takiplekazan.net türk yapımı bir sitedir arkadaşlar sitede youtubedan video izliyerek facebookta foto begenerek ve daha birçok şekilde para kazanabilirsiniz . =)Sitede referans sistemi mevcuttur referans başına 0.50tl ve %10 komisyon alırsınız. (Site referanslardan kesinti yapmaz arkadaşlar komisyon verilirken) =)Minimum ödeme 5 dolardır 5 doları biriktirip paypaldan çekebilirsiniz =)Sitede sosyal medya üzerinden sattığımız ürünlerin reklamını vererek bu ürünlerin hit olmasını ve müşteri yelpazemizi genişleterek para kazanabiliriz. =) Kendi ürünlerinizin reklamlarını verebilirsiniz =) Sistem ödemeleri her ayın 15 inde yapıyor fakat site çok kazanırsa anlık olarakta ödeme yaptığı oluyor.Ödemeler hiç bi şekilde aksamıyor =)Site jeton sistemi ile çalışmaktadır. 500 jeton 0,25 tl ediyor günlük rahat 500 jeton kazanılabiliyor eğer referansımdan üye olursanız günlük 0,25 tl kazancınızı nasıl 5 ila 7 tl seviyelerine getirebiliceğinizi anlatıcağım
SİTENİN ARTILARI =)Sitede ödeme alanlar ödeme kanıtlarını yayınlıyorlar buda sitenin ödeme yaptığının en büyük ispatı =)sitede para kazanmak için zengin içerik var =)sitede sohbet paneli var admine soru sorabiliyorsunuz. =)Sitede reklam vererek yine iyi kazanç sağlıyabiliyorsunuz Kısacası site böyle arkadaşlar eğer referans linkim ile üye olursanız daha farklı siteler göstererek 1-2 ay içerisinde günlük kazancınızı 10 ila 15 dolar seviyelerine çekmenize yardımcı referansımla üye olunca bişey kaybetmessiniz aksine kazanmanızı sağlarım. Referans linkim=) Sosyal Medya Uzmanı | Takiple Kazan Normal Link =)Sosyal Medya Uzmanı | Takiple Kazan =)Bana anlastayfur59@hotmail.com mail adresinden ulaşa bilir veya siteden mesaj atabilirsiniz.
2)OJOOO Arkadaşlar ojooo reklam tıklayarak para kazandıran 2 milyonu aşkın üyesi olan bir Alman sitesidir. =)Ödeme Seçenekleri = Paypal, Payza ve OkPay
Standart üyeler için minimum ödeme =) İlk ödemede $ 2 Sonraki Ödemelerde $ 6 'dır. Premium üyeler için minimum ödeme =)$ 2
Tıklama Başına Standard Premium Premium+ Short Ad $0.001 $0.002 $0.003 Standard Ad $0.005 $0.01 $0.015 Extended Ad $0.01 $0.02 $0.03 Value of 1 point $0.005 $0.0055 $0.006 Burada ise Referans tıklamalarından alacağınız komisyonuz görebilirsiniz.
Referans Tıklaması Standard Premium Premium+ Short Ad $0.0005 $0.0005 $0.0005 Standard Ad $0.003 $0.005 $0.007 Extended Ad $0.005 $0.01 $0.015
=)Eğer yatırım yapmıyacaksanız ojooo dan ilk zamanlar 0.5 ile 0.7 $ arası para kazanırsınız fakat zamanla referans kiralayarak ve hesabınızı yükselterek bu kazancı 20-30 $ arasına çıkarabilirsiniz. =)Yaklasık 45 gün uğraşıncada kazancınızı günlük 5$ a çıkarabilirsiniz. =)Siteye üye olduğunuzda ilk birkaç gün 30 ila 40 arası reklam geliyor fakat bu reklam sayıları gittikçe artıyor 2 hafta sonra 130 -140 civarı rekam geliyor
Referansımla üye olan arkadaşlara 1)otomatik reklam tıklamayı göstericeğim ve böylece siz internet te chat yaparken para kazanıcaksınız. 2)Ojooo hariç bir iki site daha göstericeğim böylece günlük kazancınız iyice artmış olacak. 3) Ayrıca bana 20$ kazandığını ispat eden arkadaşlara 3$ da ben göndericem ve gönderdiğim paraları facebook hesabımda paylaşıcam
REFERANS LİNKİM=http://wad.ojooo.com/register.php?ref=m0d3xl1453 Referansımla üye olduktan sonra anlastayfur59@hotmail.com dan bana yazın arkadaşlar otomatik tıklama ve birkaç site önericem böylece kazancınız 2 ye hatta 3 e katlanacak
3)ClixSense.com Siteler arasında en güvenilir olandır 7 yıldır açık ve ödemeleri tam zamanında yapıyor. Türkiye için ödemeler çarşamba saat 21.00 ile 24.00 arasıdır. =)ClixSense sitesi ödemelerini Paypal veya Payza üzerinden yapmaktadır. =)Diğer tıkla-kazan sitelerinden farklı olarak ClixSense de oyun oynayarak, reklam tıklayarak, alt referanslarınızın reklam tıklamalarından, üyelik yükselmelerinden, alt üyelerinizin reklam satın almalarından komisyon geliri kazanabileceğiniz bir sitedir.
=)Sitede 17 dolara üyeliğinizi Premium Üyeliğe yükseltebilirsiniz.Bu ödemeyi sitede kazandıklarınız ile de faydalanabilirsiniz.Premium üye olunca günde yaklaşık 350 adet civarı reklam karşınıza çıkıyor.Bu da zaten 3.5 USD yapmaktadır (Ekstra gelirler hariç)
=)Bir diğer para kazanma yolu da Task sistemi.En çok bu sistemden para kazanabileceğinizi iddia ediyorum. Çünkü görevler gayet basit. Örneğin 0,13$ lik bir görev ve görevin içeriği de sadece üç tane kelimeyi google da taratmak olabiliyor.
=)Bunun dışında Offers bölümünden de para kazanabilirsiniz.Bu bölümde şirketler belli görevler yapmanızı teklif eder. Gayet kazançlı anket türü teklifler bulabilirsiniz.
=)Arkadaşlar siteler az kazandırıyor gibi görünsede zamanla sistem oturunca günlük 15$ -20$ civarı kazanabilirsiniz benim 2 ay oldu suan günlük 15 dakika çalışarak 10 dolar kazanıyorum. buda aylık 300 dolar para ediyor yani 900 lira civarları. =)Ve 2 siteye daha yatırım yaptım 4 ay içerisinde ksazancım 30-40$ lara çıkıcak referansımdan üye olursanız her türlü size yol gösteririm. =)Son olarak referans linki ile kayıt olurken sizden kesinlikle para kesilmiyor fakat site benim linkimden üye oldugunuz için bana bir miktar ücret ödüyor.Bazı arkadaşlar para kesilcek diye düşünüyor ama kesinlikle öyle birşey yok