Şimdi Ara

Günde 10 kilometre ile 1 ayda kaç kilo verilir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62
Cevap
3
Favori
157.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi saçmalamayın 105 kiloyum cayır cayır koşuyorum. Kimse bişey diyemez. Neden cekiniyorsunuz? Hatta 60-70 kglik adamlardan hızlı ve daha çok koşuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu koşmak isteyenlere tavsiyelerim

şimdi koşmak isteyenlere tavsiyeler vereyim.
    1-kosu ayakkabısı alın. decatlonda 40tlye var.
    2- tayt alın. kısa uzun farketmez. belinize kadar çekin. o bölgedeki baskı koşma hızınızı direk etkiliyor.
    3-pamuklu şeyler gitmeyin. ağırlaşıyor ileride yoruyor sizi
    4- güzel bir playlist oluşturun.
    5-insanlarla beraber koşun. gidip issiz da tek koşmak sıkıyor.
    6-strava indirin kayıt altına alın.
    7-kesinlikle koşmadan 2-3 saat önce yemek yiyin.
    8-koşarken yanınızda hiç bişey taşımayın. telefonu sabit tutun. cebinizde bozuk para elinizde su şişesi olmasın.
    9-abarti miktarda su içmeyin. 5km felan koşunca ara verip şekerli su için. sonra ağzınızı çalkalayın püskürtün.
    10- ilk başlarda koyamamak normal. 1km koşu 200metre yürü. bu şekilde başlayin. zamanla yürümesiniz.
    11- enerji içeceği içmeyin. kalpten gidersiniz. kendinizi zorlamayın. zamanla olacaktır. powerrade içebilirsiniz. ama koşarken az az. koşu bitince gömülün.
    12- zayıflamak için ya sabah koşun ya akşam koşup yatın. sabah kan şekeri düşmesine karşı yanınızda mutlaka şeker taşıyın.

Ekside ve uludagda paylaştım.

https://m.uludagsozluk.com/e/34332681/

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Yaşım 18 göğüs bendede var ama öyle sarkık değil şişik hafif dumbell çalışıyorum geceleri biraz katkjisi var haberin olsbn

Bende alıyım ozman

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Bu koşmak isteyenlere tavsiyelerim

şimdi koşmak isteyenlere tavsiyeler vereyim.
    1-kosu ayakkabısı alın. decatlonda 40tlye var.
    2- tayt alın. kısa uzun farketmez. belinize kadar çekin. o bölgedeki baskı koşma hızınızı direk etkiliyor.
    3-pamuklu şeyler gitmeyin. ağırlaşıyor ileride yoruyor sizi
    4- güzel bir playlist oluşturun.
    5-insanlarla beraber koşun. gidip issiz da tek koşmak sıkıyor.
    6-strava indirin kayıt altına alın.
    7-kesinlikle koşmadan 2-3 saat önce yemek yiyin.
    8-koşarken yanınızda hiç bişey taşımayın. telefonu sabit tutun. cebinizde bozuk para elinizde su şişesi olmasın.
    9-abarti miktarda su içmeyin. 5km felan koşunca ara verip şekerli su için. sonra ağzınızı çalkalayın püskürtün.
    10- ilk başlarda koyamamak normal. 1km koşu 200metre yürü. bu şekilde başlayin. zamanla yürümesiniz.
    11- enerji içeceği içmeyin. kalpten gidersiniz. kendinizi zorlamayın. zamanla olacaktır. powerrade içebilirsiniz. ama koşarken az az. koşu bitince gömülün.
    12- zayıflamak için ya sabah koşun ya akşam koşup yatın. sabah kan şekeri düşmesine karşı yanınızda mutlaka şeker taşıyın.

Ekside ve uludagda paylaştım.

https://m.uludagsozluk.com/e/34332681/

Hocam zayoflama hapı önerir misin

• Ben yaklaşık 10 km yürüyordum, her gün de değil günaşırı bazen 2 gün üst üste. Yediklerime de biraz dikkat ettim. Yaklaşık 4 kilo vermiştim. Zorlasan 5 e tamamlanır
  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hayir. Ben 145 den 95 e düştüm. Sonra 105 de iki yıldır sabitim. Spor yapıyorum. En büyük yardımcı yoğurt. Hap atıp aç aç bekleyeceğine yoğurt ye bekle. Öğünlerde pilav makarna yerine yoğurt ye.

• İrade ve günlük menüne bağlı. 10km yürüdükten sonra hamburger yiyeceksen hiç başlama yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 19 aydır 1 gün bile aksatmadan her gün 7 km yürüyüş yapıyorum. 110 kiloyum şu anda.

Eğer beraberinde diyetisyen onaylı bir diyet yapmayacaksan gram veremezsin. Gerçi vermezsin dedim ama birazda metabolizma ile alakalı bir şey bu. Benim metabolizma kaplumbağadan hallice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Ekim 2016; 20:42:14 >
  • Yürümekle birşey olmaz diyen arkadaşlar var şaka gibi sırf cevap yazmak için giriş yaptım.internette araştırın bakalım yürümek mi koşmak mı daha faydalı ondan sonra yorum yapın! Benim bir abim var 42 yaşında tıpkı Ata Demirer gibiydi boy ve kilosu, 137 kilodan 95 kiloya düştü :) hergün 12 15 km arası yürüyor yediklerine de dikkat ediyor.gözlerimle görmesem inanmazdım ama adam her geçen gün eridi resmen gözümün önünde, sabah ve akşam yürüyordu tek seferde değil.koşmak kilolu insanlar için sorun olabilir eklemlere aşırı yük biner.koştuğunuz yerde önemli tabi beton zeminde koşmak sakıncalı olabilir bence.zayıflamak isteyen insan her türlü zayıflar yeter ki isteyin.ben hergün yürüyorum minimum 12 bin adım bugün mesela 15500 adım yürüdüm 1 saat 50 dakikada.ortalama 140 150 adım arası atıyorum dakikada bazen yavaşlayıp manzaranın tadını çıkarıyorum tabi :) yürüyüşten sonra markete girdim ne alsamda yesem diye bakındım ama verdiğim kalorileri geri almamak için hiçbirşey almadan çıktım, normalde cips çekirdek çikolata yerim her akşam ama şimdi içimden yemek gelmiyor tamamen dikkat etmiyorum yediklerime tabi şekerde tuzda tüketiyorum yine de 92 kilodan 89.8 kiloya düştüm 15 günde birde tam diyet yapsam karbonhidratı düşürüp öyle spor yapsam çok daha fazla kilo verirdim eminim.3 günde bir ağırlık çalışıyorum hergün yürüyorum ya da bisiklete biniyorum bu şekilde devam ederek istediğim kiloyu vereceğimden şüphem yok.birde size tavsiyem Argus diye bir uygulama var telefonunuza mutlaka yükleyin, yürüyün koşun bisiklete binin vs hepsini kayıt ediyor adımsayar gibi birebir doğru hesap yapıyor hergün kontrol ediyorum attığım adımları sayıyorum sonra uygulamadan kontrol ediyorum doğru hesaplamış yani çok iyi bir uygulama.isteyen benide takip edebilir Semih topçu diye aratın :) gruplar var insanlar birbirini motive edip takip ediyor.ister koşun ister yürüyün yeterki spor yapın önemli olan bu bence.herşey kilo değil sağlıklı olmak sağlıklı bir vücuda sahip olup iyi bir yaşlılık geçirmek bence çok daha önemli ülkemizde 50 yaşındaki insanlara bakıyorum 70 yaşında gibi görünüyorlar kamburları çıkıyor teyzeler desen aynı erken yaşta çöküyorlar.tek sebebi spor yapmamaları evde otur dizi izle tv izle başka birşey yok bizim millette.

• semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende yürüyerek 42 kilo verdim. her gün aralıksız 10-13 km arasında yürüdüm. konuşanlar ezbere konuşuyo
  • nazif21 N kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim,ben en son mesajda 89 kilo olduğumu yazmışım 1 yıl olmuş neredeyse vay be :) şimdi 81 kiloyum. temmuz’da bıraktım yürüyüşü 6 ayda 11 kilo verdim, hala aynı kilodayım.şimdi sadece bisiklete biniyorum ama yürüyüş ve koşuya başlamayı düşünüyorum bu hafta tekrar biraz daha kilo vermeyi düşünüyorum.yürüyüş dışında nelere dikkat ettiniz tecrübelerinizi paylaşırsanız diğer arkadaşlara da faydası olur, tabi bana da :)

• user1999 U kullanıcısına yanıt
    20 km 500 kalori eder arkadasın hesabına göre. 30x500 den hesapla bir kg yağ 7500 cal
  • semamca_07 S kullanıcısına yanıt
    bende belli bir kilodan sonra hızımı arttırdım. obez sınıfına giren birinin yapacağı en iyi şey günlük 10.000 adımın altına düşmemek.
  • bu hesapta bir yanlışlık var.20 km yi normal bir insan 4 saatte alır. bu hesaba göre saatte 125 kalori ediyor az değilmi?
  • nazif21 N kullanıcısına yanıt
    bisikletle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

Bizim milletimi hala anlamıyor arkadaş yurumeyin koşun 100 Km de yurusen birşey değişmez vvucut hızlanicak adrenalin okucak vücut terlicek ekmeği kesiceb bol su yapicagin şeyler bu yurumeyin koşun vücut o zaman kilo verir
    Yürüyerek gayette kilo verilir.

3 ayda 8 kilo verdim sadece yürüyüş. (Her gün 2 saate yakın 10-12 km)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 18 Temmuz 2018; 1:53:58 >
  • Arkadaşlar merhaba.Bende 1.78 boyunda 93 kiloyum.1 yıl önce sigarayı bıraktım.Beyin olarak değiştim.Sağlıklı olmak ve kalmak için spor yapmaya başladım.1 ay oldu başlayalı.Önce yürüyüş ile başladım.10.000 adımın altına düşmüyorum.Havalar iyiyken dışarda, soğukken fitness salonunda koşu bandında çalışıyorum.Bir sorum olacak.Dizlerimin iç yan kısımları (kemiğin olduğu yer) ağrımaya başladı.Cuma günü çok yürüdüm (32.811 adım) acaba ondan mı? Hala geçmedi.Ben yürüyüşü bırakmadım.Doktora gitsemmi.Başına gelen var mı?
  • günde 20km yüruyorum (brosür dagıtıyorum 8saat)

7 kilo verdim 1 ay olmadı daha

• maşallah hocam ben koşarken o hıza ulaşamıyorum
  • Yarın diyete başlayalı 1 ay olacak 6 kilo verdim
    Uyguladığım program

Sabah 1 bardak soğuk şekersiz süt
    Öğle ne varsa bir tabak ekmeksiz yemek
    Akşam 2 adet salatalık

Haftada da 3-4 gün 1 saat tempolu yürüş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.