Şimdi Ara

Günde 10 km yürüyüş, 100 mekik, 100 şınav

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
8.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün 10 km yürürsem, 100 mekik ve 100 şınav çekersem, uzun vadede katkı sağlar mı?

Şu anda günde 5-6 km civarı yürüyorum, 100 mekik çekiyorum fakat şınav çekmiyorum.

• Çubuk gibi adamsın sana fayda etmez!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Çubuk gibi adamsın sana fayda etmez!
    Çubuk gibi değilim, 1.78 boyunda 69 kiloyum. 2 ay fitness yapıp bıraktım, omuzlarım geniş fakat göbek ve bel bölgesi yağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moving On

Çubuk gibi değilim, 1.78 boyunda 69 kiloyum. 2 ay fitness yapıp bıraktım, omuzlarım geniş fakat göbek ve bel bölgesi yağlı.

Alıntıları Göster
    Yalan söyleme ! Konu dışına bir ara resmini atmıştın zayıf tipsiz birisin !

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Yalan söyleme ! Konu dışına bir ara resmini atmıştın zayıf tipsiz birisin !

Alıntıları Göster
    Resim değil, fotoğraf, bu bir.

Neden her cümlenin sonuna ünlem koyuyorsun? bu iki.

Vücudumun fotoğrafını attım, o zamanlar 60 kiloydum ve çok zayıftım, bunun üzerinden 1 yıl geçti, fakat tipimi bir kere bile atmadım, tipsiz olduğumu nereden çıkardın? bu üç.
  • 1 yılda falan hatrı sayılır derecede kaslanırsın ama fast food yemeye devam dersen boşuna yapmış olursun.
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • spor yap ama beslenme çok önemli beslenmenden açık verme. bir de mekik pek mantıklı bir hareket değil salla gitsin onu ya da 100tane yapma veya tam inip kalkma.
  • saglar tabiki kasların sıkılaşır ama oyle kasli biri opmayi bekleme

• quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

spor yap ama beslenme çok önemli beslenmenden açık verme. bir de mekik pek mantıklı bir hareket değil salla gitsin onu ya da 100tane yapma veya tam inip kalkma.
    Beslenmem zaten iyi hocam fakat sporu bıraktığımdan beri göbek yaptım maalesef, mekiği yaparken tam inip kalkmıyorum zaten, yine de yapmasam mı? karın kası için faydalı diyorlar.
  • 100 şınav çekebiliyor olsam kendimi baya bir yol katetmiş sayardım sanırım. 10 tane falan çekebilirim arka arkaya çünkü.

• Moving On kullanıcısına yanıt
    kalori açığı oluşturman lazım hocam ama bunu az beslenerek yapmayacaksın. onun için yürüyüş barfiks şınav ne imkanın varsa yap. tam inip kalkmıyorsan pek bir sorun olacağını zannetmiyorum hocam ama yine de dikkatli olman lazım. vücudun yükü alt omurlara biniyor.
  • OPM izleyince ben
  • Amacına bağlı. Kas ve vücut gelişimi açısından pek faydası olmaz yani yıllarca yapsan bile bir yere kadar. Her gün yürüyüş yapabilirsin ama kilo sorunun yoksa ve iyi beslenmeyeceksen fazla zorlama daha çok kas kaybedersin.

O kadar mekik, şınava da gerek yok. Setler halinde 4x10 3x12 şeklinde falan yapabilirsin barfiks ve dambıl da alırsa daha iyi olur faydası da olur ama amacın vücut geliştirme seviyesinde kas ise onun için daha yüksek ağırlıklarla ve spor salonunda çalışmak şart. Hiç yoktan iyidir yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

OPM izleyince ben
    OPM değil, Naruto izleyince gaza geldim; bu programı uygulayıp Hokage olacağım, dattebayo!
  • quote:

Orijinalden alıntı: phases

Amacına bağlı. Kas ve vücut gelişimi açısından pek faydası olmaz yani yıllarca yapsan bile bir yere kadar. Her gün yürüyüş yapabilirsin ama kilo sorunun yoksa ve iyi beslenmeyeceksen fazla zorlama daha çok kas kaybedersin.

O kadar mekik, şınava da gerek yok. Setler halinde 4x10 3x12 şeklinde falan yapabilirsin barfiks ve dambıl da alırsa daha iyi olur faydası da olur ama amacın vücut geliştirme seviyesinde kas ise onun için daha yüksek ağırlıklarla ve spor salonunda çalışmak şart. Hiç yoktan iyidir yine de.
    Eve 2 dambıl aldım zaten hocam, halihazırda dambılla yapacağım vücut geliştirme programı var, 10 km yürüyüş buna ek, mekik ve şınav da göğüs ve karın için yapacağım antrenmanlar.
  • günde 7 km yürüyüş ve 70 mekik
    125 kg den 95 e
  • başlarda biraz geliştirir, uuu kas mı yapıyon dedirtebilir düzgün beslenirsen biraz karın kası da çıkar da o kadar yani. kolların zayıf olur, sırtın bacakların her yerin zayıf olur.

nereni çalıştırırsan oranı güçlendirirsin. ve bir yere (ama iyi bir yere) kadar vücut ağırlığı yeterli gelir sonrasında gelişme göstermek istiyorsan ağırlık kullanman gerekir.

beslenme de çok önemli bu arada. kötü beslenirsen yaptığın iş boşa gider diye bir şey yok eğer gERÇEKTEN kötü beslenirsen gider de düzgün beslen işte. düzgün beslenirsen hem iyi hissedersin hem çabuk onarır vücudun yani hızlı gelişirsin.
  • Ne kadar yaparsanız yapın kilit nokta BESLENME.Bunu düzene sokarsanız ve dedklerinizi yaparsanız ufak da olsa gelişim sağlarsınız.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.