Bildirim
günde 9 saat ders çalışcam bünye dayanması için ne yapmak gerek[yaşamak için](konu ciddi)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
oturur hayal kurarsın belli saatn sonra yada cok yavaş calışırsın :) -
O ne öyle 8-9 saat ders..yapmaya çalışsan bile en fazla 3 gün yaparsın onunda %30u etkili olur..
2 saat ders 1 saat ara şeklinde bi döngü çok daha iyidir(bence) -
eylülde tus sınavı var 2 aydır günde 14 saat çalışıyorum ama yetmiyor kütüphane varsa yakınlarda git orda çalış
-
quote:
Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği
O ne öyle 8-9 saat ders..yapmaya çalışsan bile en fazla 3 gün yaparsın onunda %30u etkili olur..
2 saat ders 1 saat ara şeklinde bi döngü çok daha iyidir(bence)
Böle de olmuyo ki o sonraları 2 saat ara 1 saat ders gibi oluyo
ben zaten 4+4 arada 1 saat duracan -
quote:
Orijinalden alıntı: ulenarkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: güdümlü anne terliği
2 saat ders 1 saat ara şeklinde bi döngü çok daha iyidir(bence)
Böle de olmuyo ki o sonraları 2 saat ara 1 saat ders gibi oluyo
ben zaten 4+4 arada 1 saat duracan
Sen bilirsin tabide bence tek oturuşta 2-3saat idealdir gerisi cidden bayar bir süre sonra..bak mesela bi yöntem öneriyim cidden çok işe yarar ve saatleride uygun olur
2saat ders
45dk ara
-----
yarım saat: önceki 2 saatin tekrarı
2saat ders
45dk ara
---
yarım saat: önceki çalıştıklarının tekrarı
2saat ders
ve son olarak yarım saat bütün çalıştıklarına hızlıca göz gezdirme..
bence senin dediğin 4 saat ders - 1 saat ara - 4 saatders şeklinde kullanmaktansa 9 saati üstte yazdığım şekil daha iyidir bence(o programda 9 saat toplam)
Ha tabi bünye meselesi bu bana uygun bi program mesela ama sende bu tür bişey hazırlayabilirsin
o önceki kısımları tekrar dediğim kısımlar inanılmaz yarar sağlar..çünkü mesela tek oturuşta 4 saat çalışırsın ama yarına karışır bilgiler..ama dediğim gibi tekrarlı sistem iyidir hoştur bilgilerin beyinde bi düzene girmesini sağlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 30 Temmuz 2011; 0:00:29 >
-
mantıklı senin dediğini yaparım heralde
güzel çözüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X