? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GÜNDE 6-7SAAT UYUMAK ZARARLI MI?

-
-
doğru saatlerde uyumak faydalı bence net bilgim yok ama öyle düşünüyorum. 23.00-3.00 arası kesin uykuda olmak gibi mesela.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl bir zarar?
Gece uykuda olmak lazım. O önemli.
Onun dışında uyku saati yetersiz gelirse vücut uyarıyor. Otomatik kapatma özelliği de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 3ten sonra uyuyorum :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben henüz uyumadım :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
araştırmalar gunde 6 saat uyumanın hıc uyumamak kadar zararlı oldugunu soyluyor unutkanlık fılan yapıyormus uyku saatım 7saat mı olsun kendı kendıme uyanıorum 6.30 saat uyuyunca.
-
He hiç uyumamak kadar zararlı :P
Sizin kararınız.
Faslasinda çok zarar şu an uyumam gerekenden 1 saat daha fazla yattım gözlerim zor aciliyor
Bir de uyandıktan hemen sonra gözlerimde kuruluk batma hissediyorum son bıkac aydır boyle
Aile hekimine gidin hocam üşenmeyin.
4 saaten az yatmak 8 saatten fazla yatmak zarar...uyku saati de onemli 23:00 ile 03:00 arası tavsiye edilen bide oglen saatinde 10-15 dakikalık bir siesta yapılabilese en guzeli..
-
Valla keşke hiç uyumasam sağlam yatıyorum rahatsız kalkıyorum
-
Sana şöyle söyleyeyim kendi adıma saat 12:00-07:00 arası uyumaktansa saat 03:00-10:00 arası uyumayı tercih ederim. Bana göre daha verimli ama doğru olmadığını söylüyorlar ki zaten dinen de pek uygun değil
-
Hocam sorun su ki coktandır 23.00da uyanık kalıyorum 23.00-6.30fılan bide 20dk oyle uykusu en iyisi gibi dediginize göre
.
8 saatten fazla yatmak zarar değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X