Şimdi Ara

Günde 4 saat uyku 1 öğün yemek yeterlidir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
9
Favori
11.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemizde ki ithal diyet listeleri zaten insanları mahvediyor bir de böyle sistem gelirse düşünemiyorum.

Walking Dead Turkey olur çıkarız.

İşlenmemiş hazır gıdalardan, şeker ve ekmekten uzak bir beklenme düzeni ile hayatınızı düzene koyabilirsiniz

Sabah yapacağınız sağlam bir kahvaltı akşama kadar yetecektir

Akşam yemeğinden sonrada 7-8 den sonra hiç bir şey yemezsiniz 8-9 saat de uyku uyursunuz tamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Sporcu değilsen o uyku ve beslenme düzeni yetersizdir.Bunun aksini kanıtlayacak 1 tane araştırma bulamazsın

Yeterlidir çünkü şu yukarıdaki bilimsel araştırma toplumun %1'inin genetik olarak buna uygun bünyeye sahip olduğunu söylüyor.

Hemen hemen çoğu lider, başkan, siyasi, ceo bu özelliğe sahip.

Teknik olarak açıkalrmısınız nasıl dinlenmeyi tamamlıyor 4 saatte.

Nasıl bir teknik açıklama bekliyorsunuz? Makalelerde zaten yazıyor.

Yani vücut dinlenemez hocam o kadar vakitte, marine edilmiş et dinlenemiyor 4 saatte.

Eğer bünye buna uygunsa dinleniyor ve o 4 saat yeterlidir.

Tabi ki vücudu aşırı zorlayacak bir iş yapmıyorsanız gün içinde...

Ben 10km yürüyüşün yorgunluğunu 4 saatte atıyorum ondan garip geldi :D

• 6 saat ve 2 öğün ile gayet hayatın tadını çıkarıyorum. İnsan kendi 'doğal' ihtiyaçlarına da vakit ayırmalı. Abartıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

6 saat ve 2 öğün ile gayet hayatın tadını çıkarıyorum. İnsan kendi 'doğal' ihtiyaçlarına da vakit ayırmalı. Abartıyorsunuz.

Eğer bunlar bana yetiyorsa niye abartmış oluyorum ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 saati bırakın tüm samimiyetimle söylüyorum elimde olsaydı 1 saat bile uyumazdım gerçi bence önemli olan 4 saat uyumakta veya 10 saat uyumakta değil de bu saatleri değerlendirmekte. Belki konuyla hiç alakası yok diyeceksiniz ama mesela bizim insanımıza Cumartesi günleri çalışmak büyük bir ceza gibi gelir ve neredeyse hiç kimse istemez hatta bunun için memur olmayı isteyen bir çoğunluk bile var ve sorun "Cumartesi günleri çalışmak zorunda olmasaydın ne yapardın?" diye birçoğu "saat 12 ye kadar uyurdum"veya "alışveriş merkezine gidip gezerdim" der kitap okurdum diyecek sayısı yok diyecek kadar azdır.
  • Nasil denicem ? Kac gun zorlamam gerekiyor ki kendimi ?

• Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    İnternette şöyle bir şey buldum işe yarayabilir

http://yazi.grafiksaati.org/12.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

İnsan kendisine verdiği sözü tutar, kendi dürüstlüğünüz ile alakalı. Başarılı olmak istiyorsak erken kalkacağız.

@Mr Reese, paylaşım için çok teşekkürler. Barış Özcan'ı takip etmek lazım.

• Herkes kendi bünyesine göre en az uyku süresine odaklanabilir,deneyerek zindelik durumunuza göre optimum süre belirlenebilir. Yemek için de aynı şeyler geçerli, öğün sayısı azaltılamıyorsa, porsiyonlar küçültülebilir, yine zamana yayarak. Yaşadıkça faydasını görüp zaten siz isteyeceksiniz, özellikle erken kalkmanın faydası çok büyük.

@Theologist, güzel konu, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HızırBey

Herkes kendi bünyesine göre en az uyku süresine odaklanabilir,deneyerek zindelik durumunuza göre optimum süre belirlenebilir. Yemek için de aynı şeyler geçerli, öğün sayısı azaltılamıyorsa, porsiyonlar küçültülebilir, yine zamana yayarak. Yaşadıkça faydasını görüp zaten siz isteyeceksiniz, özellikle erken kalkmanın faydası çok büyük.

@Theologist, güzel konu, teşekkürler.

Rica ederim, tam olarak anlatılması gerekeni kısa ve öz biçimde anlatmışsınız. Teşekkürler.

• quote:

quote:

6 saat ve 2 öğün ile gayet hayatın tadını çıkarıyorum. İnsan kendi 'doğal' ihtiyaçlarına da vakit ayırmalı. Abartıyorsunuz.

Yetmek farklı şey. Herkes yetinebilir.

Yemek yemek hoşunuza gitmiyor mu? Tamam belli bir miktar zorunluluk fakat 1000 yıl önce yaşamıyoruz ve yiyecek sıkıntımız yok. Neden yemekten zevk alacak şekilde bir öğün daha yemiyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

Yemek yemek hoşunuza gitmiyor mu? Tamam belli bir miktar zorunluluk fakat 1000 yıl önce yaşamıyoruz ve yiyecek sıkıntımız yok. Neden yemekten zevk alacak şekilde bir öğün daha yemiyorsunuz?

Hayır yemek tatmin etmiyor ruhu bence, o anlık kısa süreli ve geçici bir zevk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer hayatınızı ruhunuzu 'tatmin' etmek için yaşıyorsanız, bir şey diyemem buna.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer hayatınızı ruhunuzu 'tatmin' etmek için yaşıyorsanız, bir şey diyemem buna.

İnsanın en büyük özelliği meraktır ve merakı da öğrenmek giderir diye düşünüyorum...

• Teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: CulvertonSmith

Teşekkürler hocam

Rica ederim, faydalı olabilmişse ne mutlu.

• 4,5 ve 6 saat uykuyu birer hafta denedim. 5 ve 6 arası pek fark yok fakat 4 saat uyuduğumda gün içinde bir şeye odaklandığımda uykum geliyor. Ben de uzun süredir 5 saatle devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Nasil denicem ? Kac gun zorlamam gerekiyor ki kendimi ?

Kendinizi zorlamayın bence, sadece size ne yetiyor onu tespit edin. Belki 6 saat belki 5 saat yetiyordur, performansınızı azaltmayacak bir miktarı belirleyip oradan devam edin bence.

• Theologist forumdan sınırsız "uyutulsun" diyenler artılar buradan

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.