Şimdi Ara

GÜNDE 2 $ KAZANMAK İSTERMİSİN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetteki reklam muhabbetlerini söylemeyeceğim. Onlar için en az
    zaten 4-5 ay uğraşmak gerekiyor ondan sonra belli bir miktar
    kazanabiliyorsun.Burdaki olayda Parayı 10$ olduğunda paypal, steam gift code, amazon gift code vs. tarzı çekebiliyorsunuz. Olaya geçmeden önce eğer benim referansımla üye olursanız hem size hem bana 0.30$ geliyor.

REFERANS KODU: AI18681 ( A harfının yanındaki harf büyük ı )

Başlıkta belirttiğim gibi günlük en az 2$ kazanabileceğiz peki ama nasıl kazanacağız.

Bu android telefonlar için geçerli sadece arkadaşlar.

Programımızın adı " Whaff Rewards "

Nasıl kazanırım?

Google Playden uygulamayı indiriyoruz. İndirdikten sonra Facebook ile giriş yapmamız lazım. Ayrıca burda GÜNDE 2$ dememin sebebi uygulamada günde en az 10 tane bakın en az diyorum 10 tane 0.07 $ değerinde uygulamalar var bunları yükleyip silmeniz yeterli. Eğer silmezseniz ayrıyetten günlük 0.02 $ kazanıyorusunuz. Şimdi bu uygulamaları yüklediğinizde 0.70 burdan geliyor. Günlük 3 tane de premium teklif oluyor bunlarda 0.20 $ ve 0.30 $ arası değişiyor . Ettimi bize 1 $.

Uygulamada ayrıyetten kişisek reklamlarda var burdanda günlük 0.40$ kazanabilirsiniz. Etti bize 1.40$. Önceden yüklediğiniz 20 (isterseniz yer kaplayanları bırakın ) tane programı telefonunuzda tutarsanız yapar günlük 0.40 $ da silmeme primi. Yaklaşık 1.80 ve 2.00 $ değişiyor geliriniz. Benim şuan 17$`ım oldu 20 olduğunda paypal hesabıma aktarmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nixon07 -- 22 Kasım 2014; 15:00:32 >

• Dediginize gunde 1 dolar alsam ayda 60 tl civari para yapar takistle bisey bile alnabilir bu parayla ancak sistem odeme veriyormu o onemli birde surekli uygulama gelecegini sanmiyorum bir sureden sonra uygulama kalmiycak indiricek gunde 1 dolar yalan olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylon kullanıcısına yanıt
    Hayır uygulamalar sürekli güncelleniyor ve sistem kesinlikle ödeme veriyor.
  • Yükledim 3$ a yakın para oldu.10 dolar olunca çekebiliyormuşuz sanırım.Denemekte fayda var.
  • Mesajim bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmm

• 20 $ oldu beyler paypala aktardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günlük kaç defa kod girme hakkımız var? Birde bu uygulamalar expired olmuş hocam. Ne kadarda bir güncellenir?

• Bir kere kayıt olurken kod giriyosunuz hem size hem kod sahibine para geliyor o kadar.
  • Nixon07 N kullanıcısına yanıt
    paypal'da olan parayı kredi kartına aktarabiliyormuyuz?
  • Hocam dün 2.5$ topladım. Ama bugün yeni bir teklif gelmedi yada Premium teklifler değişmedi. Bugünün görevini tamamlayınca 0.05$ veriyor Premium tekliflerde. Yeni teklif gelmeyecek mi? 4gün boyunca aynı premium teklif kalacaksa biz nasıl hergün 2$ yapalım bu şekilde yav Ranking kısmına bakıyorum da adamlar günlük 13 14$ yapmışlar. Ben 2.5$ yapacağım diye canım çıktı. Ne Premium picks nede whaff picks var hocam. Günlük 2$ nasıl olacak bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: Heady.

Hocam dün 2.5$ topladım. Ama bugün yeni bir teklif gelmedi yada Premium teklifler değişmedi. Bugünün görevini tamamlayınca 0.05$ veriyor Premium tekliflerde. Yeni teklif gelmeyecek mi? 4gün boyunca aynı premium teklif kalacaksa biz nasıl hergün 2$ yapalım bu şekilde yav Ranking kısmına bakıyorum da adamlar günlük 13 14$ yapmışlar. Ben 2.5$ yapacağım diye canım çıktı. Ne Premium picks nede whaff picks var hocam. Günlük 2$ nasıl olacak bu şekilde

Bendede aynı sıkıntı var 3 dolar yaptım kaldı millet nasıl yapıyor anlamadım

• YÜkledim fakat facebook hesabı mı istiyor sadece?
  • Şimdi giriş yaptım senin referansı yazdım :)
  • denicem saol

• Evet facebook hesabınızla kayıt oluyorsunuz sonra referans kodunu girebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heady.

Hocam dün 2.5$ topladım. Ama bugün yeni bir teklif gelmedi yada Premium teklifler değişmedi. Bugünün görevini tamamlayınca 0.05$ veriyor Premium tekliflerde. Yeni teklif gelmeyecek mi? 4gün boyunca aynı premium teklif kalacaksa biz nasıl hergün 2$ yapalım bu şekilde yav Ranking kısmına bakıyorum da adamlar günlük 13 14$ yapmışlar. Ben 2.5$ yapacağım diye canım çıktı. Ne Premium picks nede whaff picks var hocam. Günlük 2$ nasıl olacak bu şekilde

İnternet bağlantısıyla da alakası var hocam mesela bende 3 premium gözükürken baska bir internete bağlanınca 7 premium oluyor.Ama uygulamalara biraz beklenince yenileri de geliyor.

• Yeni premium seçenekleri geldi beyler
  • Güncellll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.