Şimdi Ara

Günde 65.000 Android telefon satılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erasmus78
    quote:

Orijinalden alıntı: dodocan

@Hyperio?,@bigatusac,@Fashionality

gel bu işletim sistemini birde microsofta söyleyelim bakalım ne dicek şimdi htlm5 bir kaç senede yaygınlaşıcak diye bu apple sayesinde olmayacak steve bir iki laf etti hemen mezara gömdünüz html5 tabikide gelcek ama gelmek zorunda oldugu için elmanın kurdu istediği için değil apple dediğimiz şirket bugünlere ipod gibi takoz bir mp3 le gelmiş ve bu mirası iphone vede büyük ekranlı ipod touch ile devam ettiren bir firma eğer yön vermek buysa sağolsunlar hele birde şu yapabiliyosan daha iyisini yap lafları yok mu beni bitiyor muhaaa bu arada flash lafıma takılıp konuyu saptıranda sizsiniz sonra neyi savundugunu bilmiyor diyorsunuz siz daha neye cevap yazdıgınızı bilmiyorsunuz

Yazmayayım, yazmayayım dedim ama daha fazla dayanamadım.
    Apple teknolojiye nasıl yön vermiş göstereyim sana;

1- "Personel Computer" i teknoloji dünyasına kazandıran ve yaygınlaşmasını sağlayan firmadır.
    2- Pencerelere dayalı arayüze sahip işletim sistemini keşfeden ve yaygınlaşmasını sağlayan firmadır.
    3- Mouse denen olayı PC dünyasına kazandıran ve yaygınlaşmasını sağlayan firmadır.
    4- PDA denen kavramı teknoloji dünyasına kazandırmış ve ilk PDA yı çıkarmıştır.
    5- iPod ile taşınabilir mp3 playerlara adını vermeyi başarmış walkman'i tarihin tozlu sayfalarına göndermiştir.
    6- iTune Store adlı sanal mağazası ile mağaza kavramına yeni bir boyut kazandırmıştır.
    7- AppStore adlı uygulama mağazası ile yine uygulama satışına yeni bir boyut kazandırmış ve yaygınlaşmasını sağlamıştır. (android market, ovi sote, marketplace vs...)
    8- iPhone ile smartphone piyasasını allak bullak etmiş ve yeni bir akım başlatmıştır. (Dokunmatik smartphone pazarı)
    9- Microsoft Office yazılımını ilk olarak Mac OS a çıkarmıştır desem dibin düşer muhtemelen. Nasıl olur böyle şey? falan dersin ama gerçek bu.

Şimdilik bu kadar bilgi sana yeter.

+1

ne kadar sevmesenizde apple yillardir teknolojiye yon veriyor ve yon vermeye de devam edecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 16 Mayıs 2010; 16:17:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denemetor

Birkac yanlis bilgiyi duzeltmek istedim.

1- "Personel Computer" i teknoloji dünyasına kazandıran ve yaygınlaşmasını sağlayan firmadır.
    Yanlis. Bu isi yapan IBM ve Commodore'dur. Apple bu iki markadan sonra gelir.

2- Pencerelere dayalı arayüze sahip işletim sistemini keşfeden ve yaygınlaşmasını sağlayan firmadır.
    Kesfeden Apple degil Douglas Engelbart'tir. Yayginlasmasini sagladigi dogru ama Macintosh'dan once bu arayuzu kullanan bilgisayarlar vardir.

3- Mouse denen olayı PC dünyasına kazandıran ve yaygınlaşmasını sağlayan firmadır.
    Yanlis. Mouse denen olayi pc dunyasina kazandiran yine Douglas Engelbart'tir.

Dogru. PDA kavramini ilk kez Apple kullanmistir.

5- iPod ile taşınabilir mp3 playerlara adını vermeyi başarmış walkman'i tarihin tozlu sayfalarına göndermiştir.
    iPod ile bir devrim yarattigi dogrudur ama mp3 calarlara adini vermeyi basarip basaramadigi tartisilir.

6- iTune Store adlı sanal mağazası ile mağaza kavramına yeni bir boyut kazandırmıştır.
    Ne acidan yeni bir boyut kazandirmis bunu anlayamadim? Amazon.com goz onune alinmadi herhalde bu satirlar yazilirken.

7- AppStore adlı uygulama mağazası ile yine uygulama satışına yeni bir boyut kazandırmış ve yaygınlaşmasını sağlamıştır. (android market, ovi sote, marketplace vs...)
    AppStore ile bir yenilik getirdigi dogrudur. Bundan once uygulamalar genelde tek bir noktadan degil forumlar araciligiyla yine cok cok buyuk oranlarda bedava dagitiliyordu. Bu uygulamalari tek bir noktaya toplayip, herkes tarafindan ulasilabilmesini saglamasi iyi bir sey. App Store'a girebilmek icin Apple'in belirledigi cok kati kurallara uymak zorunda olmak ise bu sistemin eksisi.

8- iPhone ile smartphone piyasasını allak bullak etmiş ve yeni bir akım başlatmıştır. (Dokunmatik smartphone pazarı)
    Dogru. iPhone ile smartphone piyasasini allak bullak etmistir.

9- Microsoft Office yazılımını ilk olarak Mac OS a çıkarmıştır desem dibin düşer muhtemelen. Nasıl olur böyle şey? falan dersin ama gerçek
    Dogru. Office adiyla ilk olarak Mac icin cikmistir. Bunun nedeni Microsoft'un kullanicilarini o siralarda Lotus'a kaptirmis olmasidir. Yalniz bunun Apple'in teknolojiye yon vermesiyle ne alakasi var anlayabilmis degilim. Zira o sirada windows tabanli bilgisayarlar icin office paketindeki isleri yapan uygulamalar vardi.

arkadaş çok doğru anlatmış özellikle pc olayını bilmeyen arkadaşlar bilsin herşeyi apple a mal etmesinler!

• quote:

quote:

Kesfeden Apple degil Douglas Engelbart'tir. Yayginlasmasini sagladigi dogru ama Macintosh'dan once bu arayuzu kullanan bilgisayarlar vardir.

iPod ile bir devrim yarattigi dogrudur ama mp3 calarlara adini vermeyi basarip basaramadigi tartisilir.

Ne acidan yeni bir boyut kazandirmis bunu anlayamadim? Amazon.com goz onune alinmadi herhalde bu satirlar yazilirken.

AppStore ile bir yenilik getirdigi dogrudur. Bundan once uygulamalar genelde tek bir noktadan degil forumlar araciligiyla yine cok cok buyuk oranlarda bedava dagitiliyordu. Bu uygulamalari tek bir noktaya toplayip, herkes tarafindan ulasilabilmesini saglamasi iyi bir sey. App Store'a girebilmek icin Apple'in belirledigi cok kati kurallara uymak zorunda olmak ise bu sistemin eksisi.

9- Microsoft Office yazılımını ilk olarak Mac OS a çıkarmıştır desem dibin düşer muhtemelen. Nasıl olur böyle şey? falan dersin ama gerçek
    Dogru. Office adiyla ilk olarak Mac icin cikmistir. Bunun nedeni Microsoft'un kullanicilarini o siralarda Lotus'a kaptirmis olmasidir. Yalniz bunun Apple'in teknolojiye yon vermesiyle ne alakasi var anlayabilmis degilim. Zira o sirada windows tabanli bilgisayarlar icin office paketindeki isleri yapan uygulamalar vardi.

arkadaş çok doğru anlatmış özellikle pc olayını bilmeyen arkadaşlar bilsin herşeyi apple a mal etmesinler!

ama apple

• quote:

quote:

He sen çok biliyorsun yani. Demin Apple bulmadı yön vermemiştir falan diye zırvalarken birden kıvırıp kaymağı kim yedi olayına getiriyorsun. Sonra Apple'ın kaymağını yediği olaylar hakkında da kim buldu esas ona bakmak lazım diyorsun. Tamam yeter bu kadar kıvırdığın..
    Ayrıca Personal Computer konusunda bi hata var . O konuda da Douglas Engelbart'ın parmağı vardır ve bu gelişimleri üniversitede yaptığı araştırmalar ile oluşturmuştur ancak Personal Computer kavramının çıkmasını sağlayan gelişimleri Apple' ile birlikte yapmıştır.

Mouse konusunda ben de bilgilenmiş oldum. Onu bilmiyordum teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

apple dan aylik ne kadar reklam parasi aliyosun ? %50 fazlasini vereyim sus.

Dua et ki klavyenin başında yazıyorsun bunları çünkü şuan karşımda olsan senin ağzını burnunu kırar hastanelik ederim . Ne zannediyorsun ya sen kendini nesin sen kimsin sen ? Çok önemli biri olarak falan mı görüyorsun kendini nedir yani. Birşey mi zannetin kendini ? Adam gibi konuş şurda canımı sıkma neymiş şu parayı vereyim susmuş falan. Ne demek istiyorsun ne dediğin farkında mısın ya ! Yani şurda saçma salak anlamsızca yorumlar atıyorsunuz sonra haksız olduğunuzu anlar gibi olup apışıp kaldığınızda da diyecek laf bulamayıp sinirlendiriyorsunuz insanı ! Ben sana vereyim 2 lira da at kendini şurdan aşağı bi sevap işlemiş olursun dünya adına o zaman he !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 16 Mayıs 2010; 18:16:02 >

• Kırgınlık falan yok aramızda yahu.
    Tartışma yapıyoruz fikir palaşıyoruz. Ama emin ol teknolojiye Apple'ın gayet yön veriyor.
    Hiç anlamayacak anlamak istemeyecek olsan da bu böyle..
    O Android telefonların şuan oluşması bile bi bakıma Apple sayesinde.
  • @denemetor

PC yani Personal Computer kavramını teknoloji dünyasına Macintosh ile Apple kazandırmıştır. Ama ilk kişisel bilgisayar IBM tarafından piyasaya sürülmüştür bu doğru. Ayrıca dünyanın GUI iye sahip OS kullanan ilk PC si de Lisa'dır. Ayrıca Mouse'u ilk Apple keşfetmiştir demedim kişisel bilgisayarlarda yaygınklaşmasını sağlayan Apple'dır dedim. Belki ilk bulan değildir ama sonuçta mouse'un yaygınlaşması Lisa ile birlikte gerçekleşmiş.

iTunes Store, amozon'da oldukça farklı bir mağazadır. Amozon e-ticaret sistemini kullanan ilk firmalardan biridir. Ancak iTunes Store Müzik, Film, Tv Show, Bilimsel yayınlar alanına getirdiği yeni soluk nedeni ile Amozon'dan oldukça farklıdır. iTunes Store artık neredeyse üniversite kaynağı halini almıştır. Bkz: "iTunes U"
  • Bu baslik beni eglendiriyor :) tam zenginin mali zugurdun cenesini yorar misali :) apple google kazaniyor biz birbirimizi yiyoruz :D
    apple basarili bi firmadir bu su goturmez gercek, teknolojiye yon verme isini japonlar yapiyor :P saka bi yane apple pda yi bulmasaydi zamaninda ne iphone ne ipad olurdu. Bu firmalar biri olmadan digeri olmaz beyler biri olmasa digeri hic biri bi sey yapmaz. Rekabet bu yuzden guzeldir her zaman son kullanici karli cikar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Dua et ki klavyenin başında yazıyorsun bunları çünkü şuan karşımda olsan senin ağzını burnunu kırar hastanelik ederim . Ne zannediyorsun ya sen kendini nesin sen kimsin sen ? Çok önemli biri olarak falan mı görüyorsun kendini nedir yani. Birşey mi zannetin kendini ? Adam gibi konuş şurda canımı sıkma neymiş şu parayı vereyim susmuş falan. Ne demek istiyorsun ne dediğin farkında mısın ya ! Yani şurda saçma salak anlamsızca yorumlar atıyorsunuz sonra haksız olduğunuzu anlar gibi olup apışıp kaldığınızda da diyecek laf bulamayıp sinirlendiriyorsunuz insanı ! Ben sana vereyim 2 lira da at kendini şurdan aşağı bi sevap işlemiş olursun dünya adına o zaman he !!

Sakin ol şampiyon. Neden sinirlendin hemen ?. O salakça ve düşünmeden yaptığın yorumlarınla milletin kafasını şişireceğine para vereyimde sus dedim. Sen her işini kaba kuvvetle mi hallediyosun. Bak ben senin seviyene inip senin ağzını burnunu kırarım diyormuyum ?. Medeni medeni konuşuyoruz şurada senin yaptığın ayıp.

• quote:

quote:

quote:

Sakin ol şampiyon. Neden sinirlendin hemen ?. O salakça ve düşünmeden yaptığın yorumlarınla milletin kafasını şişireceğine para vereyimde sus dedim. Sen her işini kaba kuvvetle mi hallediyosun. Bak ben senin seviyene inip senin ağzını burnunu kırarım diyormuyum ?. Medeni medeni konuşuyoruz şurada senin yaptığın ayıp.

Ya bak hala aynı şeyi diyo .. Kardeşim biz parayla falan iş yapmayız tamam mı !
    Bunu kafana sok! Senin bütün işlerin galiba para larak yaptığın işler he !

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim boşver böylelerine sinirlenip de kendini üzme yav!Yorum yapmak için yapıyor anlasana post kasmak adamın amacı:)Boşver aman boşver
    Hatta diğer şarkıda:
    Dokunmayın tuz basmayın yarasına(iPhone'u kıskanıyor ya o yüzden)
    Bilmeyeni hadi bırakın doğasına...

• quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim boşver böylelerine sinirlenip de kendini üzme yav!Yorum yapmak için yapıyor anlasana post kasmak adamın amacı:)Boşver aman boşver
    Hatta diğer şarkıda:

Haklısın dostum ne yaparlarsa yapsınlar . Öğrenmemek ayıp diyoruz ayıp ediyorlar yani.
    Neyse bugün mutlu günüm vazgeçtim rahatsızlık verdiysem de özür dilerim herkesten.

• @deagle100 ,HyperioИ

Sadece gülüyorum.Post kasıyomuşum biriniz 2008 yılında biriniz 2009 yılında üye olmuşsunuz. post kassaydım,sizin gibi saçma sapan yorumlar yapsaydım 2005 senesinden buyana 20000 olmuştu be evlat.
  • Gubidik şeyler yazıp saçmalamayın, olaya o şekilde bakarsanız teknolojiye yön veren firmalar ÇİN firmalarıdır..
    Aynı ürünü kopyalayıp o üründe olmayan özellik eklemeleri daha teknolojik oluyor...

Madde yazanlar biraz daha araştırıp doğru olarak yazsınlar. Çünkü her firmanın bir sürü öne çıkan buluşları vardır, bunlar yazılırsa bahsettiğiniz firmanın aciz kalmış olduğu görülür..
  • Yahu arkadaslar abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz, yok tahta o geçecek yok bu birinci olacak, yok Doğan slx siz ciddi ciddi yazıyor musunuz bunları ya bir marka cep telefonu pazarına gireli 3 yıl olmuş ortalığı kasıp kavurmuş her yeni çıkan aniral gemileri göz bebekleri bu cihazla karsilastirilmis, son iki modeli 8 milyon ve toplamda 50 milyon gibi bir rakam yakalamış ki pahalı olmasına rağmen, karsısina ise aynı işletim sistemi tabanı kullanan bir os çıkmış 50 modelde kullanılmasına rağmen daha iphone 4g ortada yokken satış rakamları yaklaştı diye var olan antiapplecilarin sığındığı bir liman oldu diye burada birbirinizi yemenin alemi mi var? İphone Tofaş ise android daha bisiklet bı durun bakalım yeni iphone çıksın yeni os4 ciksin Google kendi işletim sistemini baskalarına peşkeş cekmektense biraz kendi satış yapsın, nexus one ile basarı sağlayamadıktan sonra ben onu apple vd iphone os ile kıyaslamam bile. Aynı haltı apple da yapsa ona da karsı olurdum, motorola dirildi, samsung yırttı, adı bile bilinmeyen bir Koreli htc birden çok bir matahmis gibi göklere çıkarıldı neden? Donanımları mı çok iyi? Öyle Doğan sahin taht kavgası falan sallamadan önce bir duşunun. Google olmasa bu markaların kullanıcıları hala uzaktan iphone a sallamakla devam edecekti, apple olmasa Nokia hala insanları symbian 4-5-6-7 diye yillarca oyalayacaktı.

Uzun lafın kısası; körü korune fanatik ya da anti olmak kimseye birsey kazandırmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

Yahu arkadaslar abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz, yok tahta o geçecek yok bu birinci olacak, yok Doğan slx siz ciddi ciddi yazıyor musunuz bunları ya bir marka cep telefonu pazarına gireli 3 yıl olmuş ortalığı kasıp kavurmuş her yeni çıkan aniral gemileri göz bebekleri bu cihazla karsilastirilmis, son iki modeli 8 milyon ve toplamda 50 milyon gibi bir rakam yakalamış ki pahalı olmasına rağmen, karsısina ise aynı işletim sistemi tabanı kullanan bir os çıkmış 50 modelde kullanılmasına rağmen daha iphone 4g ortada yokken satış rakamları yaklaştı diye var olan antiapplecilarin sığındığı bir liman oldu diye burada birbirinizi yemenin alemi mi var? İphone Tofaş ise android daha bisiklet bı durun bakalım yeni iphone çıksın yeni os4 ciksin Google kendi işletim sistemini baskalarına peşkeş cekmektense biraz kendi satış yapsın, nexus one ile basarı sağlayamadıktan sonra ben onu apple vd iphone os ile kıyaslamam bile. Aynı haltı apple da yapsa ona da karsı olurdum, motorola dirildi, samsung yırttı, adı bile bilinmeyen bir Koreli htc birden çok bir matahmis gibi göklere çıkarıldı neden? Donanımları mı çok iyi? Öyle Doğan sahin taht kavgası falan sallamadan önce bir duşunun. Google olmasa bu markaların kullanıcıları hala uzaktan iphone a sallamakla devam edecekti, apple olmasa Nokia hala insanları symbian 4-5-6-7 diye yillarca oyalayacaktı.

Uzun lafın kısası; körü korune fanatik ya da anti olmak kimseye birsey kazandırmaz.
    şimdi sen de apple fanatiği olmadığını mı idda ediyorsun? hepsine tek tek cevap veremeyeceğim kusura bakma da mesala htc dediğin marka windows mobile ile başarıyı yakaladı zaten androide ihtiyacı yoktu ama androidin gelmesi çok iyi oldu adına hem sen o firmalar androidi beleşe mi alıo sanıosun? parasını verip yapıolar yada beleşse de verio mu adam? veriyo? çok biliyosa apple da alsın iphoneların hepsinin biton eksiği var tek çekici yanı marketi ve dokunmatiği biton eksik var bunları koyamıyor mu? bu insanlarla dalga geçmek değil mi sence? apple çok satıyorsa bu pazarlamayı iyi yaptığını gösterir ki amerikan firmalarının yaptığı en başarılı alan budur tabiki buna diyeceğim laf yok ama apple hala bazı konularda gerikafalılığını sürdürmekte ve insanları masrafa sokmaktan başka bişey yapmamakta

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

quote:

Yahu arkadaslar abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz, yok tahta o geçecek yok bu birinci olacak, yok Doğan slx siz ciddi ciddi yazıyor musunuz bunları ya bir marka cep telefonu pazarına gireli 3 yıl olmuş ortalığı kasıp kavurmuş her yeni çıkan aniral gemileri göz bebekleri bu cihazla karsilastirilmis, son iki modeli 8 milyon ve toplamda 50 milyon gibi bir rakam yakalamış ki pahalı olmasına rağmen, karsısina ise aynı işletim sistemi tabanı kullanan bir os çıkmış 50 modelde kullanılmasına rağmen daha iphone 4g ortada yokken satış rakamları yaklaştı diye var olan antiapplecilarin sığındığı bir liman oldu diye burada birbirinizi yemenin alemi mi var? İphone Tofaş ise android daha bisiklet bı durun bakalım yeni iphone çıksın yeni os4 ciksin Google kendi işletim sistemini baskalarına peşkeş cekmektense biraz kendi satış yapsın, nexus one ile basarı sağlayamadıktan sonra ben onu apple vd iphone os ile kıyaslamam bile. Aynı haltı apple da yapsa ona da karsı olurdum, motorola dirildi, samsung yırttı, adı bile bilinmeyen bir Koreli htc birden çok bir matahmis gibi göklere çıkarıldı neden? Donanımları mı çok iyi? Öyle Doğan sahin taht kavgası falan sallamadan önce bir duşunun. Google olmasa bu markaların kullanıcıları hala uzaktan iphone a sallamakla devam edecekti, apple olmasa Nokia hala insanları symbian 4-5-6-7 diye yillarca oyalayacaktı.

şimdi sen de apple fanatiği olmadığını mı idda ediyorsun? hepsine tek tek cevap veremeyeceğim kusura bakma da mesala htc dediğin marka windows mobile ile başarıyı yakaladı zaten androide ihtiyacı yoktu ama androidin gelmesi çok iyi oldu adına hem sen o firmalar androidi beleşe mi alıo sanıosun? parasını verip yapıolar yada beleşse de verio mu adam? veriyo? çok biliyosa apple da alsın iphoneların hepsinin biton eksiği var tek çekici yanı marketi ve dokunmatiği biton eksik var bunları koyamıyor mu? bu insanlarla dalga geçmek değil mi sence? apple çok satıyorsa bu pazarlamayı iyi yaptığını gösterir ki amerikan firmalarının yaptığı en başarılı alan budur tabiki buna diyeceğim laf yok ama apple hala bazı konularda gerikafalılığını sürdürmekte ve insanları masrafa sokmaktan başka bişey yapmamakta

arkadaş apple fanatiği değil ya da o apple fanatiğiyse ben de apple fanatiğiyim..

bunca sene onlarca wm kullanan cihaz kullandım ve deyim yerindeyse adamı kanser edebilecek türde cihazlardı hepside.. htc nin başarısı tabiki reddedilemez ama htc o başarıyı wm ile değil wm nin üzerine koyduğu ve wm yi basitleştiren, kullanıcı dostu bi işletim sistemine çeviren arayüzleriyle yakaladı iphone un bi ton eksiği olabilir ama en azından kağıt üzerinde donanım fazlasıyla bu eksikliklerini kapatmaya çalışmıyor.. şu an iphone olmasa hiçbir firma bu kadar kendini kasmazdı.. her yeni iphone modeliyle firmalar daha da coşuyor bakalım seneye htc cihazlarının işlemci hızını kaça çıkaracak iphone la yarışmak için her modelinde bir donanımı koyup diğer donanımı çıkarıp nokia senelerce tüketiciyle dalga geçmedi mi? ya da iphone yaygınlaşmadan önce wm li cihazlar üreten firmalar bi cihaza wi fi koyup diğerinden gps i çıkarıp ya da jak girişini değiştirip türlü oyunlarla tüketiciyle dalga geçmedi mi?

onlarca cihaza o kadar para döktüm ama bu kadar pahalı olmasına rağmen verdiğim parayı tek hakeden cihaz iphone dur ve bu tür karalamalar oldukça bilmeyenleri yanıltmamanız açısından apple ı savunmaya devam edeceğim..

iphone u bu kadar güzel yapan tasarımı, kullanıcı dostu arayüzü, neredeyse kusursuz dokunmatik ekranı ve tabiki appstore denilen olay.. android hala gelişmekte olan bi işletim sistemi ve gerçekten çok güzel cihazlar çıkmaya başladı ama her android cihaz çıkışında da iphone a b.k atmak nasıl bir ego tatmini çözebilmiş değilim..

• Suc bizlerde arkadaslar iphone un donanım acısından eksikleri olabilir ve vardır kimse inkar edemez kağıt üzerinde ona katlayacak cihazlarla karsilastiran zihniyette suc, hepimiz de bu suça alet oluyoruz, apple başlı basına bir yazılım şirketi, son on yıldır donanım mühendisleri iyi çalışıyor fark bu, bu kadar kötü boş eksik bir cihaz ise niye kıyaslanıyor ki? apple almazsınız olur biter ben bugüne kadar 40 çeşit cep telefonu kullandım en memnun kaldığım da iphone oldu, ama yok iphone kötü diye ısrar edilirse kendi fikirlerinizi empoze etmeye çalışırsanız cevabını da almanız kadar doğal birsey olamaz. Hersey donanım olsa idi Nokia böyle sıralamada onca modeline rağmen zorlanmaz apple da 28 günde 1 milyon ipad ya da 3,5 yılda 50 milyon iphone satmazdi, önemli olan donanım değil rahatliktir isin özü bu

• iphonea dediğin konuda lafım yok hakkaten devrim yaptı ve cep telefonları bugün bu seviyedeyse bu iphone sayesinde fakat biri gelir devrim yapar söner sonra başkası devrim yapar artık gün androidin günü farkındaysan iphone adobenin de desteğini alamadı tam flash destekli android gümbür gümbür geliyor ve her firmaya açık olduğundan rekabeti kızıştırıp firmaları teknoloji üretmeye zorluyor. iphone tamam süper işletim sistemi çıkarttı ama rekabet ortamı androidde olduğu kadar yoktu çünkü diğer markalar bu seviyeye gelemedi fakat şimdi her firma birbirinden güzel model çıkartıyor ve bugün iyi dediğin telefon 2 ay sonra iyi olmayabiliyor bu da android sayesinde. nokia artistik yapıp androidi desteklemedi sanki symbian çok iyiymiş gibi şimdi de apple android karşısında tek başına direnmeye çalışıyor adobe de androidden yana sence nekadar daha direnebilcek apple? benim çok umudum yok şahsen. kendini beğenmişlikle firmalar bi yere varamaz günümüzde htc ye gelince de ben wm yi övmedim ama htcnin kendini geliştirmesi için wm yeterliydi dedim sadece adamlar ciddi ciddi wm yi şahane bi hale getirdiler kendi arayüzleriyle bu büyük bi başarı ve androidle çok daha ötesi olacağı kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeAYDIN -- 17 Mayıs 2010; 16:07:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

quote:

quote:

quote:

Hatta diğer şarkıda:

Haklısın dostum ne yaparlarsa yapsınlar . Öğrenmemek ayıp diyoruz ayıp ediyorlar yani.
    Neyse bugün mutlu günüm vazgeçtim rahatsızlık verdiysem de özür dilerim herkesten.

Heh dostum boşver iste bak bana cevap yazmış karşılık vermeye,muhattap olmaya bile tenezzül etmeyeceğim bunlarla seviyemizi düşürmeyelim;)
    @DSGNRY
    Haklisin dostum,sevmeyen almaz;ama olayı kedi-ciğere dönüştürmeye gerek yok.Arkadasin da dediği gibi ya biz Apple fanıyız körü körüne ya da sadece senin gibi yorumlarımızı dile getiriyoruz.Adama bak ya sana bile fan dedi ya helal olsun,ne diyimO zaman Apple fanından başka hiçkimse yok bu ulkede(En bol Apple fanı)Aman bırakın vallahi Apple ile ilgili cümle yazsanız fan oluyorsunuz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deagle100 -- 17 Mayıs 2010; 16:10:07 >

• quote:

Ya dostum bırak boşver ya
    Anlayamıyorlar ne yapalım.
    Ellerinde bulunan bir çok elektronik cihaz Apple sayesinde üretilmiş ama hala fakrına varamıyorlar boşver.Ben bi sayfa dil döktüm de ne oldu . Laf yedik bi de üstüne sinirimiz bozuldu o oldu. Ne yapalım öğrenmek istemiyorlarsa kalsınlar öyle . Cahillik başa bela.Ama belalarını arıyorlar anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 17 Mayıs 2010; 17:17:43 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.