Şimdi Ara

GÜNDE +10 SAAT ÇALIŞAN MEZUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettiğim calısma aralıkları ve molalar nasıl +10 saati bulanlar çalışma saatleriniz nasıl 1saat 15 dk mola mı 50 dkya 10 mu, uyku düzeni kısaca bahsedin lütfen

• 50 dk ders+10dk mola şeklinde gidiyorum 4 saat çalışıp 1 saat dinlenme molası veriyorum genel olarak 12de başlayıp gece 3'e kadar devam ederim genelde 4'dede uyurum.Ayrıca asosyal meselesine hiç girmeyelim Geçen sene kafelerden çıkmadım da ne oldu sanki 1 sene evde oturur adam akıllı çalışır kalan hayatımı rahat geçiririm inşAllah
  • 10 saat ne abi ya bi yavaş insan olun 10 saat ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su foruma girmeyen 10binlerce insan sıçmadan +10 saat çalışıyor
  • Elbet öyleleri varda bence gözünde 10binler falan diyede abartmanın alemi mesele 10 saat çalışmak değil bence herkes 10 saat masada oturur icraat mesele ben şu ana kadar kaç saat çalıştım hiç hesaplamadım bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 5 Aralık 2015; 0:02:55 >
  • 10 saat çalışan insanlar genelde bana göre ilk 5000e girenler oluyo. 10 saat bikere kafan almaz ki ancak belki disiplin iradesi olanlar öyle günde 10 saati aşar ve asosyal olanlar..
  • Aga 10 saat çalışan adam buraya bakarmı

• Öyle bir mezun hiç olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 dk ders+10dk mola şeklinde gidiyorum 4 saat çalışıp 1 saat dinlenme molası veriyorum genel olarak 12de başlayıp gece 3'e kadar devam ederim genelde 4'dede uyurum.Ayrıca asosyal meselesine hiç girmeyelim Geçen sene kafelerden çıkmadım da ne oldu sanki 1 sene evde oturur adam akıllı çalışır kalan hayatımı rahat geçiririm inşAllah
  • Matematik 5 Türkçe Ve Coğrafya 2 Tarih ve Felsefe 1er saat gidiyorum. Saatte 1 10ar dakika mola veriyorum. Her derse sıfırdan başladım 45-50 net yapıyordum geçen sene. Şimdi 80-90 arası yapıyorum.

• günlük temiz 3 saat çalışan varsa helal olsun
    ben aralıksız 25 dk çalışıp 5 dk mola veriyorum
    bünyem uzun süreleri kaldırmıyor
    sadece bölüm denemesi çözerken yada deneme çözerken uzun süre ders başında oluyorum
  • Günlerdir foruma uğramıyordum sizede tavsiyem şu kıymetli zamanlarınızı burda heba etmeyin ben şu zamana kadar günde ancak 5 saat bol molayla çalışan biriydim bir haftadır düzen oluşturdum ve gerçekten iyi gidiyor.
    Şöyle ki çalışma saatlerinizi 10 saat aralıksız yada 15 dakikalık molayla yaparsanız belirli bir süre sonrasında bıkarsınız kitaplara ancak bön bön bakarsınız bende öyle oldu,ama şöyle yaparsanız çalışma saatiniz ve uykunuz dengeli bir şekilde devam eder.Çok tuhaf gelebilir ama atıyorum günü ikiye bölüp sabah 8:00 12:00 arası çok kısa molalarla ders 12:40a kadar bir hafif uyku ardından gidebildiğiniz yere kadar devam edip yine 40 dakika kısa uyku çekerseniz aklınıza uyku bile gelmez ve alacağınız verim aralıksız çalışanlardan çok daha fazla olur.Bu zaman aralıklarını arttırmak vs sizin elinizde,uykunuzun büyük bir kısmını gün içinde alabilirsiniz böylece amansızca sabahlamak yerine molalarla dinlenmiş olur isterseniz 2 gün bile uyumanıza gerek kalmaz bunu vücudunuza en uygun biçimde ayarlamak size bağlı normaldede çok uyuyan biri değilim ve böyle bir yöntem buldum kafa ayıklığı sabaha kadar garanti tabii ki o 40 dakikalık yarı uyku modunu uzatmamanız gerekiyor çünkü uykunun belirli periyotları vardır beyniniz genellikle 40 dakikada bir mod değişir ve 40 dakika hafif uykunun ardından diğer 40 dakikaya ağır uyku moduna geçer bu geçiş süresini aşmadan bu şekilde devam ederseniz uyku düzeniniz çok değişik olsada o günden alacağınız verim iki katına çıkacaktır

Edit : forumun kalitesi şuan yerlerde ve emin olun birşey kaybetmezsiniz buradan uzaklaşarak,yaz aylarına doğru forum umarım kendine gelir o zaman burada vakit geçirmeye çok vaktimiz olacak hepimize başarılar dilerim dostlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VICE -- 5 Aralık 2015; 2:00:46 >

• VICE kullanıcısına yanıt
    hocam bu bilindik birşey bize bilmediğimiz birşey söyler misin?
  • Bilindik birşey olmadığını söylemedim ki uygulanırsa iyi olur dedim,denedim ve iyi sonuç aldığım için tavsiye ettim.Biliyorsanız uygulayın hocam burda vaktinizi boşa harcamayın.Ayrıca insan üstü başka şeylerde beklemeyin bence,sonuçta insan vücudununda sınırları belli.Dediğim tempoyla 10 saat ve üzeri çalışmalar yapılabilir ve yorulmazsınız.Öteside sağlıklı olmaz zaten.Yolunuz açık olsun,umarım hedefinize ulaşırsınız.

Burda bir Oxford öğrencisi sınav zamanlarında günlük 14-16 saat arası değişen bir çalışma programı olduğunu ve bazı önemli noktaları paylaşmış,bir göz atın tavsiyeler genel olarak aynı olay çalışmada bitiyor:
    https://www.quora.com/Study-Habits/How-can-I-study-for-10+-hours-a-day-without-getting-depressed-and-how-can-I-make-myself-get-used-to-it-1?redirected_qid=3040142

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VICE -- 5 Aralık 2015; 3:50:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ashotinthedark

Öyle bir mezun hiç olmadı

onuryum
  • Mezunum bazen 4 5 bazen 8 saat calisiyorum.Ama bana uygun olan bu.10 saat calisamam ertrsi gun hic calismam.Kimisi 5 saatte anlar kimisi 10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxbar10xx kullanıcısına yanıt

cidden öyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.