Şimdi Ara

Günde 65.000 Android telefon satılıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
7.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar saçma sapan bir tartışma görmedim.
    Her firmanın satış stratejisi ayrı ayrıdır. her firma bir ürünü üretmeden önce yıllarca ar-ge yapar. elinizdeki iphonenun dün geliştirildiğini sanmayın. Google bugün dünyanın en güçlü firmalarından biri. işletim sistemi ve adaptasyonunun ar-gesine ayırdığı bütçe ile birçok 3.dünya ülkesinin borçları ödenir. aynı şekilde microsoft'tada aynı şekilde. Iphone birço yönden yenilikler getirmiştir. bu firmanın tüm yaşamı boyunca yaptıklarının bir göstergesi gibiydi. Apple elindeki cihaza bazı iphonecular kadar güvenseydi 3gs 4g gibi modeller bu kadar çabuk çıkmazdı. Bu iphonenin kötü olduğunu değil piyasadaki rekabetin ne kadar kızışmış olduğunu gösterir. Google sayesinde iphonecular daha kaliteliye daha ucuza sahip olacaklar. Velhasıl her marka belli bir kitleye hitap eder ve o şekilde pazarlama yaparlar. eğer herkese hitap edebilen bir cihaz çıksaydı zaten bu tartışmalada olmazdı. (win95 kullanılan dönemleri hatırlıyorum, pencerelere hayran olmuş herkes win95 kullanır olmuştu.çünkü alternatifi hiç yoktu. peki bugün nasıl. tüm pc ler için MacOs, Linuxun binbir çeşidi, windowsun farklı versiyonları v.s.) Bol seçenek hiç seçenek olmamasından daha iyidir. WinMo çekirdek olarak windowsu kullandığından kırık yazılımlar konusunda çok daha elverişli ve maksimum müdahale edilebilir durumda. Açık kaynak koduna sahip Android ise pekte açık değil. 2,1 i inceledim güzel görsellik kolay ve hatasız kullanımı ile oldukça çekici ancak program yükleme sıkıntı olmasada program bulmak oldukça zor. Iphone ise eklentileri sayesinde ilginçliğin üst sınırında bir telefon. Kullanımı kolay hataları gideldikçe daha da iyi olacaktır. Bada ise hızlı ancak geliştirimi sınırlı umarım çekirdek dağıtılırda geliştirici sayısı artar. Bir sitede WinCe üzerinde Autocad çalıştırıldığını gördüm ancak ne işe yarar bilemem neticede bir telefondan çok fazla birşey beklemek yanlış olur.
    Telefon = İletişim + İş + Eğlence = Iphone = WinMo = Android = Bada = Symbian
    Hepsi bu pazarda pay alabilmiş hepside sizden benden zengin.

• Haber için teşekkürler.Yine mi tartışmaKavga etmeyin oğlum siz kardeşsinizApple'ın yanında Androidler benim için gereksizdir.İtirazı olan?
  • froyo dağıtcak ortalığı bişeyden haberiniz yok
  • burada androidi kotuleyenler yada begenmeyenler hayatlarinda ellerine kac kere nexus one yada htc desire aldilar merak ediyorum.acik kaynak kodlu yada public programlarin, sistemlerin gumbur gumbur gittigi bir donemde iphone gibi "jail" bir sistemi savunmak ne kadar mantikli?

ozellik, esneklik, ozgurluk, hiz, herkese acik gelistirilebilinir bir sistem, arkada google gibi bir dev ve dunya devleri gsm firmalari. karar beklentilerinize kalmis.

telefonu fazla kurcalamam.sistemle ugrasmam.modification ilgi alanima pek girmez, oyun olsun, program olsun eli ayagi duzgun olsun ben pek ugrasmam dersen iphone guzel bir alternatif.fakat telefonun imigini cimigini kurcalayan program, multimedia meraklisi isen ozgurlugune duskunsen android i tek gecerim.

yillardir piyasada olan herseyi oturmus bir iphone ile daha gelisim asamasindaki androidi kulvardan ayni anda cikmis gibi kiyaslamak biraz haksizlik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerkan

Bu kadar saçma sapan bir tartışma görmedim.
    Her firmanın satış stratejisi ayrı ayrıdır. her firma bir ürünü üretmeden önce yıllarca ar-ge yapar. elinizdeki iphonenun dün geliştirildiğini sanmayın. Google bugün dünyanın en güçlü firmalarından biri. işletim sistemi ve adaptasyonunun ar-gesine ayırdığı bütçe ile birçok 3.dünya ülkesinin borçları ödenir. aynı şekilde microsoft'tada aynı şekilde. Iphone birço yönden yenilikler getirmiştir. bu firmanın tüm yaşamı boyunca yaptıklarının bir göstergesi gibiydi. Apple elindeki cihaza bazı iphonecular kadar güvenseydi 3gs 4g gibi modeller bu kadar çabuk çıkmazdı. Bu iphonenin kötü olduğunu değil piyasadaki rekabetin ne kadar kızışmış olduğunu gösterir. Google sayesinde iphonecular daha kaliteliye daha ucuza sahip olacaklar. Velhasıl her marka belli bir kitleye hitap eder ve o şekilde pazarlama yaparlar. eğer herkese hitap edebilen bir cihaz çıksaydı zaten bu tartışmalada olmazdı. (win95 kullanılan dönemleri hatırlıyorum, pencerelere hayran olmuş herkes win95 kullanır olmuştu.çünkü alternatifi hiç yoktu. peki bugün nasıl. tüm pc ler için MacOs, Linuxun binbir çeşidi, windowsun farklı versiyonları v.s.) Bol seçenek hiç seçenek olmamasından daha iyidir. WinMo çekirdek olarak windowsu kullandığından kırık yazılımlar konusunda çok daha elverişli ve maksimum müdahale edilebilir durumda. Açık kaynak koduna sahip Android ise pekte açık değil. 2,1 i inceledim güzel görsellik kolay ve hatasız kullanımı ile oldukça çekici ancak program yükleme sıkıntı olmasada program bulmak oldukça zor. Iphone ise eklentileri sayesinde ilginçliğin üst sınırında bir telefon. Kullanımı kolay hataları gideldikçe daha da iyi olacaktır. Bada ise hızlı ancak geliştirimi sınırlı umarım çekirdek dağıtılırda geliştirici sayısı artar. Bir sitede WinCe üzerinde Autocad çalıştırıldığını gördüm ancak ne işe yarar bilemem neticede bir telefondan çok fazla birşey beklemek yanlış olur.
    Telefon = İletişim + İş + Eğlence = Iphone = WinMo = Android = Bada = Symbian
    Hepsi bu pazarda pay alabilmiş hepside sizden benden zengin.

Windows 95 döneminde de alternatif vardı... Apple'ın Mac System 7.5'u bulunuyordu... Hatta daha öncelerinde bile alternatif mevcuttu...

Yanlış bir bilgilendirme olmuş, düzeltmek istedim. GUI (Graphical User Interface, ya da sizin tabirinizle pencereler) arayüzünü kullanan ilk bilgisayar Xerox 8010 Star Information System'di (1981). Daha sonra bu basit sistemi geliştiren Apple Lisa (1983) ve Apple Macintosh (1984) oldu. Microsoft Windows 1.0 ise 1985 yılında piyasaya sunuldu...

Eğer izleme imkanınız olursa Pirates of The Silicon Valley'i de izlemenizi öneririm. Steve Jobs'un Bill Gates'in işvereni olduğu dönemler gerçekten ilginç...

Ayrıntılı bilgi için...

Macintost and The First GUI >>>http://imrl.usu.edu/oslo/technology_writing/004_003.htm

A Short History of The GUI and The Microsoft vs Apple Debate >>>http://willyhoops.com/microsoft_vs_apple_history.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 10 Haziran 2010; 2:47:14 >

• hehua bu yorumcu gençlerde olmasa konuların zevki olmaz löl
  • konuda şavaş çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn22

hehua bu yorumcu gençlerde olmasa konuların zevki olmaz löl

Hocam niye hortlattınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: ercn22

hehua bu yorumcu gençlerde olmasa konuların zevki olmaz löl

Hocam niye hortlattınız

eski haberlere bakıyodum yorumlara dayanamadım
  • Yahu android lider olsa ne olur olmasa ne olur.ios ne kaybeder.zaten lderlik icin iddiaları yok adamların.bu pazar payı muhabbetleri kabak tadi vermeye basladı
  • ya şu android - ios kavgasına bayılıyorum forumda....

hep şeymiş gibi geliyor bana...böyle steve in çocukları ile schimidt in çocukları bir araya gelmiş tartışıyorlar gibi oluyor
  • Eskiden siemens sx1 motorola e2 vardi ey gidi teknoloji ne kadar ilerledi. E2 alcam diye ne kadar ugrasmistim :D
  • Hort alert.
  • Bakalım bir işletim sistemi kullanıp 1000 lerce modelde satılan ürünleri Apple ile kiyaslamamayi ne zaman öğreneceksiniz.
  • gayet doğal bi durum
  • Google butun dunyada. Hayatimizin her saniyesinde, yeryuzunun her metrekaresinde...

Sadece 13 yillik bir firmanin 35 yillik teknoloji devlerine kafa tutuyor olmasi takdire sayan. 35. yilinda nerede olacagi dusuncesi ise korkunc!
  • Buradaki sn. apple hissedarları heşeyi apple'a mal edip, teknolojiye yön verdi falan demişler.
    E tabi, eskiler meseleye daha bilinçli yaklışıyor, apple için telefon sabit telefondan ibaretken bir sl-45, sx1, sxg75 hele hele HTC P3300'ün ve Eten modellerinin heyecanını onlar yaşadı.
    Gerçete teknolojiye kimlerin yön verdiğini asıl guruları onlar daha iyi bilirler.
    Bakın steve j.'a yön verende kimmiş.;
    http://forum.donanimhaber.com/m_54313823/tm.htm
  • yanlız konuda kavga eden bir androidcide şu an apple cı olmuş sanırım :)
  • Ne zaman Apple veya android ile ilgili bir konu acilsa hemen İOS-Android tartismasi cikiyor
  • HİÇ BİR TELEFON SADECE YAZILIM İCİN ALINMAZ BİR BUNU BİLİN İKİNCİSİ TELDEDİGİN ÖZGÜR OLACAK NE İSTERSEN ONU YAPACAK KISITLAMA DEMEK MALZEMDEN CALMAK DEMEK BANA GÖRE GÜNÜMÜZ DE İSANLAR ARTIK YARIŞI BIRAKTI ARTIK İSTEDİKLERİ ÖZELLİKTE BİR TEL ARIYOR ŞAHSEN BEN FLASHSIZ TELE TEL DEEMEM İPOD DERİM DİREK NEDENİ İSE HERŞEYİN OLDUGU BİR DÜNYADA EVSİZ KALMAK NEDİR İSE BUDA BÖYLEDİR

MİLSA ARABALARDA KAMERA SİSTEMİ DOKUNMATİK PANELLER VAR BUNLARIN HEPSİ VAR OLAN ŞEYLER AMA KULLANAN VAR UCUZA SATIYOR KULLANMAYAN VAR PAHALI SATIYOR APPLE BAZI ŞEYLERDEN CALIYOR AMA MİLLETİDE KEKLİYOR

ŞU SÖZÜM APPLECİLERE AGIR GELSİN

MAL MALKİ BEYNİNDE BİR GRAM AKIL DAHİ YOK CAHİL KESİM HERZAMAN KAZANIR BUNU UNUTMAYN APPLECİLER FİRMAYI ZENGİN ETMEYİ SEVİYOR KAZIK YEMEK BELEŞ AMA ELDE VAR SIFIR KOCA BİR...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.