 2 günde 1 12km koşuyorum 1kilo verdim yani ayda 2 kilo verecem bu gidişle yemek olarak normal ev yemeği yiyorum ama ekmek hiç yok şeker yok kola yok şekerli hamurlu hiç bi şey yok yaş 28 kilo 78şu an boy 175 bakalım 70e kadar düşmeye çalışacağım kararlıyım

Hocam 3litreye kadar su için müthiş fark göreceksiniz

Sen kaç kilosun hocam ben ilk defa koşmuyorum lisede felan gümüş madalyam var 19 mayıstan ama yılar önceydi 10 sene oldu eskiden basket de oynardım şimdi başladık bakalım özlemişim koşu hayattır ama yaş fazla ilerlemeden fazla kiloları atmak lazım 70e kadar düşünce baskete başlıycam yakınımda bi ilk okul var çocuklarla takılırım artık işten fırsak bulabilirsem insan eski günleri çok arıyor

Ben yiyip kilo alamayanlardanim hocam beni karıştırma

• Günde 10km yürüyorum 1 gram veremedim ormanda hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 14 Ekim 2016; 14:36:24 >
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    yürümekle koşmak farklı şeyler zaten hocam, yürüyerek kilo verilse , avmlerde obez dolu olmaz
    Bizim milletimi hala anlamıyor arkadaş yurumeyin koşun 100 Km de yurusen birşey değişmez vvucut hızlanicak adrenalin okucak vücut terlicek ekmeği kesiceb bol su yapicagin şeyler bu yurumeyin koşun vücut o zaman kilo verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

yürümekle koşmak farklı şeyler zaten hocam, yürüyerek kilo verilse , avmlerde obez dolu olmaz

Hocam koşamıyorum ki eskiden 5/6 kilometre koşardım aralıksız şimdi 300 metrede tıkanıyorum tabi eskiden 75 kilo idim şimdi 90
  • Hay agzinla bin yaşa sağda soldada herkes diyor yürüyorum zayiflayaniyorum diye ben 1.5 saate 7-8 km kosuydum anca zayifladim
    Her insan koşabilir kosamaz diye birşey yokconemli olan nasıl bir tempoyla kosacagin ben mesela çok hızlı kosarim sen biraz tempolu kosuxan boyle zıplayarak hafif vücut oyniyacak hani boyle o enerjiyi atican vücuttan illa haldir haldir koş demiyoz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Hay agzinla bin yaşa sağda soldada herkes diyor yürüyorum zayiflayaniyorum diye ben 1.5 saate 7-8 km kosuydum anca zayifladim

Kaç kilo idiniz ? Hocam
  • Alınan ve yakılan kalori önemli kilo vermek için, koşarak veremeyeceğiniz kiloyu yatarak verebilirsiniz. Ben kendim bir ayda 5 kilo vermiştim haftada 55 km yürüyerek. Diyet olarak şeker(yıllardır kullanmıyorum), tuz(zeytini hayatımdan çıkarmam bile yetti), ekmek hiç tüketmedim. Şunu yemeliyim diye de diretmedim, sadece bu üçünü çıkardım hayatımdan.
  • quote:

Hay agzinla bin yaşa sağda soldada herkes diyor yürüyorum zayiflayaniyorum diye ben 1.5 saate 7-8 km kosuydum anca zayifladim
    İsveç Diyeti miydi Norveç Diyeti miydi neydi hatırımda değil. Ben o saçma diyet sayesinde 10 kilo vermiştim bir ayda. 2-3 kilo sıvı olduğunu sayarsan net 7-8 kilo vermişim, tavsiye etmem kesinlikle ama...
    2014 temmuz 100

3 ayda 15 verdim sonra ara verdim koşmaya ama yaza doğru tekrar başladı

2015 temmuz 70 din tam

2016 temmj 82&83 şuanda okadarim boy 185 çok siritmiyor kilom
  • quote:

2014 temmuz 100

3 ayda 15 verdim sonra ara verdim koşmaya ama yaza doğru tekrar başladı

2015 temmuz 70 din tam

2016 temmj 82&83 şuanda okadarim boy 185 çok siritmiyor kilom

Hocam sabah akşam mı koştunuz hep
  • Bende koşcam utanıyorum 90 kilo olduğum için hep yürüyorum
    Koşu bandı vardı yazın issizdim öğlen 12 kalkış 2 sen 4 e kadar koşu mesela saat belilrle kendine koşu bandında kostüm alt üst komsu kizmassa cokcrahat yapıyor koşu bandıyla kendine bi oda vs biyer ayirp
    Niye utaniyosun herkes spor yapıyor boşver diğerleri kosamiyor diye senle alay edicek hali yok
  • quote:

Niye utaniyosun herkes spor yapıyor boşver diğerleri kosamiyor diye senle alay edicek hali yok

Hocam kızlar filan da var sabah karizmayı çizdirmeyelim diye
    Büyük ihtimal cool takılmaya çalıştığın için boyle beni yanlış anlama sakin

Sarkma varmı vücudunda tampon falan genisse biraz cizdirebilirsin ama çok aman aman yağlı vs değilsen ordan kızlarla muhabbet bile kurabilirsiniz yaşın kaç bilmiyorum ama bence bi denemeni tavsiye ederim :)
  • quote:

Büyük ihtimal cool takılmaya çalıştığın için boyle beni yanlış anlama sakin

Sarkma varmı vücudunda tampon falan genisse biraz cizdirebilirsin ama çok aman aman yağlı vs değilsen ordan kızlarla muhabbet bile kurabilirsiniz yaşın kaç bilmiyorum ama bence bi denemeni tavsiye ederim :)

Göbek var hocam yaş 19 göğüsler dik ama sağlam
  • Yaşım 18 göğüs bendede var ama öyle sarkık değil şişik hafif dumbell çalışıyorum geceleri biraz katkjisi var haberin olsbn
  • 10 km yürüyeceğine 5km koş. Hem daha fazla yakarsın. Daha az zamanda yakarsın. Arti koşma etkisini devam ettiriyor. Yürüdün bıraktın eski haline geliyor. AMA Koşma sonrası etki saatlerce devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.