Şimdi Ara

Günde 3 saat çalışsam yeter mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, YGS"ye yaklaşık 11 ay kaldı ama ben işi baştan sıkı tutmaya çalışıyorum ve tutuyorumda.
    YGS için İhtiyacım olan netler;
    TÜRKÇE 34, SOSYAL BİLGİLER 30, MATEMATİK 8 VE FEN BİLGİSİ 3 NET.
    LYS İÇİN İSE;
    ingilizce 39 net gerekiyor.

Günde 3 saat yeterli mi sizce?
    Yoksa daha fazla mı çalışma lıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel Arkadaşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel Arkadaşlar.

• yeter fazla bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieHunter

yeter fazla bile

Ciddimisiniz hocam?

• Günde 3 saat ile bence daha fazlasınıda yaparsın. Arada bi kaytardığını eklesek ve son aylarda biraz daha fazla çalıştığını düşünürsek. Bence çok rahat fazlasınıda yaparsın. İngilizce için birşey diyemiyeceğim ama YGS+LYS için günde 3 saat bence fazlasıyla yeterli.

Edit: 129592 kez fazlasi demişim. Fazlasıyla fazla kelimesini kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lulkistas -- 22 Nisan 2017; 16:24:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lulkistas

Günde 3 saat ile bence daha fazlasınıda yaparsın. Arada bi kaytardığını eklesek ve son aylarda biraz daha fazla çalıştığını düşünürsek. Bence çok rahat fazlasınıda yaparsın. İngilizce için birşey diyemiyeceğim ama YGS+LYS için günde 3 saat bence fazlasıyla yeterli.

Edit: 129592 kez fazlasi demişim. Fazlasıyla fazla kelimesini kullanıyorum...

Hocam çok endişeliyim açıkçası yetermi diye, zaten Türkçe 36, Sosyal Bilgiler 33 yapsam ingilizce"ye girer 5 net yapar çıkarım. Yani günde 3 saat çalışıp 11 ayda sözel olarak 69 net yapmak benim için yeterli, yinede acaba diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4 ayda olur mu ?
    11 ay önce açıldı
    180 günde yetişir mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lulkistas L kullanıcısına yanıt
    Bende günde 12626252552 kez endişeleniyorum hocam, sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cityofstars

Ing 80 soru degil mi nereyi kazanacaksiniz 39 netle? Bence bi dil icin iyi ygs niz , harciyorsunuz resmen. Hele de bu vakit varken

Tam olarak anlayamadım neyi harcıyorum hocam?

DİL-3 için ingilizce"nin payı %20 sadece.

Türkçe-Sosyal Bilgiler 65-70 arası net ve 20 ingilizce net beni ilk 20.000"e sokuyor hocam, ki diploma puanımda eklenince tercih puanım bayaa iyi oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cityofstars

Ygs netinizi bosa harciyorsunuz, dil3 japonca arapca falan diye biliyorum . Sizin hedef nedir? Bence madem 20k hedefle gireceksiniz , bu sene 3 saat ygs lys calisacajsaniz 2 de dil ogrenin. Korkutmak gibi olmasin bizim okulda ceviribilim deli gibi 3 4 dil bilen/ogrenmek isteyen ogrenci kayniyor.

Hocam zaten dilde çalışıyorum günlük olarak, ben TM çıkışlı olduğum için en fazla ingilizce 40 küsür net yapabilirim diye tahmin ediyorum. Yoksa evde çalışıyorum. YGS"ye günlük 3 saat çalışsam yetermi şeklinde benim sorunum. Zaten ingilizce"de 60 net yapsam 400"lere yaklaşıyorum ki tercih puanımla geçiyorum bile.

Amacım Kayseri Erciyes Üniversitesi Japon Dili Ve Edebiyatı, 20.000 sıralama istiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.