evet yarın 1 hafta tamamlanıyor 1 haftadan beri nolduysa oldu hep 3 sat uyumaya başladım
24-3=21
çalışmak = 12 saat (kaldı 9 saat) yemek yemek = 30 dk (iki öğünüm toplam 30 dk kaldi 8:30 saat) tv felan = 3 saat (kaldi 5:30 saat) kaldi azcik dh =2 saat(kaldı 3:30 saat) cod2 = uyumamaya değer (ki sadece 3 saat oynuyorum yani klan vs maçlar)
master card gibi oldu ama sahiden böyle sizce bende bir anormallikmi baş gösterdi ? haa artık karşı komşuya 1 saat ayırcam
bana da uyuduğum zamanlar zaman kaybı gibi geliyor ama ben birkaç gündür gece 3-3.30 da yatıp 12.30 13.30 gibi kalkıyoum. tabi sana gör uyumam çk çok daha fazla ama
bence biraz az uyuyorsu en az 6 asat olmalı bence
quote:
Orijinalden alıntı: _panzerschreck_
bana da uyuduğum zamanlar zaman kaybı gibi geliyor ama ben birkaç gündür gece 3-3.30 da yatıp 12.30 13.30 gibi kalkıyoum. tabi sana gör uyumam çk çok daha fazla ama
bence biraz az uyuyorsu en az 6 asat olmalı bence
Bende 3-4 gündür 5 saat uyuyorum. 6da yatıyorum 11de kalkıyorum. Sarhoş gibi bşişey oluyorum.
Ben tek gün 3 saat uyuyayım zombi gibi dolaşıyorum. Böyle bir zaman çarşıya çıktım da her bulduğum yerde uyuyordum zor topladılar
sabah 5 gibi yatıp 12:30 gibi kalkıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SenSational
sabah 5 gibi yatıp 12:30 gibi kalkıyorum
gerçi ben o 3 saati iş yerinde yorgun olmamak için uyuyorum yoksabazı günelr uyumasam bile olur mesela cumartesi ve pazar uyumuyorum saat 5 te yatıp 8 de kalkmak
quote:
Orijinalden alıntı: on/off
gerçi ben o 3 saati iş yerinde yorgun olmamak için uyuyorum yoksabazı günelr uyumasam bile olur mesela cumartesi ve pazar uyumuyorum saat 5 te yatıp 8 de kalkmak
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: on/off
gunde 3 saat uyuyan adamın burda işi yok
1 insan günde 3 saat uykuya dayanabılır ama hıc bır bos vaktı olmaması lazım
cok yogun calısırsan calısmak zorundaysan 3 saat uyku yeter cunku dıger zamanlar işinin yogunlugu nedenıyle uykuyu hatırlayacak vaktin olmuyo
ama sen gel burda takıl oyunlarda gez karsı komsuya takıl
gunde 3 saat uyuyan adamın burda işi yok
1 insan günde 3 saat uykuya dayanabılır ama hıc bır bos vaktı olmaması lazım
cok yogun calısırsan calısmak zorundaysan 3 saat uyku yeter cunku dıger zamanlar işinin yogunlugu nedenıyle uykuyu hatırlayacak vaktin olmuyo
ama sen gel burda takıl oyunlarda gez karsı komsuya takıl
imkansız dıyorum
Alıntıları Göster
sana göre kuzum herkesin fikrine açığız
quote:
sana göre kuzum herkesin fikrine açığız
Alıntıları Göster
7,5 saat diorum en az
quote:
Orijinalden alıntı: Katakulate
7,5 saat diorum en az
Alıntıları Göster
Bu aralar tekrar uo ya başladım sabaha karşı 4-5 arası uyuyup 8 de kalkıp dukkan açıyorum akşam 9 gibi kapatıp geri eve bazen zorlanıyorumda tamamen psikolojik 1 haftadır böyle uyuyorum ve hiç bir sorun yok.
quote:
Orijinalden alıntı: SchwarzMoto
Bu aralar tekrar uo ya başladım sabaha karşı 4-5 arası uyuyup 8 de kalkıp dukkan açıyorum akşam 9 gibi kapatıp geri eve bazen zorlanıyorumda tamamen psikolojik 1 haftadır böyle uyuyorum ve hiç bir sorun yok.
Alıntıları Göster
Ben 2:30 3:00 gibi yatıyorum 8de kalkıp işe gidiyorum alışkanlık oldu erken uyayamıyorum.
Kadınlar 7,Erkekler 6,Aptallar 8 saat uyurmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky Strike
quote:
Orjinalden alıntı: Zifir8mg
Gerçekten bilimsel olarak kanıtlanmış Sonuna kadar doğru bi bilgi
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt Do'Urden
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
quote:
Napolyonun sözü ben karışmıyorum..Ben 13 saat uyuyorum kusura bakmayın.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_
quote:
Napolyonun sözü ben karışmıyorum..Ben 13 saat uyuyorum kusura bakmayın.
Alıntıları Göster
13 saat tamamen vakit kaybı ama 3 saat uyumakta birşeyyok normal bir insan 4 saat uyuması gerekirki ben hayli normalim ahaha siz anormalsiniz diye dalga geçmek istiyorum ama geçip elime ne geçecek uo kötü gelsen 2 ye
quote:
13 saat tamamen vakit kaybı ama 3 saat uyumakta birşeyyok normal bir insan 4 saat uyuması gerekirki ben hayli normalim ahaha siz anormalsiniz diye dalga geçmek istiyorum ama geçip elime ne geçecek uo kötü gelsen 2 ye
Alıntıları Göster
Sabah 8 - akşam 6 çalışıyom.Kalan vakit DH ve uyumak
quote:
Orijinalden alıntı: aksoy93
Sabah 8 - akşam 6 çalışıyom.Kalan vakit DH ve uyumak
Alıntıları Göster
bwn 8 gün 3 saat uyusam 1 gün uyumuş oluyorum buda benim hayata daha çok verimli çalışmamı sağlar ama tv felan kısacam :D full cod2
quote:
bwn 8 gün 3 saat uyusam 1 gün uyumuş oluyorum buda benim hayata daha çok verimli çalışmamı sağlar ama tv felan kısacam :D full cod2
Alıntıları Göster
son üç gündür saat 4 de kalkiyorum uykum gelmiyor artik sicaklar yüzünde olabilir diyorum ama yok o kadar sicaklik odada
ne oluyor anlamadim hayirlisi
quote:
quote:
Kim dediyse halt etmiş, siz vücudunuzun dengesini bi bozun ilerde de ben göreyim o zaman sizi...